Genre: Actie / Komedie
Releasedatum: 9 oktober 2003
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Bad Boys II
"If you can't stand the heat, get out of Miami."
Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.
Detective Marcus Burnett
Floyd Poteet
Roberto
Detective Mateo Reyes
Pastichio Rocker
jezus heb je niks beters te doen of zo ???
goeie aktie film niks meer en niks minder, zoas je kan verwachten van bay.
3.5 *
Schrijf zelf eerst maar eens een review dat meer inhoudt dan een enkele zin.
dijkieR
Schrijf zelf eerst maar eens een review dat meer inhoudt dan een enkele zin.
as ik een review wil lezen lees ik wel t stukkie bij de film.
en aan een andermans oordeel doe ik zowiezo niks op uit.
ik lkijk een film zelf en heb mun eigen mening er over.
en dan heb ik aan 1 zin wel genoeg idd..
maar fijn dat jullie het voor m opnemen,zal die blij mee zijn denk ik.
ga zo door zal ik zeggen
dijkieR
oooh is dat zoooo !!!
blij dat t voor jou van toegevoegde waarde is.
maar mij kan t niet boeien iig.
Skeleton
Het is wel een film met veel actie. Maar ook een film met te veel overdreven en onmogelijk actie. En dat is toch duidelijk een minpunt in deze film!
wwelover
Deel 1 nooit gezien. Wel deel 2. Toch leuke film. Lekkere actie en humor is ook wel leuk. Geen hoogstaande film natuurlijk maar Will en Martin maken er wel moois van.
Pastichio Rocker
as ik een review wil lezen lees ik wel t stukkie bij de film.
en aan een andermans oordeel doe ik zowiezo niks op uit.
ik lkijk een film zelf en heb mun eigen mening er over.
en dan heb ik aan 1 zin wel genoeg idd..
maar fijn dat jullie het voor m opnemen,zal die blij mee zijn denk ik.
ga zo door zal ik zeggen
Dan zit je hier toch echt op de verkeerde site als andermans oordelen je niks doen. Bovendien is het stukje wat bij de film staat geen review maar een synopsis.
GinolaEHV
Ietsje minder dan deel 1, maar nog steeds erg vermakelijk. De 'touch' tussen beide in de humoritische scènes is nog steeds aanwezig. Qua inhoud net als deel 1 erg ongeloofwaardig, maar dat is niet storend (omdat de film ook niet pretendeert geloofwaardig te zijn).
Filmfreaker
Wat leuker als deel 1, ik denk mede door de spectaculairdere actiescènes. Een goed verhaal zit er niet in, zeker niet. Maar ik heb me toch vermaakt.
4,0 sterren.
EspenSGX
(Dit is off topic) Wat dacht van Spider-Man 3? In het eindgevecht rent hij eerst langs een wapperende Amerikaanse vlag.
EspenSGX
Ik vond BB II eingelijk beter dan deel 1. Deze heeft meer spanning en actie. Ik heb me heerlijk vermaakt.
Carlinho
BB II is beter dan het eerste deel. BB I was slechter.
Maar toch blijven het super leuke films. Ik heb me wel vermaakt!
BB II lekker veel spanning! Martin Lawrence leuke acteur in het begin met die kogel in zijn kont!!
desteven007
BB II is beter dan het eerste deel. BB I was slechter.
Maar toch blijven het super leuke films. Ik heb me wel vermaakt!
Jep zo denk ik er ook over, deze film is beter dan de eerste.
Brucas
Na deze namiddag de film terug gezien te hebben, is gebleken dat het een flauw filmpje is!
Er zitten wel een paar grappige en explosieve momenten in die ik wel kan smaken, maar het verhaal is zo flinterdun dat ik na een tijdje gewoon niet meer wist waarom ze iets deden!
2,5 *
rocky I.S
schiterende film met heel goeie graphics ook heel goed geacteerd.
plezante film voor naar te kijke.
Apster
Meest foute film van dit millenium. De agenten schieten en slopen er nog meer op los dan de schurken zelf. Smakeloze actiescenes (achtervolging met lijkenwagen, slopen van de sloppenwijk, de kogel die in slowmotion door iemands hoofd gaat), de irritante rollen van Smith en Lawrence met slechte grappen, afgrijselijk gladgestreken beelden en inspiratieloze actiescenes. Werkelijk een misser op elk vlak.
