• 9.369.455 stemmen

Met onder meer: Kate Beckinsale, Charles Dance en India Eisley

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot Underworld: Awakening

"Vengeance Returns"

Selene (Beckinsale), de vampierenstrijdster, is net uit een twaalfjarige cryogene slaap ontwaakt. De wereld is in die periode drastisch veranderd: de mens heeft het bestaan van vampieren en weerwolven ontdekt, en voert een meedogenloze oorlog om beide onsterfelijke soorten uit te roeien.

avatar van Noodless

Noodless

Qua actie zit het wel dik in orde bij deze film. Maar het script is vrij zwakjes en vooral geen meerwaarde op de vorige delen. Ik vond het verhaal en de nieuwe personages niet echt interessant en een beetje onzinnig t.o.v. de hele cyclus. Jammer. 6/10

avatar van schumacher

schumacher

Qua aktie een goeie film, qua verhaal en afloop moet ge niet veel bij nadenken, dat weet je zelf wel al hoe dat is.

Hetgeen me vooral stoorde is dat deze film te snel gedaan was, dat was vooral hetgeen ik bijzonder jammer vond, ze hadden van deze een topper kunnen maken maar ze hebben die kans laten liggen in deze.

Goeie film maar te snel gedaan en persoonlijke mening; ik raad toch niemand aan om daar 11euro of meer voir te betalen in de cinema. Dat is zijn geld niet waard vooral vanwege de verl te korte tijdsduur.

Ps: erstaat 88min maar dat was volgens mij slects een 78tal min.

avatar van DhrBoumans

DhrBoumans

Film inmiddels voor bij zien komen.

Goeie actie en effects enz. Script is niet super sterk zoals vaker gezegd hier, maar heeft een meer afgeraffelde resultaat gekregen!

toch is het een leuke film voor thuis op de bank.

avatar van luijkx20

luijkx20

echt een leuke film om naar te kijken, je zit gelijk in het verhaal.

Heb helaas deel de eerste delen nog niet gezien maar ga deze na het zien van deze film deze ook zeker kijken

avatar van thunderball

thunderball

Vanavond deze in Antwerpen gaan zien.

Bleek ook nog eens in 3-D te zijn met een paar leuke effecten, maar verder was het zoals gewoonlijk: vrij overbodig.

Film zelf was met behoorlijke actie, maar van een juiste kadering, namelijk een fatsoenlijk verhaal (of iets wat er op lijkt) was nauwelijks spraken, met als gevolg dat het vrij stompzinnig allemaal was, met een hoofdrolspeelster, die er nog steeds lekker uit zag, maar die geen greintje sympathie uit straalde en waarmee moeilijk te identificeren valt, wat toch redelijk belangrijk is bij het kijken van een film.

Verder kijkt het lekker weg en de korte speelduur zorgt er voor dat je je geen moment verveelt.

Goede sfx en spektaculair om naar te kijken, maar verder net als de 3- D overbodig.

Een mager zeventje, ofwel 3,5.

avatar van darkcity

darkcity

Opzich wel leuke film. Er zit een hoog tempo in de film met heel veel (stoere) actie met geweldige kunsten en effecten waarbij de film nooit verveeld. Ook is het allemaal mooi gefilmd wat een aantal prachtige plaatjes doet opleveren.

Makers hebben volgens mij al hun aandacht besteed aan de (3D) actie en het verhaal volkomen links laten liggen. Dit levert een hoop zeer oninteressante personages en suffe plotwendingen op.

Wel jammer dat het ineens afgelopen was. Dit gaf nogal een afgeraffeld gevoel. Maar ja er zullen toch nog wel 68 delen komen hierna dankzij de succesvolle maar reeds ZEER uitgemolken 3d mogelijkheden.

