• 9.376.848 stemmen

Snow White and the Huntsman (2012)

Avontuur / Drama | 127 minuten / 132 minuten (extended version)

Genre: Avontuur / Drama

Speelduur: 127 minuten / 132 minuten (extended version)

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Japan

Geregisseerd door: Rupert Sanders

Met onder meer: Kristen Stewart, Chris Hemsworth en Charlize Theron

Releasedatum: 7 juni 2012

Plot Snow White and the Huntsman

"The Fairytale is Over"

Snow White and the Huntsman hervormt het klassieke sprookje door meer achtergrondverhaal te geven aan Eric (Chris Hemsworth), de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje (Kristen Stewart) te vermoorden. Uiteindelijk weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden.

avatar van K*D

K*D

Ik vind Stewart ook niet zo in het plaatje passen, helaas. Trailer ziet er wel erg goed uit, deed me gelijk aan lotr denken hahah

avatar van rayisgek

rayisgek

lijkt me een vette film de trailer gezien wanneer draait deze in amerika?

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

rayisgek schreef:

lijkt me een vette film de trailer gezien wanneer draait deze in amerika?

Volgens IMDB ook vanaf 1 juni.

Tonypulp schreef:

Snow White moet toch knap zijn? In wat voor een brute wereld leven we?!?!

Vind haar best meevallen

Ben best wel benieuwd naar deze film. Visueel ziet het er erg mooi uit en ben fan van Alice In Wonderland dus laat maar komen

avatar van qwertzu

qwertzu

Ben benieuwd lijkt me een beter verfilming van een sprookje dan red ridinghood.

avatar van mrwhite

mrwhite

JohnWilliams schreef:

Zo hoor je jaren lang niets over Snow White en opeens komen er 2 films in 2012 over Snow White aan

Zie hier nummero 2 (of moet ik 1 zeggen, want Mirror Mirror komt eerder uit)

Mirror, Mirror (2012)

Deze is nog eerder Snow White: A Deadly Summer (2011)

disneystore

Aaargh kan echt niet wachten op deze

Ziet er zo goed uit!

avatar van Thorongil

Thorongil

Succes allicht gegarandeerd met al de marvel en twilight fanboys- en girls die er naar toe zullen lopen.

avatar van bobke90

bobke90

euh, onder "snow white" versta ik ik wel een knappe verschijning? Wat doet in godsnaam Kristen Stewart is deze film dan?

disneystore

Waarom zaagt iedereen zo? Kirsten Stewart is echt niet lelijk. Integendeel. Vind haar 100 keer mooier als Charlize Theron.

avatar van bobke90

bobke90

Ja oké, lelijk is ze wel niet. Maar ik zie haar niet zo graag spelen. Ze speelt zo emotieloos altijd (toch in twilight, mss is ze in andere films beter).

avatar van Glacius

Glacius

Trailer ziet er vrij sterk uit. Met name door de enigszins grauwe duistere sfeer.

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Kristen ziet er geweldig uit! En ze is heel mooi, en ze dee het MEER dan zeer goed in Twilight en in haar andere films

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Als je Kristen niet goed vind, of niet mooi, moet je de film NIET gaan zien! De film DRAAIT om haar, ze is het hoofdpersonage

avatar van misterwhite

misterwhite

Trailer ziet er niet bepaald heel bijzonder uit. Ik begrijp niet goed wat het nut is van die bombastische actie in een remake van een sprookje. Vind het eerder een verkrachting. Wat Stewart betreft heeft ze nog veel goed te maken sinds de Twilight saga, ik weet dat ze ergens iets in haar heeft voor te kunnen acteren maar ze heeft het al een tijd niet meer gebruikt. Het grote pluspunt van deze trailer was 'the evil queen', Theron is vrij goed gecast en het ziet er naar uit dat zij de show gaat stelen.

avatar van Jolienepien

Jolienepien

O geweldig. Ben zeer benieuwd wat ze van het sneeuwwitje verhaal hebben gemaakt.

disneystore

Ziet er er echt nog goed uit! Ben ervan overtuigd dat ik deze in de cinema ga bewonderen. Alice In Wonderland vond ik super. Mooie beelden ook ( het kleurrijke bos )

avatar van cordiacovens

cordiacovens

ziet er echt goed uit..

avatar van Flipman

Flipman

Poster doet me echt veel teveel denken aan Alice In Wonderland. Dat bos en zo. Ook al ben je daar de producent van, dan mag je toch wel wat meer variatie aanbrengen.

avatar van what is truth

what is truth

Deze film wordt de knaller van 2012. Ik kan niet wachten tot deze in de bioscoop is.

avatar van misterfool

misterfool

Ik weet echt niet wat ik kan verwachten van de film.

Teron en Hemsworth zijn geen slechte acteurs.

Als de trailer een juist beeld van de film geeft, dan heeft deze film een beetje een lord of the rings sfeertje. Dat kan zeer positief uitvallen.

Desondanks heb ik wel grote bedenkingen. Kristen- pokerface- stewart lijkt me geen sterke keuze. Ze lijkt me niet erg geloofwaardig als sneeuwwitje. Iemand als Liv tyler was een betere castingkeuze geweest.

Mijn grootste bedenken heb ik echter over het verhaal. Ik vraag me af of het sprookje zich wel leent voor zo'n bombastisch epos.

Ik wacht rustig af.

misterfool schreef:

Kristen- pokerface- stewart

Heb je Into The Wild gezien? Daar zet ze een uitstekende prestatie neer imo. In The Runaways vind ik haar ook beter dan Twilight. Heb dus volste vertrouwen dat zij deze film goed kan maken.

avatar van misterfool

misterfool

Into the wild heb ik gezien, maar daar is mevrouw Stewart me nauwelijks opgevallen. Wel een erg sterke film. Ik blijf me afvragen of ik me snel aan haar ga irriteren als zij een hoofdrol speelt. Van twilight heb ik, op een enkele trailer en rage-comic na , godzijdank niks hoeven zien. Mevrouw Stewart geef ik voordeel van de twijfel, maar op basis van de trailer lijkt ze me, al weet ik dat ook niet zeker, gruwelijk miscast.

avatar van Waackx

Waackx

De verhalen lijken nu echt op te zijn in Hollywood.

Krijgen we niet de zoveelste Marvel-film,zoveelste remake, zoveelste romkom met Jennifer Aniston of zoveelste vervolg-film dan durft men zelfs Sneeuwwitje te verfilmen met een andere twist in het originele verhaal.

Ik hoop op het beste maar ik vrees dat deze film net zo slecht wordt als Burton's Alice in Wonderland of erger nog: Red Riding Hood.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

De verhalen zijn niet op, ze gaan gewoon voor de veilige weg.

avatar van Waackx

Waackx

TragieStar.* schreef:

De verhalen zijn niet op, ze gaan gewoon voor de veilige weg.

ja waarom niet, men blijft komen voor dit soort meuk.

dus tja idd begrijpelijk dat scriptschrijvers hun best niet meer doen.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Zolang dit type films nog altijd verdiend, zal men het inderdaad ook altijd blijven maken.

Moet men maar gewoon massaal de bioscopen vermijden, maar juist ... dat doen we schijnbaar niet

avatar van qwertzu

qwertzu

disneystore schreef:

Wat te denken van Welcome to the Rileys iik daar zet ze toch wel even wat neer!!