Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Sara Paxton, Dustin Milligan en Joel David Moore
Releasedatum: 22 september 2011
Plot Shark Night 3D
"Terror runs deep."
Een groepje van zeven studenten brengt een weekendje door in een huisje aan een meer om er een kleine vakantie te houden. Wanneer de vrienden aangevallen worden door bloeddorstige haaien, zullen ze alles op alles moeten zetten om niet aan hen ten prooi te vallen.
Sara Palski
Keith
Malik
Jess
Rianneke_Dan
Wat een vervelende film was dit zeg. Totaal niet realistisch en de cast was gewoon vervelend. Paxton ging nog wel, maar de rest was gewoon niks. Ook het acteerwerk was verschrikkelijk om nog maar niet te praten over de acties die de personages maken. Normaal ben ik wel gek van dit soort films, kunnen ook best eng zijn mits ze goed zijn uitgewerkt maar dat was bij deze totaal niet het geval. Enige leuke aan de film was de hond, en die moest en zou overleven naar mijn mening, dat was op een gegeven moment nog het enige wat mij bezig hield.
Idee was leuk, maar de uitwerking enorm slecht. Jammer.
1* voor de hond
hannanasje
leek goed te beginnen maar veranderde al onmiddelijk na de 2de dode in een onrealistisch verhaal.
natuurlijk mag het een keer erover gaan maar je arm eraf hebben, half dood liggen en dan even later rechtstaand ff een haai doodmaken met een speertje omdat die je vriendin heeft opgegeten is trop
snapte ook niet waar ze inneens al die soorten haaien vanonder uit haalde
zoals ze hierboven zeiden je zag ook niks, het was steeds donker.
vond het ook geen leuke acteurs om naar te kijken behalve sara paxton dan.
Daan258
Erg tegevaller, ik had er ietsjes meer van verwacht.
werd nergens spannend, slecht geacteerd, dom verhaal.
misschien 1 leuk 3d effect meer niet.
schumacher
Trok werkelijk op nikske, amateuristisch gedoe me dat was.
Piranha is veel veel beter dan deze klucht en bucht.
Aan deze heb ik echt mijn tijd verspild.
Barry83
Waardeloze haaienfilm. Tegenwoordig denken ze al om alleen met een paar leuke dames in bikini of lingerie te kunnen scoren.
skipy05
Het is niet echt een film dat ik normaal zou zien. Dus ik had niet al te hoge verwachtingen. Ik vond dat de film nog mee viel.Verhaal is wel redelijk flauw en voorspelbaar.
Noodless
Simpele B-film die het haaien-gegeven toch nog wat anders benadert door zich niet alleen te focussen op het horror-gedeelte met de haaien, maar ook op thriller-momenten onder de personages zelf. Ongeloofwaardig ten top ! Maar als je zulke films bekijkt, weet je dat je zoiets kunt verwachten.
5/10
JDSsmetje
(ik ga in het meer met een speer staan want de haai heeft m'n vriendinnetje gedood)
Hilarisch moment
erik1677
hmmm, had hier toch nog wel iets van verwacht, maar het is helaas echt een prul van niks.
De kills zijn er op een enkeling nul , nul.
Sfeer zit ook niet echt in deze film.
best waardeloos eigenlijk.
mixmaster
hahahahaa wat een belachelijke film.
zoooooo nep , zoooooo overdreven , zoooooo slecht geacteerd.
en het verhaaltje........hahahahahahahaaaaa.
SnakeDoc
Klopt het plot wel met de zoetwaterhaaien?
Ik heb namelijk een hamerhaai, een witte haai en een tijgerhaai gezien. Niet bepaald zoetwater visjes!
Meende ook dat het water gewoon zout was, of zit ik er helemaal naast?
Jessen0wnt
In de film word dat gedeelte uitgelegd, zonder overtuiging, maar wel antwoorden haha
Domainator
Hilarisch moment Dat was wel een van de diepte punten van de film waar werkelijk alles slecht aan is (zelfs voor het domste tijdverdrijf voldoet die niet)
Tommy De Vito
Cliche, voorspelbaar, niet goed verhaal noem het maar op. Maar de film heeft toch wel aardig spannende momenten en kijkt lekker weg. Toch 2,5.
Lennert
Ja, de Bull Shark zwemt ook in rivieren. Nog een behoorlijk gevaarlijk beest ook.
SnakeDoc
Tsjaah, dit is natuurlijk bagger. Vooral de bad-guys waren net wat te erg om naar te kijken. Dat dit een dikke vette B film is wist ik van te voren, maar helaas word het ondanks zijn pittige genre toch wat te kinderachtig.
mnrk
Dit was toch zeker een film waar zoveel meer uitgehaald had kunnen worden....en helemaal als je hem in 3D gaat uitbrengen !
Het verhaal stelt teleur, net zoals de haaien in de film en manier waarop ze aanvallen (komt niet goed over en ook nog eens goedkoop)....