Al met al niet verveeld (wat voor mij zeldzaam is voor een film tegenwoordig) en het zag er allemaal strak uit met een hoop vette actie! En leuk natuurlijk dat Kate weer meedeed!

avatar van De_Hollander

De_Hollander

tegenvaller, ik ben een fan van Underwworld, maar deze is echt een stuk minder dan de vorige.

avatar van erik1677

erik1677

Lompe actie, en lekker bloederig.
Maar voegt weinig toe aan het verhaal wat je eigenlijk al kende.
Alleen dat blijkt dat selene nu ook een dochter heeft dan.
En dat is echt een aanwinst voor dit nieuwe deel.
Geweldig is het heetgebakerde dochtertje van selene.

Hoop wel dat in een volgend deel het verhaal wel wat meer uitgediept word, want dit was soms wel en beetje simpel.

avatar van Roger87

Roger87

Ondanks ik deze film best goed vond en het lekker weg keek. beelden/effecten zeker mooi gedaan! Ook de actie/spanning was goed in orde en in mijn ogen een waardige opvolger, en ik 4* geef aan deze film, ben ik het met vele hier toch wel eens betreft de script. Het is gewoon niet compleet. Jammer! want als daar meer geld/tijd in gestoken zou zijn, waardoor de film ook langer zou zijn, was dit een geweldige top film geweest!

Het is wat TE snel TE kort TE simpel. Nogmaals jammer!

ondanks dat, ben ik wel een liefhebber van deze gerne en mag deze film er toch zeker wel zijn.

3.5/4*

avatar van the new guy

the new guy

Prima actiefilm. Lekker 80 minuutjes onzin kijken.

avatar van Yugnav

Yugnav

Leuke actie film, meer ook niet...

avatar van tattoobob

tattoobob

Lekker filmpje,ik ben een grote fan van deze serie vanaf dag 1.

En deze mocht mij ook zeker bekoren,hij had van mij alleen wat langer mogen zijn.

Ik kijk al uit naar het volgende deel....

En het was weer genieten van de mooie kat beckinsale

avatar van Raffael77

Raffael77

Gewoon weer een prima vervolg, lekker vlot met het nodige actie. Ik vind dit toch wel een van de betere vampiers en weerwolven reeks.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

tattoobob schreef:

Lekker filmpje,ik ben een grote fan van deze serie vanaf dag 1.

Ik kijk al uit naar het volgende deel....

En het was weer genieten van de mooie kat beckinsale

Helemaal mee eens getatoeërde Bob .

avatar van Tj-83

Tj-83

HALVE TAMME. schreef:

Helemaal mee eens getatoeërde Bob .

Anders ik wel

avatar van Turbodevil

Turbodevil

Geweldig, gisteren gekeken in 3d en verder voor mij hetzelfde als tattoobob hierboven. Had wel wat langer gemogen, maar dat word vast goedgemaakt in het volgende deel, ik kan niet wachten. En Kate is er weer die maakt elke film het kijken waard.

avatar van Theunissen

Lekker actie filmpje en Kate Beckinsale zag er ook weer lekker strak uit in haar zwart lederen/rubberen pakje. Qua verhaal stelt het allemaal weinig voor en ik moet zeggen dat de Underworld films ook steeds meer beginnen te lijken op de Resident Evil films. Ik ben benieuwd wie er eerder gaat stoppen met het maken van dit soort films want ook deze film heeft natuurlijk weer geen echt einde. Buiten dat het verhaal weinig voorstelt zat de film natuurlijk wel vol met actie (soms best fraai maar soms ook een beetje nep) en daar draait het natuurlijk ook om. Zeker in de laatste 20 minuten was de actie enorm hoog en ook best fraai. De vaart in de film is ook behoorlijk hoog en dat doet deze film alleen maar goed want zodoende wordt het nergens saai. De duur van de film speelt daarin natuurlijk ook een belangrijke factor want met nog net geen 80 minuten duurt deze film behoorlijk kort. Kate Beckinsale (het blijft een schoonheid) was weer lekker opdreef in deze film maar dat geldt zeker niet voor de overige cast die best matig en goedkoop was. Maar al met al is dit wel gewoon prima vermaak die zich lekker wegkijkt.

