• 9.377.538 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Gabrielle Union

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 oktober 2003

Plot Bad Boys II

"If you can't stand the heat, get out of Miami."

Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.

Detective Marcus Burnett

Detective Mike Lowrey

Hector Juan Carlos "Johnny" Tapia

Captain Howard

Floyd Poteet

Detective Mateo Reyes

avatar van film_kaza

film_kaza

Matige film. Het heeft goeie actie scenes, maar deel 1 had een beter verhaal en was grappiger. Wel vermakelijk om te kijken en een paargrappige stukjes.

Jammer dat er niet echt een leuk duo is tussen Will en Martin. Will die schiet alles en iedereen maar wat overhoop, en Martin geeft steeds maar wat negatief commentaar. Het zou beter zijn als ze gewoon beiden in actie waren, niet ruzieën en Martin ophield met negatief commentaar.

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Toevallig gisteren het eerste tien minuten meegepikt.

Wat een lachwekkende amateuristische shoot-out zeg. Vergeleken met Michael Mann stellen Bay's actiescènes geen drol voor.

avatar van Zizzo

Zizzo

rokkenjager schreef:

Toevallig gisteren het eerste tien minuten meegepikt.

vind het knap dat je van een film die 147 minuten duurt. na het kijken van de eerste 10 minuten daarvan een compleet oordeel en cijfer kan geven dit is niet de beste actie film maar ik denk dat de film dat ook niet wil zijn... gewoon vermaak.

bay kan best goeie actie scénes maken hoor

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Ik had deze film al eerder gezien en eergisteren tijdens het zappen kwam ik hem per toeval tegen.

avatar van Frok

Frok

Een beetje hetzelfde fenomeen als Bad Boys 1. Verhaal is niet top, acteerwerk is wel goed .

Verhaal/Script ...................................... 2,00

Acteerwerk ............................................ 3,00

Cinematografie ................................... 3,00

Muziek/Speelduur e.d. ....................... 2,50

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

Bagger, dat dit gemiddeld nog een ruime 3 sterren scoort is echt ongelofelijk.

charmed one

een geweldig vervolg op de eerste.vooral die scene als hij drugs op heeft .en die scene in die winkel als ze gefilmt worden.ik hoop dat er weer eens een vervolg komt want ze spelen het heel goed.

avatar van NathanMandjes

NathanMandjes

Ik snap niet dat mensen deel 1 zo goed vinden. Ik keek eerst BBII en daarna 1. Vanwege de houdbaarheidsdatum is Bad Boys 1 gewoon een verouderde random movie, waarvan je er heel veel kan vinden in dat genre. Amateuristisch en ouderwets. Bad Boys II is beter gefilmd, beter geacteerd, heeft vééél betere actiescene's en ga zo maar door. Deze film is gewoon prima, terwijl deel 1 alleen voor zijn tijd goed was, maar nu niet meer.

charmed one

nou bij mij is deel een ook een topper. hij is niet ouderwets. een jaren 60 film is ouderwets. maar daarom zijn die films zelfs nog wel goed. bv psycho. dat is ook een topper.

avatar van Thug_074

Thug_074

Geweldige Film snap niet dat mensen hem zo laag waarderen.

avatar van xzaz

xzaz

NathanMandjes schreef:

Niet veel op aan te merken Heb me wel vermaakt.

avatar van mathias265

mathias265

geweldige film !!

ik vind bad boys 1 en 2 een van de beste films dat ik ooit al gezien hebben !!

snap echt niet dat het zo een lage score heeft !!

Will Smith en Martin Lawrence zijn toch echt geweldig samen e !!

avatar van nick306

nick306

Haha, begin was wel beste scene met auto's van 2004

avatar van yeyo

yeyo

NathanMandjes schreef:

Zegt meteen genoeg over de kwaliteit van Bay's films, als ze na ocharme één decenium al volledig achterhaald zijn.

charmed one

volgens mij komt er ook een derde deel van bad boys. ik weet het niet zeker. ik heb het gelezen. nou ja we zien het vanzelf.

avatar van IronHide

IronHide

Iets over de top, maar ik vond hem wel vermakelijk. Het is inderdaad nog niet zeker of deel 3 komt. Plannen zijn er volgens mij wel al een tijdje.

avatar van Ninto

Ninto

Motherfucker, you look 30!

Wat een geniaal stukje!!!

avatar van Ninto

Ninto

Opgekrikt naar 4 sterren. Al is het verhaal niet zo sterk. De humor is echt meesterlijk. De chemie tussen Will Smith en Martin Lawrence is echt zo perfect, dat vrijwel iedere scene grappig is.

avatar van AnthonyG.

AnthonyG.

Bad Boys (2) gaat gewoon over Will Smith en Martin Lawrence, verder heeft de regiseur mooi alles aan elkaar gemonteerd en goed in beeld gebracht. Vandaar 4.5

avatar van Mr. Olaf

Mr. Olaf

AnthonyG. schreef:

Bad Boys (2) gaat gewoon over Will Smith en Martin Lawrence

avatar van yeyo

yeyo

Mr. Olaf schreef:

Leg uit, dit snap ik niet....

Hij bedoelt waarschijnlijk dat dit een Lawrence en Smith vehikel is.

avatar van AnthonyG.

AnthonyG.

Mr. Olaf schreef:

Leg uit, dit snap ik niet....

De film legt de nadruk op de 2 agenten en minder op het verhaal. De manier waarop ze de zaken aanpakken, hun denkwijzen, hun dialogen... dat is Bad Boys.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Goeie film, lekker veel actie.

Alleen vond ik deel 1 beter.

Goed acteer werk en hier en daar wat humor

Meer niks over te zeggen dan dat het een goeie film is.

avatar van dinhus

dinhus

Brute actiescènes en de personages worden wel echt in een harde wereld gedropt met drugs, seks en criminaliteit. Toppertje, Michael Bay is echt ondergewaardeerd.

avatar van Minotaures

Minotaures

'My ass still hurts from what you did to it, the other night.'

Geweldige politie-schietgraag film is dit toch.

avatar van ErikP

ErikP

Ik vond het maar een zeer matig vervolg op een heel sterk deel 1. Ik vond het echt een afknapper. Dit werd deels veroorzaakt omdat ik met hoge verwachtingen aan deze film begon.

avatar van Blarown

Blarown

wel een leuke film, maar ik vind hem een beetje overdreven veel slow-motion en overdreven explosies inzitten, daardoor wordt het allemaal een beetje overdreven, maar toch nog de 3 sterren waard

avatar van jansma

jansma

Ik begrijp niet dat sommige mensen deze film minder dan 4 sterren gegeven, het is grappig, bevat avontuur en is zeker niet saai met de vele acties. Knap geacteerd door master Williams.. Will Smith. 5 sterren van mij, dik verdiend!

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Dat snap ik overduidelijk wel. Want sommige mensen vinden de film iets minder dan 4 sterren waard. Want ik vind het namelijk een goede film maar niet echt een topfilm en jij wel dus.

Smaken verschillen.

avatar van Euro551

Euro551

Heerlijke actiefilm!!

Gewoon dom zitten, pilsje in de hand en lekker naar grof actiegeweld kijken!!