• 9.377.938 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Gabrielle Union

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 oktober 2003

Plot Bad Boys II

"If you can't stand the heat, get out of Miami."

Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.

Detective Marcus Burnett

Detective Mateo Reyes

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

dijkieR schreef:

jezus heb je niks beters te doen of zo ???

goeie aktie film niks meer en niks minder, zoas je kan verwachten van bay.

3.5 *

Schrijf zelf eerst maar eens een review dat meer inhoudt dan een enkele zin.

avatar van cales77

cales77

stukje ranzige USA propaganda op het eind!!

2 ster

avatar van dijkieR

dijkieR

Pastichio Rocker schreef:

Schrijf zelf eerst maar eens een review dat meer inhoudt dan een enkele zin.

as ik een review wil lezen lees ik wel t stukkie bij de film.

en aan een andermans oordeel doe ik zowiezo niks op uit.

ik lkijk een film zelf en heb mun eigen mening er over.

en dan heb ik aan 1 zin wel genoeg idd..

maar fijn dat jullie het voor m opnemen,zal die blij mee zijn denk ik.

ga zo door zal ik zeggen

avatar van dijkieR

dijkieR

Legan schreef:

Dit soort reviews, waar Weertenaar zowat patent op heeft geloof ik, hebben voor mij meer toegevoegde waarde dan alleen maar een simpele 'goede actiefilm'.

oooh is dat zoooo !!!

blij dat t voor jou van toegevoegde waarde is.

maar mij kan t niet boeien iig.

avatar van Skeleton

Skeleton

Het is wel een film met veel actie. Maar ook een film met te veel overdreven en onmogelijk actie. En dat is toch duidelijk een minpunt in deze film!

avatar van wwelover

wwelover

Deel 1 nooit gezien. Wel deel 2. Toch leuke film. Lekkere actie en humor is ook wel leuk. Geen hoogstaande film natuurlijk maar Will en Martin maken er wel moois van.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

dijkieR schreef:

as ik een review wil lezen lees ik wel t stukkie bij de film.

en aan een andermans oordeel doe ik zowiezo niks op uit.

ik lkijk een film zelf en heb mun eigen mening er over.

en dan heb ik aan 1 zin wel genoeg idd..

maar fijn dat jullie het voor m opnemen,zal die blij mee zijn denk ik.

ga zo door zal ik zeggen

Dan zit je hier toch echt op de verkeerde site als andermans oordelen je niks doen. Bovendien is het stukje wat bij de film staat geen review maar een synopsis.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Ietsje minder dan deel 1, maar nog steeds erg vermakelijk. De 'touch' tussen beide in de humoritische scènes is nog steeds aanwezig. Qua inhoud net als deel 1 erg ongeloofwaardig, maar dat is niet storend (omdat de film ook niet pretendeert geloofwaardig te zijn).

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Wat leuker als deel 1, ik denk mede door de spectaculairdere actiescènes. Een goed verhaal zit er niet in, zeker niet. Maar ik heb me toch vermaakt.

4,0 sterren.

avatar van EspenSGX

EspenSGX

cales77 schreef:

stukje ranzige USA propaganda op het eind!!

2 ster

(Dit is off topic) Wat dacht van Spider-Man 3? In het eindgevecht rent hij eerst langs een wapperende Amerikaanse vlag.

avatar van EspenSGX

EspenSGX

Ik vond BB II eingelijk beter dan deel 1. Deze heeft meer spanning en actie. Ik heb me heerlijk vermaakt.

avatar van Carlinho

Carlinho

BB II is beter dan het eerste deel. BB I was slechter.

Maar toch blijven het super leuke films. Ik heb me wel vermaakt!

BB II lekker veel spanning! Martin Lawrence leuke acteur in het begin met die kogel in zijn kont!!

avatar van desteven007

desteven007

Carlinho schreef:

BB II is beter dan het eerste deel. BB I was slechter.

Maar toch blijven het super leuke films. Ik heb me wel vermaakt!

Jep zo denk ik er ook over, deze film is beter dan de eerste.

avatar van Brucas

Brucas

Na deze namiddag de film terug gezien te hebben, is gebleken dat het een flauw filmpje is!

Er zitten wel een paar grappige en explosieve momenten in die ik wel kan smaken, maar het verhaal is zo flinterdun dat ik na een tijdje gewoon niet meer wist waarom ze iets deden!

