Genre: Komedie / Actie
Speelduur: 98 minuten / 103 minuten (director's cut)
Geregisseerd door: McG
Met onder meer: Tom Hardy, Chris Pine en Reese Witherspoon
Releasedatum: 23 februari 2012
Bekijk via Disney+
Plot This Means War
"It's SPY Against SPY"
’s Werelds dodelijkste CIA-agenten zijn onafscheidelijke partners en beste vrienden tot ze beiden verliefd worden op dezelfde vrouw. Eens waren ze verantwoordelijk voor de ondergang van vijandelijke naties, nu echter gebruiken ze hun onvergelijkbare vaardigheden en een eindeloze reeks van hoogtechnologische gadgets tegen hun grootste aartsvijand ooit – elkaar.
Lauren
Heinrich
Trish
nightbreed
Uiteindelijk heb ik het 12 minuten volgehouden.
De regie lijkt door een 12-jarig meisje gedaan (kitscherige felle kleurtjes) en het script lijkt door een 17-jarige puber te zijn geschreven (heel erg triest niveau).
Uiteindelijk heb ik het 12 minuten volgehouden.
Laat me raden, je haakte af toen Reese Witherspoon begon te dansen in de keuken. Dat was gelijk ook het grootste
-moment van deze film.
Minotaures
Uiteindelijk heb ik het 12 minuten volgehouden.
12 minuten... jammer dat je dan toch gaat stemmen.
oemoemenoe
Erg kinderachtig gedoe gespeeld door nog een stel modepoppen die zwaar irritant overkomen. De gebleekte tanden , blitse kapsels en de overdreven make up dwingen je een zonnebril op te zetten in je huiskamer.
Totaalplaatje ; 0.5 ster waard .
Advies ; niet om aan te zien.
Decec
Een leuke actie/komedie/romantiekfilm...
Leuk verhaal...
Prima acteerwerk...
Bekende acteur Chris Pine...
Perfect achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital)...
Mooi HD kwaliteit...
Heerlijk genoten...
elayz
Wij vonden deze film maar saai, weinig actie, weinig humor. wel enkele leuke stukjes maar echt niet genoeg om een voldoende te geven..
kalehein
Flauwe en ongeloofwaardige film. Kan totaal niet boeien en na 35 minuten uit gezet...
Het is een komedie! En als je 10 minuten langer had gekeken dan had je hem waarschijnlijk hoger gewaardeerd.
Het is gewoon een grappige film. Natuurlijk zo voorspelbaar als maar kan, maar wel gewoon lachen.
En oemoenemoe... Na een uurtje wordt zelfs het blitse en de shiny white teeth aangehaald. Het hoorde gewoon bij zn image.
Uranium0
Ongelooflijk saai. Ik twijfelde om hem af te zetten na 35-40 minuten maar toch maar verder gekeken. Acteerprestaties trekken op niets, de film zit vol met cliches, enorm voorspelbaar, nergens grappig en totaal ongeloofwaardig. Wat een baggerfilm. Niveau beneden alle peil. Vermijden zou ik zeggen!
Tarkus
Af en toe leuk, maar over het algemeen was dit maar een slappe bedoening.
Leuk om zien is Reese Witherspoon, maar toch zie ik haar liever in serieuze rollen.
Maar komedie is niet echt m'n ding en wellicht daarom ook dat deze film me maar matig bevalt.
Fryce
Heb mij prima vermaakt. Lekkere actie en een aantal goeie grappen.
the-real-tiete
las hierboven dat iemand het al 12 minuten uit hield , zeer knap. na 4 minuten .. uhhhhh ..
wat een belachelijke zeik film
de score is niet voor niks zo laag
LOTR-lover
Mwah, zo bizar slecht was 'ie nou ook weer niet. Zolang je verwachtingspatroon niet al te hoog is dan kan je je best vermaken met This Means War. Natuurlijk is het allemaal verschrikkelijk ongeloofwaardig maar ach, voor een tussendoor filmpje kan ik daar niet mee zitten. En het was ook niet verkeerd om naar Tom Hardy te kijken. Al mag ik m'n score daar vast niet op baseren
6/10 (IMDB)
mar007
Ik wou deze film zien omdat Hardy erin speelt, maar dit is geen beste film.
Nogal een slappe film waarin te weinig gebeurt om mijn aandacht vast te houden.
De actiescenes met name in het begin van de film gingen wel zo snel dat het
nauwelijks te volgen was.
Er zaten wel wat aardige stukjes in de film, ach zo voor een keertje was het wel te doen.
