• 9.377.760 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Gabrielle Union

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 oktober 2003

Plot Bad Boys II

"If you can't stand the heat, get out of Miami."

Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.

Detective Marcus Burnett

Detective Mike Lowrey

Hector Juan Carlos "Johnny" Tapia

Captain Howard

Floyd Poteet

Detective Mateo Reyes

avatar van Jan Vanhulle

Jan Vanhulle

Mooie actie, mss overdreven maar de film kon mij zeker entertainen

Shitty Shitty Bang Bang Nigger

avatar van ikk

ikk

Op zich een prima actiefilm, maar Smith en Lawrence kunnen soms echt irritant over komen met hun 'grapjes'.

avatar van Lad

Lad

Heerlijke vermakelijke film, ik denk dat ik hem na gisteren ongeveer al 3 keer gezien heb, en hij blijft grappig en amusant!

Martin Lawrence is echt hilarisch en Will Smith acteert ook weer op een hoog niveau. De actiescenes zijn dik in orde en het verhaal gaat vlot...

4 sterren, zeer leuk...

avatar van thomas_

thomas_

Ik vindt dit echt een goede actiefilm, precies zoals een actiefilm hoort te zijn. Goede actiescenes, mooi camerawerk. Ik vindt dat Smith en Martin Lawrence elkaar goed aanvullen. Alleen de achtervolging met de lijkwagen had van mij niet gehoeven. Verder vond ik deze film iets beter dan 1, dit kan ook komen omdat dit mij meer aansprak met de drugs enzo.

avatar van Zinema

Dit verplichte vervolg op de blockbuster is bijna van hetzelfde bedenkelijke niveau. Flauwe grappen, veel cliché's en een onovertuigende cast die wordt ondergesneeuwd door de actiescenes. Bay heeft bewezen met The Rock dat hij het wel kan maar slaat hier de plank wederom mis. Matig.

avatar van skipy05

skipy05

hij is beter dan de eerste film. goede actie stukken. en erg grappige stukken bij. Will Smith en Martin Lawrence doen het erg goed.

avatar van snip

snip

lekkere actie film!!!

avatar van INs@Ne

INs@Ne

Erg vermakelijke actiefilm. Deze film verveelt geen moment....

avatar van mrkos

mrkos

Vandaag nog ff gezien op tv,

en nog steeds een vermakelijk actiefilm om te zien idd!:D

Prima acteerwerk en hele mooie special effects!

Goede film van Will Smith en Martin Lawrence!

4.0

avatar van Woltertjes

Woltertjes

Fantastische combinatie van actie en humor. Heb deze film al een paar keer gekeken en hij blijft leuk. Vooral Martin Lawrence is geniaal. Heb in een film ook zelden zoveel actie gezien. Daarom is dti ook een van mij favorieten.

Daarbij komt ook nog dat er goede muziek bijzit. Wat gewoon goed klinkt.

avatar van danuz

danuz

Het is het samenspel tussen Will en Martin dat de film op momenten geestig maakt. Zo'n scène in het mortuarium en de daaropvolgende scènes bijvoorbeeld. Qua actie e.d. kan ik hier verder maar bar weinig mee, alhoewel zo'n bulldozer effect door die sloppenwijk bijna grotesk te noemen valt.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Wel vermakelijk filmpje, Will Smith in een geweldige rol, Lawrence vond ik ietsje minder maar zelfs die wist nog een leuke prestatie af te leveren, Bad Boys I vond ik persoonlijk iets leuker dan deze maar ik vond deze zeker aardig om eens te zien, de grappen zijn meestal ook nog te doen afwisselend met actie.

avatar van Leno

Leno

Vermakelijke film ware het niet dat de speelduur veel te lang is. Het verhaaltje is zo mager dat het op zich al een prestatie is om 90 minuten te boeien. Logica zit er totaal niet in en je hoeft niet eens op te letten om de fouten te zien. Maar goed, dat kon je vooraf wel raden. Wat je dan hoopt is vette actiescenes en humor. En eerlijk gezegd is dat nog redelijk gelukt. De humor is praktisch gekopieerd uit deel 1, maar het samenspel tussen Smith en Lawrence is niet onaardig. Hoe cliché, flauw en voorspelbaar het ook is.

De vele actiescenes, en dan met name de auto achtervolgingen, zijn goed gemaakt en spectaculair. Het budget was er ook wel naar overigens.

De climax komt veel te laat en hangt van toevalligheden aan elkaar, wat dat betreft past het goed bij de rest van de film.

avatar van theworldisyours

theworldisyours

komt er eigenlijk een deel 3? zou wel lachen zijn

avatar van gotti

Laat Uwe Boll hem dan dit keer maken. Alhoewel ik wel bang ben dat Smith en Lawrence zullen eindigen als slaven, die met nazi goud verkocht worden aan een dwerg. Het zou het wel een stuk leuker maken iig.

avatar van briek

briek

Dit vervolg is zeker zo goed als de eerste en dat kan men niet dikwijls zeggen vind ik. Weer met een geweldige cast en humor en voldoende actie.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Geniale film Michael Bay is ook een heel goede regisseur . Het combineert zich gewoon van actie tot komedie en dat is zo mooi aan deze film. Dat stukje dat zijn zwembad overloopt is om te schateren van het lachen en dat hij dan zelf wordt meegesleurd.

En het stukje dat ze zitten te praten in die Tv-shop dan kunnen alle mensen die twee zien en dan denken ze allemaal dat ze allebei homo zijn alleen maar omdat ze over wat sex hebben gepraat.

Ik hoop op een 3de deel.

avatar van plorp

plorp

Dit vervolg was dus echt kicken. De coolste en fijnste actiescenes ooit. Die achtervolging was ook erg lache.

