• 9.378.090 stemmen

Met onder meer: Kate Beckinsale, Charles Dance en India Eisley

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot Underworld: Awakening

"Vengeance Returns"

Selene (Beckinsale), de vampierenstrijdster, is net uit een twaalfjarige cryogene slaap ontwaakt. De wereld is in die periode drastisch veranderd: de mens heeft het bestaan van vampieren en weerwolven ontdekt, en voert een meedogenloze oorlog om beide onsterfelijke soorten uit te roeien.

avatar van lagaiske

lagaiske

Niet zo goed al Underworld 1 maar stukken beter dan het 2de deel.

Komt ongeveer op gelijke hoogte met het 3de deel.

De actie is over the top en Kate ziet er weer waanzinnig goed uit in dat lekkere lederen pakje.

Het verhaal kon wel ietsje beter uitgewerkt worden,maar bij films zoals deze is dit meestal ook niet echt nodig.

Op naar deel 5!!!!

Update:

Nederlandse bioscooprelease is komen te vervallen.

avatar van olbo

olbo

Je weet al vanaf het begin wat je kunt verwachten. Erg voorspelbaar.

avatar van teaser

teaser

olbo schreef:

Je weet al vanaf het begin wat je kunt verwachten. Erg voorspelbaar.

Amen. Saaie film

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Veel actie en (te)veel muziek. Ik vond het maar vaag hoe ze michael corvin hebben gebruikt.

avatar van Bitking

Bitking

Ik heb hem eergisteren (dacht ik) bekeken. De film had van mij veel langer moeten duren! Ik vind het jammer dat ze de 'uitdrijving' niet langer hebben gefilmd. De verfilming van de uitdrijving in het begin van de film was echt gaaf, er had wat meer in gemogen! Ik ben benieuwd naar de opvolger!

avatar van chebby

chebby

Vond het een erg leuke film, maar net wanneer je in het verhaal zit is het afgelopen!!!

Deze film is veel te kort echt jammer!

avatar van joolstein

joolstein

Hmmm tja de koek iswel een beetje op he naar 3 delen. Veel achtervolgingen want die zijn altijd spannend maar of ze iets toevoegen??Toch vond ik wel een vermakkelijk film. Alleen het ging allemaal wel zooo makkelijk. Nee dit is de zwakste van de vier films. Op naar deel 5 HAHAHA

avatar van Barry83

Barry83

Een heel erg zwak en saai vervolg. Erg voorspelbaar allemaal. Het blijft knap dat je met een pistooltje honderden keren kunt schieten

avatar van Elineloves

Elineloves

Niet zo slecht als verwacht. Ik kon me de voorgaande delen niet meer precies herinneren, maar dat bleek geen probleem, je zit al vrij snel in de film en hoewel het verloop vrij voorspelbaar is, is het toch boeiend genoeg om door te kijken. Al is het maar voor de mooie Kate Beckinsale en het jonge grietje, die het overigens best aardig doet. Aardig wat actiescènes, die trouwens mooi vormgegeven waren, en nu is mijn nieuwsgierigheid weer gewekt naar de film die hiervoor waren. Binnenkort maar weer eens een kans geven.

avatar van zyntex

zyntex

Hetzelfde als zijn voorgangers. Heel erg tof dus. Goede Actie. Ook veel bloedspatters hier en daar:P

avatar van sinterklaas

sinterklaas

kappeuter schreef:

Update:

Nederlandse bioscooprelease is komen te vervallen.

Ik zei het toch?

Zal denk wel zinloos zijn om bij deel 5 ook al een bioscooprelease te voorspellen bij Pathe of anderzijds.

avatar van jstinissen

jstinissen

vondt um zo slecht nog niet

weinig gepraat, constante aktie en ridicilious skills

en aardige special effects best leuk voor een avondje tussendoor

avatar van killer13

killer13

fast-paced & action-packed!!! deze woorden omvatten underworld: awakening helemaal. ik ben een underworldfan van de eerste minuut en na het toch ietwat teleurstellende underworld: rise of the lycans kan ik met een opgelucht hart zeggen dat de reeks helemaal terug is. wel jammer dat het echt voelbaar is dat het verhaal enorm naar de achtergrond is geschoven. dat was bij de vorige films toch net iets minder. vond het ook wel een beetje spijtig dat ze michael corvin zo goed als uit de film hebben weg gelaten. hopelijk krijgt hij in deel 5 terug een grotere rol.. maar ach, dat heeft mijn pret helemaal niet bedorven. ik kijk al enorm uit naar deel 5 en kan met een gerust hart zeggen dat ik deze binnekort aan mijn filmcollectie zal toevoegen. een welverdient plaatsje langs de andere underworldfilms!