Maar gelukkig lopen er weer dames in bikini's rond
en zijn Donal Logue als Sheriff Greg Sabin en Joshua Leonard als Red wel prima in deze film....en een bonuspunt voor de hond
PROPAYNE
Wat een schandelijke film is dit zeg, en dat dit in de bioscopen wordt vertoond, vlak na Piranha 3D!! Want die was ook slecht, maar honderd keer beter dan dit misbaksel van een shark night!!
Ten eerste heb ik geen haai gezien alleen maar vage vlekken, en ze GROMDEN!!!! de één nog harder dan de ander, het viel nog mee dat de haaien niet gewoon de kant op liepen om de slachtoffers te grijpen. Het sloeg allemaal nergens op.2 van die rednecks die allerlei soorten monsterhaaien kweeken en gevangen houden, zelfs Great Whites?!!!, weet je hoeveel ruimte daar normaal gesproken al niet voor nodig is?!!!
Ik snap echt die commercie niet rond zo'n super lowbudget B film
Zelfs de Cover is suf als er lang genoeg naar kijkt....
snik.....zonde van m'n tijd...stomme rotfilm!!
queenie
Valt een beetje tegen deze film, er had veel meer in kunnen zitten. De 3D effecten vallen ook tegen. 2*
ibendb
Terror runs deep...
Shark Night 3D heb ik net aangeschaft. Ik wou de film in 3D zien, maar door het irritante brilletje heb ik het nog geen 2 minuten uitgehouden en heb ik maar snel in 2D gekeken. De film begint met een scène die schaamteloos van Jaws is gepikt. De film kwam erg traag op gang en pas na 20 minuten viel er pas een slachtoffer (die dan nog eens erg irritant en ongeloofwaardig overkomt doordat hij zijn arm al kwijt is en dan nog zonder moeite eens een hamerhaaitje dood) De haaien zagen er wel erg slecht uit. Ik keek steeds en dacht: Hoe kan dit nou anno 2011 nog gemaakt worden? En ik moest bijna huilen van het slechte acteerwerk. Sara Paxton viel nog mee, maar zij heeft al wat acteerervaring. Een pluspunt aan de film: De speelduur. De film duurt niet erg zo lang en de tijd vliegt wel voorbij.
Jammer. Ik had iets beter verwacht. 2*
Haaienhelden.
Zelf met de 3D-bril op de neus valt er weinig te genieten van dit zoveelste haaienfilmpje. Dat komt vooral omdat de film, in tegenstelling tot een Piranha 3D, zichzelf te serieus neemt. Tevens hangt het belachelijke verhaaltje van de ene idiote wending met plakband aan de andere flauwe gebeurtenis.
Op het laatst hoopt de kijker vanzelf op geen enkele overlevende en krijgen de lelijk vormgegeven haaien de voorkeur boven de irritante helden en schurken. In 2D moet dit helemaal een marteling zijn, al moet gezegd dat het 3D hier erg weinig toevoegt.
Twee sterretjes.
daslekker
niet onaardige haaienfilm..
3D komt onderwater toch meestal het beste naar voren
krappe voldoende dankzij het 3D, de jumpende haaien en het mooie blondje...
pierrrke
het doet me pijn om als liefhebber van de monster (en vooral haaien) film deze film een buis te moeten geven. Want het is wel een leuke film opzich, met een aardig verhaaltje voor het genre en een leuke locatie. maar wat zit deze film vol slordigheden. Al in de openingscredits wordt er gebruik gemaakt van een beeld van de haai uit deep blue sea kom op dat vind ik nu echt niet kunnen. En dan de aanvallen bah zo lelijk in beeld gebracht onvoorstelbaar (als ze al in beeld kwamen), op de jetski attack na want die was wel spectaculair.
Maar hoe spectaculair die ook was dit is niet zoals haaien in werkelijkheid handelen, dat is niet erg maar dan moet men er ook geen doodserieuze film van gaan maken. kijk naar piranha dat is nu een film waar het wel werkt puur omdat het niet serieus genomen wordt. Dus als je een serieuze film probeert te maken, dan maak de beestjes ook een beetje natuurlijk want dit was bijna sharktopus met momenten
Wel origineel was de verscheidenheid aan visjes, was dan ook verrast dat er de cookie cutterhaai en zandhaaien in zaten die in principe ongevaarlijk zijn voor de mens en waarvan de tweede gewoon tijgerhaai wordt genoemd in deze film en deze twee verschillen enorm veel van mekaar,
dus enorm slordig
ik denk dat ik er nu wel genoeg over gezegd heb en dat we kunnen concluderen dat dit een mislukte monsterfilm is
misschien wel leuk voor kinderen zo zonder al teveel gore en geen gevloek.
Vascago
Vermakelijke pulp, niet meer en niet minder. Goed uit te houden iig.

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Mother's Day
Horror / Thriller, 2010