5,0

avatar van Rosicky

Rosicky

Deze film heeft een beetje de pech om een tweede deel te zijn, waardoor je hem automatisch linkt aan Bad Boys 1. Het verhaal is niet al te best, en er zitten inderdaad heel veel clichés in, maar dat is ook niet wat de film wil doen, het is vooral verstand op nul, en kijken naar vette actie en af en toe een flauwe grap. En daarin slaagt de film voor mij wel degelijk.

avatar van dikkop

dikkop

Nog beter dan deel 1 zeg ik je. Nog beter verfilmd en een geweldige cast!

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

Dit soort actiefilm ligt me toch wel aan het hart sedert Eddie Murphy en Nick Nolte ons vermaakten met Beverly Hills Cop en 48 hours.

Deze film maakt overduidelijk gebruik van het recept van die eerdere films. De meest herkenbare gelijkenis is deze van het komische, maar net niet karikaturale copduo.

Hoewel dus niet origineel, geniet je toch met volle teugen van de film. Er is natuurlijk het element Will Smith, de man is gemaakt voor dit type film, maar de grote aandachtstrekkers zijn hier de actiescenes. Prachtig prachtig prachtig.

Nu mag het vreemd klinken, maar ik had het gevoel dat de regisseur toch wel op de hoogte is van de gamerswereld. Enkele scenes kunnen zo uit de gemiddelde actiegame komen. Maar ja,simpel te maken is dat dus niet.

Hij duurt vrij lang, maar bij deze film is dat een goede zaak. Actiefilms die langer duren dan twee uur, vertrouw ik op voorhand ook al net iets meer dan actiefilms die juist 90 minuten duren, maar dat terzijde.

Een must-see voor eenieder die sympathie heeft voor het actiegenre en Will Smith.

avatar van funland

funland

erg toffe film heb alleen het einde niet helemaal kunnen afkijken..

maar ik vond het een erg smakelijke film

- Waldo

avatar van erwku

erwku

Een moment van bezinning.

Na lang nadenken ben ik definitief tot besluit gekomen dat ik dit de meest walgelijk slechte film aller tijden vindt.

avatar van rocky I.S

rocky I.S

erwku schreef:

? Hoe komt dat?

avatar van Arie18

Arie18

Ik heb echt genoten van deze film.

Vooral de scène waarbij die hele souvenirshop aan gort geslagen wordt om informatie uit hem te krijgen. Te mooi echt.

Verstand op nul en gewoon lekker kijken. Genoeg humor en actie om door deze actiefilm zonder verveling heen te komen!

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Zo heel slecht was het toch ook weer niet?

Tuurlijk, er is wel het nodige mis met de film. Zo is het verhaal wel erg voorspelbaar en komt het ook wel erg over als een herhalingsoefening. Ook duurt de film veel te lang en wil deze vaak te grappig zijn.

Toch is het best vermakelijk. De actiescènes zijn lekker spectaculair en over the top en de combinatie Smith-Lawrence werkt prima. Ook zal ik nooit de grootste Michael Bay fan worden maarja.

avatar van Arie18

Arie18

erwku schreef:

Een moment van bezinning.

Overdrijven is ook vak zeg --> kansloos

avatar van Theunissen

Slap vervolg en ook niets vernieuwends. De actie is prima maar het verhaal stelt ook niets voor. Martin Lawrence vond ik in deel 1 nog goed maar hier vond ik hem zeer irritant en overdreven.

avatar van erwku

erwku

rocky I.S schreef:

? Hoe komt dat?

Ik moet bekennen, dat sinds ik weer enkele scenes van Deuce Bigalow European Gigalow heb herzien , --zien is geloven!- ik enigszins terug kom op deze mening. nothing beats die film,

Natuurlijk zijn er honderden films in de geschiedenis die slechter zijn dan Bad Boys II, maar het gaat vooral om waarvoor het staat, hoe het is uitgewerkt, wat het pretendeert te zijn en nog veel belangrijker; hoe heb ik de film ervaren?

Ik vond Bad Boys II een van de pijnlijkste ervaringen die ik ooit heb beleefd tijdens het filmkijken (samen met Hudson Hawk en Deuce Bigalow)

Ik weet niet waar ik moet beginnen. Bij de ongelofelijk slechte en vooral smakeloze grappen van Smith en Lawrence, ik herinner me een scene waarin ze iemand op een grappige manier met een pistool bedreigen bij een overhoring, werkelijk te erg.

Of de tenenkrommend verhaallijn dat de zus ook voor de fbi ofzo werkt, UNDERCOVER, hoe verzin je zo iets, en een geheime relatie heeft met Smith.vermoeiend. EN dat ze dit verborgen willen houden.Iets wat ze bij Leathel Weapon 4 ook gedaan hebben, maar dat nog iets minder slecht.

Of het gooi en smijtwerk met lijken tijdens een verschrikkelijk stompzinnige over de top auto achtervolging, of de scènes waarin ze met een Hummer een halve sloppenwijk kapot rijden en het zo even tussendoor rechtvaardigen omdat Castro hier Drugslabs zou hebben gevestigd, ONGELOOFLIJK wat een nasty crap.

avatar van Ramon K

Ramon K

ONGELOOFLIJK wat een nasty crap

Zeer mee eens, met zo ongeveer alles wat hierboven gezegd wordt. Ook over Deuce Bigalow 2. Het soort humor dat gebruikt wordt in beide films is zo plat, ordinair en fout dat 't me echt gaat irriteren. Ik herinner me ook een scene uit Bad Boys II waarin een of ander manneke een meisje komt halen voor een date. De manier waarop Smith en Lawrence dat onschuldige menneke bedreigen vond ik echt aanstootgevend (binnen de context). Nasty is een goed woord.