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

killer13 schreef:

Bijna helemaal mee eens. Rise of the Lycans vond ik een goede film aangezien het een dikke prequel is.

En alhoewel Corvin idd een goede rol had is zijn dochter natuurlijk compleet superieur aan hem

avatar van ambrosini

ambrosini

Leuke film en zeker geen saaie momenten.. voldoende bloed..

Wat ik wel jammer vond was.. dat het film heel voorspelbaar eindigd.. terwijl je iets spectaculair verwacht..

avatar van deGVR

deGVR

Wat een slechte film: slechte CGI (Lycans van het niveau Power Rangers), slechte acteurs (of in ieder geval slecht geacteerd) en voorspelbaar van begin tot eind.

Heb getwijfeld 'm af te zetten na de reanimatie scene, maar nog een half uurtje Kate Beckinsale kijken (zelfs met onophoudelijk trillende onderlip) is geen straf, dus heb ik 'm maar afgekeken. Het wordt er allemaal niet veel beter op...

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Een slappe hap van ongeveer 1 uur en 17 minuten + nog de ondertitels.

Totaal overbodig vervolg wat niks met de voorgaande delen te maken heeft.

De lycans zagen eruit alsof ze vergeten waren ze in te kleuren op de pc.

Maar ja dat glitter pakje maakte veel goed.

avatar van michelmoviefan

michelmoviefan

Vermakelijk maar een te slap verhaal

avatar van stinissen

Het niveau wordt telkens maar minder en inderdaad een vreselijke soundtrack die de rest van de film om zeep helpt. Zonder Kate Beckinsale zou dit gewoon een B-Horror zijn...

avatar van ndejong

ndejong

Het ziet er allemaal wel gelikt uit zoals het eerste deel dat ook doet. Neemt niet weg dat deze film weinig toevoegt.

avatar van HoneyRyder

HoneyRyder

ik weet niet of ik het leuk ga vinden met die mensen..

avatar van Jagged Edge

Jagged Edge

Wel leuk maar leek zo kort 1 blijft nummer 1

avatar van Dying Rose

Dying Rose

Ben een beetje teleurgesteld in de film, maar omdat ik een groot fan ben van de Underworld-films, vergeef ik het hen. Ik hoop (en verwacht aan het einde te zien) op een opvolger.

avatar van thunderball

thunderball

Mag ik vragen waar/hoe jullie deze film gezien hebben, of is het gewoon via een download?

Daar hij hier niet draait en ik geloof ook niet in Belgie.....

Ik wil hem graag in de bioscoop gaan zien, vandaar.

avatar van Dying Rose

Dying Rose

thunderball schreef:

Daar hij hier niet draait en ik geloof ook niet in Belgie.....

Ik wil hem graag in de bioscoop gaan zien, vandaar.

Je kan deze film inderdaad al op websites downloaden, maar als je die in de bios wil zien, moet je nog even wachten.

In België komt die normaal gezien op 14 maart uit. In Nederland op 12 april.

avatar van thunderball

thunderball

Volgens een eerder bericht is iig de Nederlandse bioscoop release komen te vervallen.

Dus hopelijk gaat Belgie wel door.

avatar van Lancher

Lancher

• 1914 stemmen

thunderball schreef:

Dus hopelijk gaat Belgie wel door.

Ja en daar baal ik dus van, was namelijk graag naar de bios geweest!

avatar van killer13

killer13

TheThirdMark schreef:

ik heb ook niet gezegd dat ik rise f the lycans een slecht film vind, alleen iets minder dan underworld 1 en 2 rhona mitra was een goede vervanger voor kate beckinsale maar ik zie toch liever kate in haar strakke leren pakjes hoor

avatar van kepi666

kepi666

Vind dit persoonlijk de minste van de 4. En dat we alleen al voor Kate B de film uit zien kan eigenlijk niet de bedoeling zijn.