Moviegun
Film net gezien. Mooie film met veel actie. In het midden van de film wordt het erg landradig, wat zich daarna goed hersteld.
erwku
0,5* voor dit zoveelste gedrocht van Bay
Ik twijfelde of ik moeite zou nemen om deze prul te beschrijven, maar bedankt voor je review, want komt precies overeen met WAT HET IS!
Graag gedaan
medansavamhel
0,5* voor dit zoveelste gedrocht van Bay
Je begrijpt de film schijnbaar verkeerd. Deze film zit boordevol actie "just for the sake of it". Het is allemaal nogal onrealistisch maar het was de bedoeling ook niet een realistische film te maken. Het is gewoon "over the top" actie met semi-grappen dat bij elkaar een hoge amusementswaarde vormt. Je moet er natuurlijk maar van houden...
Technisch is de film in ieder geval erg sterk, dus ongeacht je mening over de film is het in geen geval een 0,5 waard. Geef het dan tenminste een 1,0...
Apster
Ik beoordeel de film toch ook niet op realisme, dat doe ik bij geen enkele actiefilm. Ik vind het gewoon lelijk eruit zien en smakeloos.
T.Bos
Iets minder dan deel 1 en de magie tussen Will en Martin werkt nog steeds niet. Die twee hebben een aangever nodig, niet nog zo'n komiek erbij.
medansavamhel
Wat ziet er lelijk uit dan? Het camera werk was dik in orde...
Apster
Wat ziet er lelijk uit dan? Het camera werk was dik in orde...
Een te gelikte videoclip-achtige stijl dat te ver doorslaat, naar mijn mening. Vergelijk het met iemand die teveel botox heeft gebruikt, dat wordt er niet mooier op. Er zit ook niks orgineels in met camerawerk, hier en daar lijkt er ook veel van Fincher te zijn gejat.
tsjong
Sterke combinatie actie en humor.
Ruziemaken onder gevechten is geniaal, lachte me dood. Zelfs nadat ik m 4 keer heb gezien !!
E-Ve
Ik vind deze echt heerlijk, ik lig echt strijk als martin die drugs per ongeluk heeft ingenomen daar in het lijkhuis, en ze daarna naar hun baas moeten, keer op keer blijft hij grappig! 4*
djelle
Stukje uit een interview van P-magazine met Joe Pantoliano (Howard) over de film (reactie op het gegeven dat critici niet mals waren voor BB2):
"Weet je, veel critici zijn me na het zien van de film komen vertellen dat ze er wel degelijk van genoten hebben. En meteen daarop verontschuldigen ze zich alvast omdat ze er toch een negatieve recensie over gingen schrijven. Dit soort films krijgt nu eenmaal zelden goede scores van de critici. Waarom dat zo is, weet ik ook niet, maar het neemt alleszins niet weg dat er wél geweldig veel mensen naar Bad Boys II zijn gaan kijken."
Triest nietwaar. Zo zie je maar hoe serieus je beroepscritici moet nemen. P-magazine zegt dan ook 'Fuck de critici' en geeft Bad Boys II 3 uit 4 sterren.
Zondag op VTM.
guylopez93
film met lekker veel actie erin
verstand op nul zetten en genieten maar
heerlijk

Bad Boys: Ride or Die
2024

Bad Boys for Life
2020

Bad Boys
1995

De 'Bad Boys'-trilogie met Will Smith en Martin Lawrence is nu te streamen op HBO Max

Deze titels zijn vandaag toegevoegd aan het Netflix-aanbod

Seven Pounds

Love & Basketball
Drama / Romantiek, 2000

Crank
Actie / Misdaad, 2006
miami, floridaku klux klancubamoney launderingundercovermexican standoffontvoeringecstasygangstermannelijke vriendschapdrug smugglingundercover agentguantánamo vervolgslaughterschietpartijvuurgevechtbromancegeweldfoot chasecriminal underworldinterrogationauto achtervolgingdrug lordexploding house narcotics copillegale drugsdea agentundercover operationbuddy copnarcotics detective aggressiveaction herobuddy moviehaitian gangminefielddead bodiesbuddy detective duo absurddramaticrussian mobster exhilarated