Dit was overigens de tweede film die ik van Underworld heb gezien maar eerlijk gezegd maakt het weinig uit dat ik het 2e en het 3e deel niet gezien heb want qua verhaal is het net zoals bij de Resident Evil films niet echt samenhangend.

avatar van skipy05

skipy05

Erg goede film weer. Verhaal was goed. Acteurs deden het goed.

Kate Beckinsale zag er weer erg goed uit.

Alleen een film van nog geen 80min vind ik wel veel te kort.

Had gemakkelijk nog 30 min bij gemogen.

avatar van DDT

DDT

Net gezien,was net zoals de anderen leuk om te zien,kijk al uit naar deel 5.Deze was idd wel een beetje kort

avatar van bvonk

bvonk

Begint seeds meer op een serie te lijken dan op zich staande films. Ik heb er op zich geen probleem mee want kijkt lekker weg maar als je naar de bios gaat verwacht je toch meer lijkt mij.

avatar van braft

braft

Ik vind deze persoonlijke de minst goede van de underworld films. Alles moest ook precies snel gaan omdat deze film ook zo kort is dus kon ik er niet echt van genieten.

avatar van DiskjockeyEast

DiskjockeyEast

Vakkundige actiefilm, maar ook niet meer dan dat. De personages blijven oppervlakkig en nergens (voor een actiefilm) genoeg uitgediept. Kate B. ziet er prima uit in haar leren pakje en komt ook geloofwaardig over. Actie ziet er strak en gelikt uit, wat je van de weerwolven niet kan zeggen. Het is pijnlijk zichtbaar dat de CGI-studio niet over de nieuwste computers beschikt. De film lijkt uit balans te zijn qua intro, middenstuk en einde. Voor je het weet zit je in het eindgevecht... Wel leukl tussendoortje, maar is éénmalig! 2.5*

avatar van Pkunk

Pkunk

Slap verhaal. Aan het einde had ik het gevoel dat ik "Kate Bekinsale loop rond in een leren pakje. En ohja.. er zijn ook nog vampieren en weerwolven..." -had gekeken.

Goed genoeg voor mij iig

avatar van Polsie

Polsie

Leuk weg kijk filmpje, niet iets wat ik persoonlijk in de bios zou willen zien.

Slap verhaal maar ja hoe vaak is dat hier al niet gezegt. Leuke effects maar je weet al hoe het eindigt voordat het begint...

avatar van sofripa

sofripa

Uitgezogen....

Na de, naar mijn smaak, heerlijke voorgaande delen is het hier toch wel een beetje einde oefening. Zekers, Kate blijft super lekker, er zijn de nodige coole moves en kills, maar dat is onvoldoende. Het verhaal is gezocht, het vertoond gaten, en is matig interessant. De vampieren zijn behoorlijk zielig en weerloos, in tegenstelling tot hun 'normale' arrogante en hautaine voorkomen. Tja...

mmm, een krappe 3 sterren, meer gebaseerd op de reeks, dan op dit wat slappe deeltje.

avatar van marvinhc

marvinhc

best een vermakelijke actie/horror film voor een vrijdag of zaterdag met wat vrienden en bier!

maar daar zal het ook bij blijven.

avatar van chandor013

chandor013

zeer goede film. Jammer dat er weer een vervolg op komt. Eens moet het toch ophouden maar elk deel blijft je achtervolgen want je wilt perse weten hoe het eindigd.

IK kijk al uit naar de andere delen.

Echt super. een geweldige film goede acteurs en prima verhaal, enig minpuntje en waardoor het geen 5 sterren heeft gekregen van mij is dat het vrij korte film is.

avatar van De_Hollander

De_Hollander

De_Hollander schreef:

tegenvaller, ik ben een fan van Underworld, maar deze is echt een stuk minder dan de vorige.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Waarom quote je je eigen bericht?

avatar van bollepeer

bollepeer

inderdaad dat het zo kort is, is jammer maar verder gewoon een leuke film, niets mis mee