Genre: Horror / Thriller
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada
Geregisseerd door: Rob Zombie
Met onder meer: Sheri Moon Zombie, Bruce Davison en Jeff Daniel Phillips
Plot The Lords of Salem
"We've been waiting... we've always been waiting"
Heidi, een blonde rock chick, is DJ bij een lokaal radiostation en vormt samen met Herman Whitey Salvador en Herman Jackson het 'Big H Radio Team'. Dan ontvangt ze een houten doos met een vinylplaat met de tekst "een geschenk van de Lords". Wanneer ze de plaat afspeelt, speelt deze achteruit en ervaart ze flashbacks van een traumatisch verleden. Wanneer Whitey de plaat draait speelt deze vooruit en wordt het een enorme hit bij de luisteraars. Dan ontvangen ze een nieuwe houten doos van de Lords met vrijkaartjes, posters en opnames van een optreden in Salem. Al snel komen ze erachter dat het geen rockspektakel is: de heren van Salem keren terug en willen bloed...
Heidi Hawthorne
Sonny
Alice Matthias
AJ Kennedy
zombie
Verhaal is w.m.b. altijd ondergeschikt in een horrorfilm.
Mwoah...het hoeft voor mij ook niet een briljant verhaal te hebben, maar een videoclip van 90 minuten is het andere uiterste.
Daan258
Lijkt me wel vet:P
De vorige films van meneertje zombie waren ook best goed.
Waneeer gaat deze uitkomen??
dutchtuga
Moet erg aan House by the Cemetery denken.
jarno1975 (moderator series)
zombie
Het lijkt erop dat Zombie inderdaad meer energie heeft gestoken in een gestructureerde verhaallijn (volgens een review op imdb), al kun je dat niet echt uit de trailer opmaken.
akira124
Tijdens zijn concerten is een korte intro te zien van deze film! Ik ga in november naar Londen naar zijn concert, kan niet wachten!
EW101
Lijkt mij een film die het vooral van de sfeer moet hebben. Ik kan er niet op wachten en staat met John Dies at the End , Sinister en The ABCs of Death bovenaan op mijn lijst van horrorfilms die ik absoluut moet gaan zien.
Ik vertrouw op Zombie dat er sowieso wel gruwelijkheden inzitten en op dat punt het zeker goed zal komen.
uberjason
Ik kijk ook enorm uit naar de nieuwe Rob Zombie film..z'n album ook trouwens, maar dat terzijde.
De trailer al een paar keer bekeken en ook de reviews al gelezen..dit gaat in ieder geval weer iets anders worden dan z'n Halloween remakes of Corpses films, en Zombie kennende zal ie er weer iets interessants van maken. De beste man heeft in ieder geval een goed oog voor detail, wat je verder ook van z'n werk vind, en persoonlijk hou ik daar wel van. Leuk dat Sheri weer van de partij is, en ook nog Patricia Quinn, de dame die in de geweldige horror-musical verfilming 'Rocky Horror Picture Show' naast Tim Curry en Richard O'Brien speelde/ zong.
Richard Lynch doet ook mee, en dit is ook de laatste film waar hij in te zien is, aangezien hij een paar maanden terug overleden is. Laat de Lords maar komen, ik zit al behoorlijk lang op ze te wachten. Over de kwaliteit zit ik in ieder geval niet in
Spartaan1986
Vreselijk horror
Ga je dat nou bij elke horrorfilm neer zetten?
Hou het lekker bij de genres die je wel liggen. Prima dat jij en nog vele anderen er niet van houden maar val de mensen die er wel van houden er niet mee lastig.
orbit
- 12092 berichten
Ga je dat nou bij elke horrorfilm neer zetten?
Precies, wat een trieste stumper zeg!
Macmanus
Mooie trailer, wat minder humor dan Zombie voor Halloween zo lijkt het, maar wel de eigenzinnigheid van toen! Zin in!
Naomi Watts
Vrij aardige trailer inderdaad. Ideale titel om weer into horror te komen, horro verwaterd een beetje de laatste tijd.
dutchtuga
Heerlijke trailer zeg. Mooi kleurgebruik en lekker demonisch. Hopen dat dit de revanche van Zombie wordt na de mislukte Halloween-remakes.
psycholamp
- 1960 berichten
Ik houd niet zo van dat rocksausje wat Zombie over al aan toevoegt. Dat vind ik sfeerverlagend. Want niet creepy, maar overdreven. En dan zie ik in de trailer alweer zo'n tattoo-chick met dreds en later ook nog corpse paint.
Ja, ik weet uit welke muziekhoek meneer Zombie komt, maar betekent dat dat elke film daarvan doorspekt moet zijn? Ik verheug me in ieder geval allang niet meer op Rob Zombie films en ik heb ze toch vaak een kans gegeven. Alleen The Devil Rejects heb ik niet gezien.
tattoobob
Nou dat zou ik maar eens doen dan,ik zou zeggen safe the best for last psycholamp!!
disneystore
Je verheugt je niet op Rob Zombie films omdat er 'atlijd één of andere rock chick' in meedoet? Dus wat had er wel in mogen zitten? Een pornoblond barely legal tienermeisje die 24/7 geil staat of? Als je wilt kun je een brief schrijven naar Rob Zombie en vriendelijk vragen om die in zijn volgende film te plaatsen. Ughhh, haat rock chicks met dreads en tattoo's
psycholamp
- 1960 berichten
Lees eens goed en verdraai mijn woorden niet. En leg me zeker geen woorden in de mond.
INCTRL
"Mislukte" Halloween remakes? I beg your pardon?

Rurôni Kenshin: Seisô Hen
Animatie / Actie, 2001