• 9.374.123 stemmen

Geregisseerd door: Bradley Rust Gray

Met onder meer: Juno Temple, Riley Keough en Kylie Minogue

Plot Jack & Diane

"Love is a monster."

Jack en Diane, twee tienermeisjes, ontmoeten elkaar in New York City en brengen een onstuimige nacht met elkaar door. De betoverende onschuld van Diane ontdooit het kille hart van Jack. Maar als Jack verneemt dat Diane over een week het land verlaat wordt ze afstandelijk. Diane zal er alles aan moeten doen om hun liefde te redden. Ze kampt echter met een geheim: dit nieuwe seksuele verlangen wekt bij haar visioenen over weerwolven op.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van pierrrke

pierrrke

Ik zou maar niet teveel hoop krijgen op deze film.

De bovenstaande link bevat eigenlijk het enige beetje horror-moment in de film. Want het is niets meer dan een stel lesbische meisjes die beetje verliefd zitten te doen tegen mekaar. Verhaal is nauwelijks iets van te bespeuren en sympathie voor de meisjes is bij mij ook zoek. Als je veel weerwolf verwacht dan zal je je erg bedrogen voelen want verder dan de zogenaamde visioenen zal het nooit komen, sterker zelfs de weerwolf heeft niets met het verhaal te maken dus ga ik ervan uit dat het om een symbolische betekenis gaat die ik over het hoofd gezien heb.

luister naar mijn goede raad en spaar je geld. Want ik weet nog altijd niet goed naar wat voor wazige rommel ik heb zitten kijken.

avatar van blurp194

blurp194

Wat een onzinnig slechte film. Traag op het slaapverwekkende af. Een horrorplotje wat er echt met de haren bijgesleept wordt. Kylie staat op de poster om publiek naar binnen te lokken, meer kan ik er niet van maken. Ohja, Juno Temple met haar kinderstemmetje en kinderachtige gedoe is best irritant.

avatar van klini-oma

klini-oma

Je moet deze film denk ik niet te letterlijk nemen.

Ik zou dit soort films normaal gesproken afzetten na de eerste 'monster-achtige' beelden.

Maar besloot in mijn thema 'een luchtige film kijk avond' deze film toch verder te bekijken.

En kwam tot de conclusie dat de 'monsters' zoals Gauke al zegt als metafoor gebruikt worden.

Als je van deze film horror verwacht, dan zit je hier verkeerd.

Het is eerder een liefdesverhaal over 2 eigenzinnige tieners met soms ook wat humor erin.

avatar van Decec

Decec

Een redelijk drama/horror/romantiekfilm...

Redelijk verhaal...

Redelijk acteerwerk...

Alleen laatste stukje speelt horror (slecht gemaakt)...

Prima achtergrond geluid

(geen Dolby Digital aanwezig)...

Prima kwaliteit breedbeeld

(geen HD aanwezig)...

Geen moeite waard...

avatar van Serpicos

Serpicos

Ik snap de lage beoordelingen niet echt. De enige reden zou kunnen zijn is dat veel mensen een (erotisch) horrorfilmpje hadden verwacht, iets in de aard van de Ginger Snaps-trilogie.

Veel om het lijf heeft de film nu ook weer niet, (we zien 2 meisjes die intiem worden, maar verder komt er niet meer veel (horror)) en toch heb ik genoten van deze film. Er komen een paar sterke scènes in en de film heeft zeker een goed tempo.

Ps: De soundtrack was leuk

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Saai. Behoudens enkele fraaie scènes en een altijd fijne mooi mysterieuze Temple was hier echt helemaal niets in te vinden. Chemie wordt gemist, net als passie überhaupt in deze futloze film. Daardoor is dit gewoonweg niet uit te zitten, hoewel er meer moois in vinden is dan films die ik weleens hoger waardeer. Maar kijkgenot is soms niet genoeg, kijkplezier wil ook wat. 1,0*.