• 9.376.964 stemmen

A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titels: Very Harold and Kumar Christmas / A Very Harold & Kumar Christmas

Geregisseerd door: Todd Strauss-Schulson

Met onder meer: John Cho, Kal Penn en Neil Patrick Harris

Plot A Very Harold & Kumar 3D Christmas

"Christmas comes prematurely."

Zes jaar na Guantanamo Bay leven Harold en Kumar ver van elkaar bij twee heel verschillende families. Tot Harold plots tijdens de vakantieperiode voor de deur van Kumar staat met een mysterieus pakje in de hand. Vanaf dan lijkt alles weer in orde. Tot Harold de kerstboom van Kumars schoonvader per ongeluk in brand steekt. De twee willen het probleem oplossen en reizen door New York om de perfecte kerstboom te vinden waardoor ze opnieuw in de meest hilarische situaties terechtkomen.

avatar van The Oceanic Six

FOK.nl / Nieuws / Trailer 'Harold and Kumar 3D Christmas' / FOK!film - film.fok.nl

Hilarische trailer Dat hele 3D in de zeik nemen is ook erg grappig!

En...Neil Patrick Harris

avatar van AHWA

AHWA

Yup, i'm on board. Heb nu al zin in de kerst. Zeker tijdens zo'n prutzomer.

avatar van danijel

Neil Patrick Harris

Heb er wel zin in.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

niet hier in de bios? zal jammer zijn

avatar van Kristiaan

Kristiaan

Wordt weer bééstig!

avatar van Herr Oxnard

Herr Oxnard

Haha te gek! Wietplanten met kerstballen?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Een van de grappigste trailers die ik ooit heb gezien.

avatar van The Oceanic Six

Haha wat een heerlijke trailer

My baby is in there!

In dit soort films hoort Neill Patrick Harris ook, niet in die softe familiemeuk als The Smurfs.

Ik moet deel 1 en 2 maar eens snel gaan herzien.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

The Oceanic Six schreef:

Ik moet deel 1 en 2 maar eens snel gaan herzien.

Deel 1 staat ook bij mij gereserveerd voor zaterdagavond! Nog altijd een van de allerbeste

pulpfilms die er bestaat.

The Oceanic Six schreef:

Aangezien hij voor altijd als Doogie Howser in mn geheugen staat gegrift heb ik eerder het tegenovergestelde.

avatar van The Oceanic Six

Haha nog nooit van gehoord, effe opgezocht:

Grappig!

avatar van Jeremiah1989

Jeremiah1989

Zojuist nog beide films even gekeken.. hahahaha

Elke keer weer blijft ht zo relaxt

avatar van Minotaures

Minotaures

Niets anders te zeggen...

avatar van vanlok

vanlok

Deze komt zo te zien hier niet in de bios

avatar van Daan258

Daan258

WTF ik wist niet dat hier een nieuw deel van was.

facking vet

ga ik zeker kijken

avatar van The Oceanic Six

A Very Harold & Kumar 3D Christmas weet de smaak van het matige 2e deel gelukkig weg te spoelen. Minder (eigenlijk bijna geen) poep en plas humor en weer wat meer humor waar echt om te lachen valt. Het idee dat beiden geen vrienden meer van elkaar zijn werkt daar ook wel aan mee, want daar zijn enkele leuke grappen uitgekomen. Dat begint al snel als de kerstboom in de fik vliegt door een gigantische joint en dat gaat door tot het einde. Tussenin komen erg grappige bijrollen van oa Danny Trejo en uiteraard Neil Patrick Harris voorbij. Zijn kerstshow was erg grappig, net als de massage die hij een vrouw wilde geven. Als vaste kijker van How i met your mother zie ik hem sowieso graag acteren.

Maar uiteraard draait het om Harold en Kumar (wederom 2 prima rollen) die een kerstboom zoeken om Kumars schoonvader tevreden te stellen. En dan wordt bijna niemand gespaard, zelfs niet een baby die al jong leert wat stoned zijn is. De film loopt wel voorspelbaar af, maar niemand die daar mee zal zitten denk ik. Het is toch wel een heel aardige reeks geworden. En dan nemen ze de 3D effecten ook nog eens overdreven in de zeik, wat leuk gedaan is.

avatar van goelian

goelian

Wederom een geniale Harold & Kumar

avatar van Fortune

Fortune

Waar gezien?

avatar van goelian

goelian

Ik heb 'm gedownload. Had maar al te graag willen wachten tot ie in de bios komt in Nederland, maar de bioscopen in NL willen hem blijkbaar niet, want hij komt niet. En heb al te lang gewacht om nog te wachten voor dat ie op DVD komt.

avatar van rep_robert

Ajax&Litmanen1 schreef:

Al zal jij denk ik weinig van het 3D gemerkt hebben?

avatar van david bohm

david bohm

Comedy met Harold en Kumar waarvan de poep en piesgrappen van een vrij bedenkelijk niveau zijn. De drugsgerelateerde grappen vind ik een stuk meer geslaagd zoals wanneer Kumar een auto blauw doet staan van de rook uit z'n pijpje en vervolgens erachter komt dat er nog een baby achterin zit. en het is jammer dat alles op een typisch Hollywood-kerstfilm einde uitdraait waarbij alles maar dan ook alles goedkomt. Het tienerfeestje vind ik ook wel fraai over-the-top neergezet, maar het niveau van deel I wordt nergens echt bereikt.

avatar van Kelsey16

Kelsey16

Ik ben een groot fan van Harold & Kumar en heb echt genoten van de 1e 2 delen, deze vond ik zelf wat minder, het verhaal is opzich wel leuk bedacht en Harold & Kumar zijn natuurlijk erg leuk, maar toch mis ik hier dingen uit 1 & 2.

Het kerstsfeertje is wel leuk maar maakt het ook allemaal weer wat braaf.

Toch keek de film wel lekker weg, maar ik hoop, als er een vervolg komt, dat die meer op het niveau van de vorige delen zal zijn.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

Hoop dat Neil zijn uitspraak na komt: tot de 4e film

avatar van Draconian

Draconian

Fantastisch met Neil en de massage!

avatar van _Casper_

_Casper_

coole en erg vermakelijke film! leuke coole humor heb echt paar keer goed kunnen lachen en me geen seconde verveeld.

en leuk ook dat kerstsfeertje erbij, zeker een aanrader om te zien.. en al helemaal nu het kerst is

avatar van montoyaruler

montoyaruler

Heb toch weer vaak ouderwets hard gelachen om dat zooitje ongeregeld! De 3D-functie is zo niet zinvol dat het gewoon weer grappig is.

avatar van razielnl

razielnl

Ik lees nu hierboven dat NL bioscopen hem niet draaien, maar is er echt niet 1 lokatie waar ze 'm toch wel draaien? en zoja waar dan? Ik heb de film namelijk net gezien, en ik vond 'm echt super, maar hij lijkt me in 3d nog veel leuker!