Dit is geen film die ik nog een keer zal gaan kijken.
Zeer matig 1,5*
JacoBaco
Ik wou deze film zien omdat Hardy erin speelt, maar dit is geen beste film.
Nogal een slappe film waarin te weinig gebeurt om mijn aandacht vast te houden.
De actiescenes met name in het begin van de film gingen wel zo snel dat het
nauwelijks te volgen was.
Dit is geen film die ik nog een keer zal gaan kijken.
Zeer matig 1,5*
1,5* voor Hardy en paintball.
mar007
Ja, vond het paintball wel leuk en Hardy is altijd plezierig om naar te kijken.
boozebelly
- 1917 stemmen
Erg mager filmpje.
Een paar grappen zijn nog wel leuk, maar die zijn op één hand te tellen. De flauwheid overheerst en de actie is ook niet veel bijzonders. Ik vond de special effect's er ook geregeld erg nep uitzien.
Op het acteerwerk heb ik niet veel aan te merken. Chris Pine met zijn Head & Shoulders hoofd en Reese Witherspoon met haar babyface passen wel in dit soort films, maar wat Tom Hardy hier te zoeken heeft is mij eerlijk gezegd een compleet raadsel
"Foutje, bedankt" zullen we maar zeggen...
Noodless
Fijne wegkijker !
De cast maakt dit filmpje sowieso leuker door hun onderlinge chemie en degelijk spel.
Het verhaal heeft natuurlijk heel wat toevalligheden en onwaarschijnlijkheden, maar het werkt wel.
De actiescènes zien er goed uit en er is genoeg te beleven rond hun tactieken en vaardigheden om het hart van Reese Witherspoon te stelen. Simpel, maar wel leuk. 6,5/10
Sammetje73
Kijkt lekker weg! Humor, enigzins actie en romantiek. Leuke film voor de vrijdagavond
frans123
Danks moviegluurders...vanavond op tv...wilde het opnemen,maar aan de reacties te zien hier....laat maar zitten.
Confusie
Op zich geen hele verkeerde film.
En Reese blijft natuurlijk wel een bijzonder blondje om naar te kijken met die kin van d'r.
Je zou bijna gaan fantaseren of ze 'm ergens in ken steken als je dat zelf niet zou willen.
Tom Hardy ook weer een schatje maar kreeg er nog geen harde van.
Vond het ergens ook wel bevreemdend om hem in een film als deze aan te treffen.
missl
Nou deze 2 mooie mannen mogen ook wel vechten voor mijn aandacht, al heb ik natuurlijk wel mijn favoriet. Film heeft een goed tempo, blijft wel enorm op de vlakte. De actie is niet heel boeiend, de liefde niet en de grappen ook niet.
Katharina
Nou deze 2 mooie mannen mogen ook wel vechten voor mijn aandach
Welke twee mooie mannen
?
Ik vond er helemaal niets aan. Slechte film. En dat stukje waar Reese zit te dansen is belachelijk en die scene met die trapeze is zo belachelijk, deze dingen gebeuren niet op planeet aarde.
missl
Welke twee mooie mannen
?
Die ene vind ik prima maar niet bijzonder mooi, Tom Hardy vind ik wel een leukerd hoor!
Daniël44
Leuke komedie-film met relatief weinig actie. Ondanks het ongeloofwaardige verhaal heb ik er toch van genoten.
dray
Als een puzzelrit in een woestijn, alles zag je ruim van te voren aankomen. Voorspelbaar dus..
Verder wel vermakelijk..
Al DeNiro
Heel leuk om te zien hoe Pine & Hardy de geheime dienst gebruiken om Witherspoon te veroveren
ILDIB
Gewoon simpel snel actievermaak. Waardeloos verhaal maar prima kwaliteit productie.
Hyandur
Ik heb mij vermaakt. Hoewel ik Tom Hardy altijd aanzie als die vechter in Warrior, vindt ik hem hier niet zo passen. Toch een 2,5/5.

De chronologische volgorde van 'Star Wars': zo kijk je alle films en series in de juiste tijdlijn

Misdaadfilm 'American Gangster' met Denzel Washington en Russell Crowe komt naar Netflix

Nu al klaar met 'The Night Agent' op Netflix? Check nu eens deze aanraders op streaming

Cultklassieker 'Point Break' met Keanu Reeves en Patrick Swayze is woensdag te zien op televisie

Warrior

The Beast of War
Oorlog / Drama, 1988

Lawless
Misdaad / Drama, 2012
driehoeksverhoudingvriendschapdatingsushi barexploding airplane online datingstablekarate classanimal shelter target