Genre: Drama / Misdaad
Geregisseerd door: Oren Moverman
Met onder meer: Woody Harrelson, Robin Wright en Brie Larson
Plot Rampart
"The most corrupt cop you've ever seen on screen"
LAPD agent Dave Brown wordt op heterdaad betrapt op corruptie en bevindt zich al snel in het oog van de storm. De dagen waarin hij zichzelf boven de wet kon stellen zijn geteld. Hij wordt openlijk aan de schandpaal genageld en wordt het slachtoffer van politiemoordenaars die op wraak zinnen. Niets is echter wat het lijkt wanneer Dave de onderwereld van L.A. induikt en zelf voor rechter zal spelen.
Dave Brown
Barbara
Helen
Bill Blago
d$llar
Ontzettend slechte film. Na halfuur snel afgezet zo saai!
Idem, waardeloze film, de hele rit wel uitgezeten, met moeite.
Barry83
Waarom stem je dan?
Moet ik dan alleen stemmen als ik een film goed vindt???
as
Moet ik dan alleen stemmen als ik een film goed vindt???
Barry83
Dus als jij iets aan het eten bent wat je totaal niet lekker vindt, dan eet je het evengoed op? Een film moet mij van begin tot einde boeien!
schram101
Omdat je geen goed oordeel over de film kunt vellen wanneer je hem voor minder dan 30 % ziet.
Waackx
Het is jammer dat het verhaal nogal wat steken laat vallen want ondanks dat, is de film prima wegkijkbaar dankzij Harrelson, die wederom laat zien, dat hij een echt heel onderschat acteur is.
De overige rollen zijn verder prima ingevuld.
Maar door het slecht geschreven plot,kom ik helaas toch niet verder dan een 5-je.
geezoes
Haha. Helemaal gelijk!
Torchon
Zo hier&daar wat lastig te volgen maar overigens boeiend kijkspel met onderhuidse spanning en fraai acteerwerk van alle spelers. Woody steelt, al kettingrokend, de show, dat wel.
Film moet t hebben van zn sfeer en veel minder van de (wel aanwezige) actie.
Dik in orde, 4 Stars
nornor
wat een ontzettende saaie film. ik heb hem ook na een half uur uitgezet.
SaNDuTjE
Het is maar goed dat er nog mensen zijn die wel de moeite nemen om een film af te kijken voordat ze een stem uitbrengen. Die kun je tenminste serieus nemen en voegen ook wat toe hier op MM in tegenstelling tot diegene die na een half uur kijken een film al denken te kunnen beoordelen.
HALVE TAMME. (moderator series)
Juist.
AxeCrazy
Nou, de film had wel iets, maar was niet geweldig ofzo
prima spel her en der, maar het verhaal was te dun en raar uitgewerkt.
De moeite van het afkijken zeker waard, al was mijn einde een zelfmoord geweest ofzo
Fortune
Rampart is een film die geheel gedragen wordt door Harrelson die een uitstekende rol neerzet als agent met een kort lontje en een alcohol probleem. Het is leuk om te zien hoe hij langzaam bezwijkt onder de schandalen en privé problemen en de hele film ontzettend koppig blijft doorgaan. Hier en daar worden er mooie beelden getoond en is het al bij al een boeiende en broeiende karakterstudie maar loopt het allemaal af met een sisser en niet echt memorabel.
ORIGIN
- 2006 stemmen
en het einde van de film zijn ze pardoes vergeten te monteren
Inderdaad
martin&angela
Anders dan verwacht maar ik vond deze film zeker het uitkijken waard. Woody Harrelson speelt een goede rol.
Arbil
Het verschil is alleen dat je bij het eten hetzelfde zal proeven en bij een film kan dat verschillen van begin tot eind.
Maar daar zal jij vast niets van begrijpen....
lelici
Maar daar zal jij vast niets van begrijpen....
Nee hoor, eten kan aan het begin anders smaken dan op het eind, maar daar zul jij waarschijnlijk weer niets van begrijpen!!
markel66
Het zou een goede film zijn geweest als je ook maar op wat voor manier dan ook een beetje sympathie op kon brengen voor de hoofdrol Dave Brown.
Dat is mij dus niet gelukt en dat maakt de film slecht verteerbaar.
Wel twee sterren voor (dave Brown) Woody Harrelson, die ondanks dat ik geen sympathie voor zijn rol op kon brengen een verdomd goed acteur is.
cordiacovens
Woody Harrelsen is enorm sterk in deze film, verder is de film zelf ook vrij goed..kan deze film goed waarderen, regisseur geeft ons een goede kijk in het leven/karakter van de hoofdpersoon en dat vond ik erg sterk gedaan.
Krappe 4* 7,6
Askikker
Steve Buscemi? Ja,die zat dr misschien twintig seconden in, en ook de rol van Sigourney Weaver had niet veel om het lijf.
Maar Woody Harrelson zet wel een pracht van een karakter neer van een rokende, zuipende, scheef neukende semi corrupte agent die steeds verder afgleid in zn eigen gezwelg, foute daden en ellende.
Waackx
Wat ik me eigenlijk afvraag, wie bepaalt er eigenlijk de 3 recensies die naast de film te komen staan zodra een film te huur,te koop of in de bioscoop komt op de pagina Home ?
Want het vallt me op dat het bijna altijd dezelfde users zijn.
Belle_p26
en het einde van de film zijn ze pardoes vergeten te monteren
Helemaal mee eens ! Ik had eigenlijk ook nog niet verwacht dat ie afgelopen zou zijn.
John Milton
Want het vallt me op dat het bijna altijd dezelfde users zijn.
Dat vroeg ik me ook af inderdaad, ik heb er paar recensies zien staan die echt behoorlijk slecht waren, als in 'niet in staat om een ook maar enigszins gefundeerde mening te verwoorden'...
On Topic: Rampart was voor mij in zekere zin de grootste teleurstelling van het jaar omdat ik de trailer 3 keer gezien had en echt verwacht had dat het een fantastisch goede film zou zijn, mede door de recensie van Roger Ebert ook. Maar ik kijk zelfs met een zesje nog zuinig uit de ogen terwijl ik het geef. Ja Harrelson was erg goed, maar dat is hij meestal wel. Het verhaal zelf gaat gewoon nergens heen en het lijkt wel alsof ze niet weten waar ze ermee naartoe moeten, je verwacht dat die botsing een soort katalysator wordt voor ontwikkelingen maar dat gebeurt niet. Ook de gezinssituatie en een affaire leiden nauwelijks tot ontwikkelingen en zomaar opeens is de film af.
Ik had hem ook nog meegenomen naar een filmavondje (smoelen dicht tijdens de film), en ik heb het dagen moeten horen van ze. Nou kies jij nog eens een goede film uit...
eduard
van de eerste minuut tot precies 46minutrn heb ik het kunnen volhouden. Je kreeg geen binding met de hoofdrolspeler. Ik zou het liefst min10 willen geven maar het word een half puntje..
Waackx
ik denk dat weinig mensen binding kregen of sympathie hadden voor Harrelson's personage maar dat is natuurlijk vrij logisch als iemand een corrupte agent speelt.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

The Kingdom
Thriller / Drama, 2007

Ba Bai
Oorlog, 2020
confessionone-night standcorruptie bij de politieracismewreedheiddistrict attorneyracial tensiongunshotex-wifebigotryroad ragelapdhomeless manethnic diversityracist cop