• 9.377.861 stemmen

Met onder meer: Kate Beckinsale, Charles Dance en India Eisley

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot Underworld: Awakening

"Vengeance Returns"

Selene (Beckinsale), de vampierenstrijdster, is net uit een twaalfjarige cryogene slaap ontwaakt. De wereld is in die periode drastisch veranderd: de mens heeft het bestaan van vampieren en weerwolven ontdekt, en voert een meedogenloze oorlog om beide onsterfelijke soorten uit te roeien.

avatar van RuudC

RuudC

Klinkt als een toffe doorstart. Als ze dit een beetje grootser aanpakken, heb ik er veel vertrouwen in.

avatar van Dying Rose

Dying Rose

Ze kunnen ze niet snel genoeg in de zalen spelen, dat het maar direct maart is!

Ik sta vooraan in de rij...

Mooie poster trouwens, nu nog de film!

avatar van ghostman

ghostman

Laat maar komen . Heb laatst in drie dagen de trilogie gezien !

avatar van Turbodevil

Turbodevil

Ik heb er zin in, lijkt me geweldig in 3d en met Kate Beckinsale is de film altijd geslaagd.

avatar van disneystore

disneystore

Ziet er echt slecht uit ...

avatar van Boeikens

Boeikens

Kan niet wachten

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Komt niet in de bioscoop hoor. De vorige 2 hebben de bios ook niet gehaald.

avatar van thunderball

thunderball

Underworld 2 heeft gewoon in Belgie gedraaid, hoor!

avatar van Rodger

Rodger

Gisteren hier in Bangkok gezien, Ik vond het echt de moeite waard,.. de special effects waren zeer goed.. de actie die je hier mag verwachten was prima..

Als aanrader moet je deze wel in de bioscoop gaan bekijken.. en als het kan in 3D..

Dat maakt de film nog een stuk beter..

Oja.. en binnekort zat er wel weel een vervolg op komen,..

3.5***

avatar van filmfanaat48

filmfanaat48

Ben een fan , niet de beste uit de reeks,maar was de moeite waard

avatar van Shapes

Shapes

Ik ga deze film vanavond bekijken in de bioscoop.

Ik ben op vakantie in Thailand en zag dat deze film hier al draait en ook in 3d.

Een linkje naar de site van SFX theatre Underworld Awakening ?????? ???????? ??????? ?????? ??????????? ???????????? ????????? SF Cinema City - sfcinemacity.com

Films kijken in Thailand is trouwens een leuke belevenis. Je kunt kiezen of je de film vanaf een gewone bioscoop stoel, een bank of een soort van lounge bed wilt zien. Verder is er de optie om de film naar keuze in een prive bioscoopje te bekijken op een groot flatscreen tv en uiteraard met het mooie bioscoop geluid.

Als ik de film gezien heb dan zal ik laten wat ik er van vond.

Groet,

Shapes

avatar van pvl63

pvl63

Vanavond heb ik deze film gezien in Pattaya in een mooie verstelbare stoel (First Class).

Het stelt weinig voor, veel schieten, semi-gelul, een heldin die nooit last van een schrammetje heeft maar er graag op los schiet met auto-guns.

Gelukkig is het snel voorbij, het duurt nog geen 1,5 uur volgens mij.

avatar van Draconian

Draconian

Ik vond hem top! Vooral die Uber Lycan. Wat een machtig beest is dat zeg. Adrenaline giert door je lichaam. Dat beest gooit met auto's zo sterk en groot is hij(ja ik kik daarop). Dat hij alleen zo simpel met een handgranaat was te vernietigen is jammer. Hij had hem er zelf uit kunnen trekken voordat hij ontplofte. Dat Kate Beckinsale iedere keer die klappen overleefde was een beetje vaag. Normaal had ze door tweeën moeten scheuren.
Underworld: Awakening - pathe.nl 15 maart ook hier dus.

avatar van Missbandidas

Missbandidas

Kan niet wachten!

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

filmfanaat48 schreef:

Ben een fan , niet de beste uit de reeks,maar was de moeite waard

... echter wel een persoonlijke top 10 notering waard?

avatar van pierrrke

pierrrke

@ draconian

let op die spoilers man

avatar van sinterklaas

sinterklaas

thunderball schreef:

Underworld 2 heeft gewoon in Belgie gedraaid, hoor!

In Nederland kwam ie direct to video.

avatar van RonHoogvliet

RonHoogvliet

Bedankt voor de spoiler Draconian. Misschien heb je het niet door maar er zijn mensen die de film nog moeten bekijken.

avatar van james_cameron

Stukken beter dan suffe voorganger Rise Of The Lycans, maar haalt het niveau van de eerste twee films duidelijk niet. Dit deel is hoofdzakelijk één grote aktiescene, met halverwege even wat ruimte voor een reeks saaie dialoogscenes met Charles Dance. Daarna gaat de beuk er weer flink in. Het is vermakelijk zolang het duurt en visueel zit alles best leuk in elkaar, maar net als de Resident Evil-films gaat deze serie meer en meer lijken op een computerspel, compleet met rudimentair plot en bordkartonnen personages.

avatar van Thorak

Thorak

Spoiler misbruik is gemeld voor het bericht van Draconian.

Helaas gaat het spreekwoord "What has been read, cannot be un-read" maar al te goed op.

avatar van _Casper_

_Casper_

ik ben een dikke fan van de underworld serie, maar vond deze helaas wel het minste deel... verhaal was nou niet echt om naar huis te schrijven en ook de ''band'' die je met de personages had was er niet echt.

toch was het wel een lekkere actie film die lekkerwegkijkt en heb me er prima mee vermaakt. dus zeker nog het kijken waard maar helaas niet de nieuwe UNDERWORLD film waar ik op gehoopt had

Vanmiddag gezien, erg leuke film!!! Stukken beter dan 'rise of the lycans.

weinig van verwacht na het zwakke vorige deel, maar ik heb me hier prima mee vermaakt.

avatar van Metalfist

Metalfist

Sweet, helemaal geen benul van een 4e deel. De Underworld reeks heb ik altijd graag gezien (alledrie de delen staan op 4*) dus dit kan wel eens erg leuk worden. Terugkomst van Beckinsale maakt het helemaal af natuurlijk.

avatar van l-d

l-d

Veel actie, en op bepaalde momenten best spannend...maar toch erg jammer van het einde

avatar van ghostman

ghostman

Fantastische film !

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Effecten zijn dikke prima, Kate Beckinsale leuk om naar te kijken (ookal kennen we die emotieloze kop nu wel na al die delen). Maar voor de rest? Wat een suffe zooi zeg... Echt zo'n computerspel-film. Inspiratieloos!

2 voor de effecten.

Leuke aanvulling op de andere 3, al had ik er wel meer van verwacht. er zitten genoeg special effect's in, maar je mist de verhaallijn die in de eerdere delen meer is uitgewerkt. jammer, want het idee heeft potentie.

de andere delen toch wel 4 sterren, deze door het missen van de verhaallijn 3.

avatar van MIME2000%

MIME2000%

uitstekend film met doorlopend verhaal,

Alleen jammer dat het zo is afgeraffeld

leek net of ik naar een korte serie keek