Genre: Horror / Thriller
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada
Geregisseerd door: Rob Zombie
Met onder meer: Sheri Moon Zombie, Bruce Davison en Jeff Daniel Phillips
Plot The Lords of Salem
"We've been waiting... we've always been waiting"
Heidi, een blonde rock chick, is DJ bij een lokaal radiostation en vormt samen met Herman Whitey Salvador en Herman Jackson het 'Big H Radio Team'. Dan ontvangt ze een houten doos met een vinylplaat met de tekst "een geschenk van de Lords". Wanneer ze de plaat afspeelt, speelt deze achteruit en ervaart ze flashbacks van een traumatisch verleden. Wanneer Whitey de plaat draait speelt deze vooruit en wordt het een enorme hit bij de luisteraars. Dan ontvangen ze een nieuwe houten doos van de Lords met vrijkaartjes, posters en opnames van een optreden in Salem. Al snel komen ze erachter dat het geen rockspektakel is: de heren van Salem keren terug en willen bloed...
Heidi Hawthorne
Alice Matthias
AJ Kennedy
Tonypulp
Held
Fantastisch plot en dito cast. + wat een prachtige poster.
brujeria
een nieuwe film van de, op dit moment, onbetwiste Koning van de horror.
ik kijk hier rijkhalzend naar uit.
puckb96
De nieuwe horrorfilm van Rob Zombie.
Ik hoop dat ie qua stijl een beetje lijkt op House Of 1000 Corpses en The Devil's Rejects.
Rob is trouwens een interessante regisseur. De titels die ik eerder noemde zijn zeker wel een goed voorbeeld voor de brute moderne horror industrie.
Ook zijn Halloween remake uit 2007 en sequel vond ik heel erg goed.
jarno1975 (moderator series)
Sid Haig (who else) is toegevoegd aan de cast.
jipt
Nieuwe Zombie
Hopen dat hij net zo vet wordt als H1000C en TDR. Met de poster zit het in ieder geval wel knor. Heb er het volste vertrouwen in!
Chainsaw
Ondanks de tegenvallende Halloween films, zo'n nieuwe Zombie blijft erg interessant. Gelukkig is dit weer een origineel verhaal en zitten er ook een paar interessante namen tussen de cast (Bruce Davidson, Richard Lynch als reverend). Wel jammer dat zijn vrouw toch elke keer weer met de grootste rol er vandoor moet gaan. Ze was prima in House1000 en Devil's Rejects, maar ik word 'r een beetje zat. Hoop sowieso dat Zombie hier wat nieuws mee gaat doen en niet al diezelfde trucjes van de vorige keer blijft toepassen. Maar heb er wel vertrouwen in, ik ben benieuwd.
puckb96
Hmmm, ik vond z'n Halloween remakes wel goed.
Het werd tenminste bruut in beeld gebracht.
En zn films daarvoor zijn natuurlijk ook gewoon geweldig.
Over het algemeen heeft Rob Zombie wel mooi werk geleverd de afgelopen jaren,
behalve die animatiefilm el superbeasto
die vond ik niks
misschien moet ik hem nog een keer herzien, maar bij de eerste kijkbeurt vond ik hem niks aan.
disneystore
Ziet er mij echt verschrikkelijk goed uit. Ben niet zo'n superfan van horror, maar dit. Hohoho
jeroentjuhhhfan
Heeft dit wat te maken met die music video van hem?
Liefje12
ik kijk al naar deze film uit vanaf het moment dat ik hoorde dat die kwam:)
heeft iemand enig idee wat de datum is? kan nog geen trailer ofzo vinden:(
brujeria
echt, wist ik het maar.....
kijk hier reikhalzend naar uit.
Liefje12
Nouja ik vond de Halloween films beter dan het orginele vond het hele goeie films. En ik vind dat Sheri Moon het echt heel goed doet. Ze zit niet voor niets in al z'n films;) Hij moet juist zo door blijve gaan en hoop ook echt dat hij dat blijft doen. Die trucjes doen het m juist
brujeria
volgens mij is de film echt nog in de maak en is men nog niet zover dat er al een trailer beschikbaar is.
prima, laat hem de film maar op zun dooie gemakkie afmaken, wordt 'ie alleen maar beter van.
jarno1975 (moderator series)
Film is momenteel in post-production en er is nog geen trailer verschenen.
jarno1975 (moderator series)
Aanstaande vrijdag is de première van de trailer in New York.
Metalfist
ALs muzikant vind ik hem maar weinig aan maar als regisseur heeft hij me al meermaals weten te overtuigen. Ben benieuwd wat dit gaat brengen.
Spartaan1986
Ik ben tot nu toe van alle 'Zombie' films niet onder de indruk maar The Devil's Rejects vond ik dan nog de beste (of moet ik zeggen de minst slechte). Dit verhaal klinkt op zich wel goed dus tegen beter weten in zal ik hem toch gaan zien.
jarno1975 (moderator series)
Video opname van de trailer die tijdens de Rob Zombie/Megadeth show werd vertoont.
Tonypulp
Dat ziet er zo verdomd old school uit
Kan niet wachten!! Mag wel hét meesterwerk van 2012 gaan worden.
zombie
De laatste rol van Richard Lynch (R.I.P.).
Rob Zombie heeft met Richard Lynch, Billy Drago en Michael Berryman toch een aardig blik badguys open getrokken. Wat betreft die trailer, visueel volgens mij dik in orde, maar de achilleshiel van Zombie is tot nu toe altijd het verhaal gebleken.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Rurôni Kenshin: Seisô Hen