2,5 *

avatar van rocky I.S

rocky I.S

schiterende film met heel goeie graphics ook heel goed geacteerd.

plezante film voor naar te kijke.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Deze film is niks vergeleken met 1.

Apster

Meest foute film van dit millenium. De agenten schieten en slopen er nog meer op los dan de schurken zelf. Smakeloze actiescenes (achtervolging met lijkenwagen, slopen van de sloppenwijk, de kogel die in slowmotion door iemands hoofd gaat), de irritante rollen van Smith en Lawrence met slechte grappen, afgrijselijk gladgestreken beelden en inspiratieloze actiescenes. Werkelijk een misser op elk vlak.

avatar van Moviegun

Moviegun

Film net gezien. Mooie film met veel actie. In het midden van de film wordt het erg landradig, wat zich daarna goed hersteld.

avatar van erwku

erwku

0,5* voor dit zoveelste gedrocht van Bay

Ik twijfelde of ik moeite zou nemen om deze prul te beschrijven, maar bedankt voor je review, want komt precies overeen met WAT HET IS!

erwku schreef:

Graag gedaan

avatar van medansavamhel

medansavamhel

0,5* voor dit zoveelste gedrocht van Bay

Je begrijpt de film schijnbaar verkeerd. Deze film zit boordevol actie "just for the sake of it". Het is allemaal nogal onrealistisch maar het was de bedoeling ook niet een realistische film te maken. Het is gewoon "over the top" actie met semi-grappen dat bij elkaar een hoge amusementswaarde vormt. Je moet er natuurlijk maar van houden...

Technisch is de film in ieder geval erg sterk, dus ongeacht je mening over de film is het in geen geval een 0,5 waard. Geef het dan tenminste een 1,0...

medansavamhel schreef:

Ik beoordeel de film toch ook niet op realisme, dat doe ik bij geen enkele actiefilm. Ik vind het gewoon lelijk eruit zien en smakeloos.

avatar van T.Bos

T.Bos

Iets minder dan deel 1 en de magie tussen Will en Martin werkt nog steeds niet. Die twee hebben een aangever nodig, niet nog zo'n komiek erbij.

avatar van medansavamhel

medansavamhel

Apster schreef:

Wat ziet er lelijk uit dan? Het camera werk was dik in orde...

medansavamhel schreef:

Wat ziet er lelijk uit dan? Het camera werk was dik in orde...

Een te gelikte videoclip-achtige stijl dat te ver doorslaat, naar mijn mening. Vergelijk het met iemand die teveel botox heeft gebruikt, dat wordt er niet mooier op. Er zit ook niks orgineels in met camerawerk, hier en daar lijkt er ook veel van Fincher te zijn gejat.

avatar van tsjong

tsjong

Sterke combinatie actie en humor.

Ruziemaken onder gevechten is geniaal, lachte me dood. Zelfs nadat ik m 4 keer heb gezien !!

avatar van day-vid

day-vid

150 min echt????

avatar van E-Ve

E-Ve

Ik vind deze echt heerlijk, ik lig echt strijk als martin die drugs per ongeluk heeft ingenomen daar in het lijkhuis, en ze daarna naar hun baas moeten, keer op keer blijft hij grappig! 4*

avatar van djelle

djelle

Stukje uit een interview van P-magazine met Joe Pantoliano (Howard) over de film (reactie op het gegeven dat critici niet mals waren voor BB2):

"Weet je, veel critici zijn me na het zien van de film komen vertellen dat ze er wel degelijk van genoten hebben. En meteen daarop verontschuldigen ze zich alvast omdat ze er toch een negatieve recensie over gingen schrijven. Dit soort films krijgt nu eenmaal zelden goede scores van de critici. Waarom dat zo is, weet ik ook niet, maar het neemt alleszins niet weg dat er wél geweldig veel mensen naar Bad Boys II zijn gaan kijken."

Triest nietwaar. Zo zie je maar hoe serieus je beroepscritici moet nemen. P-magazine zegt dan ook 'Fuck de critici' en geeft Bad Boys II 3 uit 4 sterren.

Zondag op VTM.

avatar van guylopez93

guylopez93

film met lekker veel actie erin

verstand op nul zetten en genieten maar

heerlijk