• 9.375.568 stemmen

Snow White and the Huntsman (2012)

Avontuur / Drama | 127 minuten / 132 minuten (extended version)

Genre: Avontuur / Drama

Speelduur: 127 minuten / 132 minuten (extended version)

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Japan

Geregisseerd door: Rupert Sanders

Met onder meer: Kristen Stewart, Chris Hemsworth en Charlize Theron

Releasedatum: 7 juni 2012

Plot Snow White and the Huntsman

"The Fairytale is Over"

Snow White and the Huntsman hervormt het klassieke sprookje door meer achtergrondverhaal te geven aan Eric (Chris Hemsworth), de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje (Kristen Stewart) te vermoorden. Uiteindelijk weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden.

Mooie trailer hoor!

avatar van AHWA

AHWA

Trailer is erg tof, alleen Kristen Stewart is in no way knapper dan Charlize Theron. Maar dat is nitpicking.

Elineloves

Stewart als Snow White.. Ok, apart. Ben benieuwd.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Snow White moet toch knap zijn? In wat voor een brute wereld leven we?!?!

Tonypulp schreef:

Snow White moet toch knap zijn? In wat voor een brute wereld leven we?!?!

Haha, ... ik krijg ook niet echt een strakke plasser van Kristen Stewart,... maar misschien heeft ze wel een hééél leuk innerlijk joh

Elineloves

Ik wou het al niet zeggen voordat ik de Stewart fans achter me aan zou krijgen. *Durft niet meer na Twilight*

avatar van Decec

Decec

Ik ben benieuwd, bekende actrice Kristen Stewart...

avatar van herder

herder

Theron in zo een wanproductie? Hmm, met haar gaat het ook niet meer goed.

herder schreef:

Theron in zo een wanproductie? Hmm, met haar gaat het ook niet meer goed.

Van haar krijg ik dan weer wel een strakke plasser

avatar van sofripa

sofripa

Die sneeuwwitje toch. Trailer ziet er best gelikt uit. Op naar Doornroosje...

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ben hier heel erg benieuwd naar. Trailer ziet er geweldig uit, en het lijkt ook echt een film voor mij te zijn qua verhaal uiteraard maar ook qua fantasie, sfeer en creatures

De cast vind ik ook goed, totaal geen problemen met Stewart, al had ik liever Emily Browning als Snow White gezien. Maar Stewart is ook prima, ik ga haar niet gelijk afkraken vanwege Twilight, nee hoor bij mij krijgt ze gewoon nog een kans en daarbij heb ik zat slechtere actrices gezien dus ja. Grote plus is natuurlijk Chris Hemsworth Echt weer een rol wat bij hem past.

Ja ik ben heel nieuwsgierig, ziet er allemaal top uit, dus laat maar komen!

avatar van TomaskeX

TomaskeX

SnakeDoc schreef:

Kristen Stewart is toch heel mooi? Naar mijn mening.

En ze speelt super in Twilight dus ik snap niet vanwaar al die kritiek.

avatar van merrin

merrin

De trailer staat al online:

Snow White and the Huntsman...

Ben echt wel onder de indruk. Charlize Theron ziet er zalig kwaadaardig uit. Maar wat het nog allemaal met sneeuwwitje te maken heeft is me niet helemaal duidelijk. "Spiegeltje, spiegeltje aan de wand" en de grote verdwijntruk met de kraaien zit er wel nog in.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Hij staat op moviemeter, hier kijk ik wel naar uit!

TomaskeX schreef:

En ze speelt super in Twilight dus ik snap niet vanwaar al die kritiek.

Sommigen van ons vinden haar een wandelend lijk, dat ze niet kan acteren. We delen dus niet allemaal dezelfde mening betreffende haar .

avatar van Filmpje1

Filmpje1

soom schreef:

Reken mij maar onder sommigen.

maar voor de rest lijkt me het wel een leuke film, de trailer heeft mijn interesse gewekt.

avatar van Thorongil

Thorongil

Doet mij wat denken aan Stardust. Ziet er op het eerste zicht best een leuke film uit, stukken beter dan Alice In Wonderland. Alleen die hoofdactrice.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Jammer van Kristen Stewart en Chris Hemsworth...

avatar van edouard

edouard

De trailer schept hoge verwachtingen, ben benieuwd... Oh en Stewart als snowwhite is zeker positief!

Nicolage Rico schreef:

Jammer van Kristen Stewart en Chris Hemsworth...

Omdat ze niet passen hier?

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Dat is één. Ten tweede omdat ze nooit overtuigen.

Elineloves

Emily Browning was voor mij ook een veel betere keuze geweest. (Zoals Rianneke ook al zei). Dat meisje heeft tenminste wat leven in haar gezicht. En overtuigingskracht. Maargoed, als Kristen 'dood' moet spelen zal dat vast wel goed komen, direct het hoogtepunt van de film.

Maar ach, niet te vroeg oordelen had ik mezelf voorgenomen.. Foei Eline.

soom

Emily Browning? Die komt niet in de imdb lijst voor als in gedachten zijnde Sneeuwwitje. Wel meiden als Saoirse Ronan, Dakota Fanning, en Felicity Jones.

Elineloves

Puur een persoonlijke keuze, niet 'lijstjes' gebonden. Lijstjes interesseren me niet zo.

Elineloves schreef:

Ok .

avatar van The One Ring

The One Ring

Trailer geeft vooral aan dat we gewoon weer een standaardfantasy in de stijl van de afgelopen jaren kunnen verwachten, met losjes wat elementen van Sneeuwwitje eraan toegevoegd. Dus we krijgen een Snow White die meedoet in grote veldslagen en kennelijk een (Twilight-achtige?) romance begint met... de jager? Aan de ene kant is het niet erg dat er soms wat gevarieerd wordt op overbekende sprookjes, maar kan dat niet wat creatiever? Het voelt nu al aan als een verkrachting in de stijl van Alice in Wonderland. Hopelijk heb ik het verkeerd.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

soom schreef:

Saoirse of Dakota waren ook nog wel een goede keuze geweest.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Zo hoor je jaren lang niets over Snow White en opeens komen er 2 films in 2012 over Snow White aan

Zie hier nummero 2 (of moet ik 1 zeggen, want Mirror Mirror komt eerder uit)

Mirror, Mirror (2012)

avatar van mrwhite

mrwhite

Deze ziet er al een stuk beter uit dan Mirror, Mirror. Al is dit dan ook een veel serieuzere versie.