Old School (2003)
Geregisseerd door: Todd Phillips
Met onder meer: Luke Wilson, Vince Vaughn en Will Ferrell
Releasedatum: 24 april 2003
Plot Old School
"All the fun of college, none of the education."
Drie dertigers proberen de lol van hun studententijd te laten herleven. Mitch, Frank en Beanie hebben alle drie een belangrijk punt in hun leven bereikt. Ze kunnen er voor kiezen om verantwoordelijke volwassenen te zijn, met vrouwen, kinderen en vaste banen... of ze kunnen de volwassenheid nog wat uitstellen en zich nog eens ouderwets uitleven.
Mitch
Marissa
Mark
Darcie
Werwolf
Alleen de grap van 'Frank the Tank' en die steen door die put vond ik wel aardig.
mrjoost
Geweldige film! ik heb deze film nu al behoorlijk wat keren gezien en ik blijf `m op 1 of andere manier leuk vinden! Zeker de verjaardag met het pistool. Muziek is verbazingwekkend en verwacht je niet snel in zo`n soort film. Heerlijk!
film-gek
wat ik er me van kan herinneren was dat ik hem wel aardig vond; vanavond maar eens weer herzien
3.0
jimbo79
platte dertien in een dozijn komedie met een paar leuke grappen maar over het algemeen een deja vu en ben al geen fan van dit soort films. todd philips maakte de lekker vulgaire en grappige road trip en de geniale shock documentary van gg allin dus echt wel een tegenvaller dit
Floriaan
weer van die fantastische puberhumor leuk als je in een melige bui bent
us_raider
- 2034 berichten
Saaie, niet leuke film. Alleen die dikke neger(de ruftzak uit The Nutty Professor) is 2 keer grappig.
alexxx
Ik heb me wel vermaakt hoor
Het is gewoon een leuk filmpje om met vrienden icm bier te bekijken
daanos;
ik heb me goed vermaakt... was lachen
idd zoals zoveel hebben gezegd: echte puberhumor...
en daar ben ik het zeer mee eens
en aangezien ik een puber ben... voilà een leuke film
3,5 *
thunderball
Net zitten kijken, ok niet hoogstaand, maar heb een paar keer de slappe lach gehad, kan me niet meer herinneren waarom, maar het was bij vlagen heel leuk.
Oja, ik weet het weer:
oa dat die Ferrel iedere keer het door Wilson gegeven cadeau voor zijn trouwerij weer weg wilde geven.
3 sterren!
Brooklyn
Hij was op TV dus
Na het zien van deze film heb ik nooit meer hetzelfde naar Dust In The Wind geluisterd...
Dado
Leuke film, maar die Frank was meer vervelend dan grappig... dat was wel minder, maar waren wel grappige stukjes tussen.
cijfer: 3
Turkeyloverz
Een paar grappige stukjes (streaken) zijn niet genoeg om Old school een leuke film te noemen.
Will Ferrel probeerde grappig te zijn (was dat ook , heeeeel soms) maar was irritant, Luke Wilson had net als altijd een ''vage'' gezichtsuitdrukking, maar deed het wel oke als de ''Godfather''. Vince Vaughn zag ik meer als een bijzaak in deze film, hem zien met z'n zogenaamde zoon is wel geinig. De (erg) dikke jongen vond ik wel erg grappig.. (vooral toen hij als enige viel op de grond, toen die steen in de put viel).
Waku
Redelijk grappige komedie.
Wel beetje standaard.
Hier en daar een originele grap.
Verder vrij clichematig en voorspelbaar.
Voor de liefhebbers van American Pie etc...
Bekende rolbezetting.
Maar 30ers die weer een studentenhuis op gaan zetten???
Mwoahh...
Sannepan
Ik deel niet snel een 0,5 uit, maar dit heeft toch echt niet meer verdiend. Verschrikkelijk slechte klotefilm, verhaallijn lijkt verzonnen te zijn om een paar flauwe seksgrappen erin te gooien, voor zover er al een verhaallijn in zit. We keken hem met een heel grote groep, maar volgens mij vond niemand het echt leuk...
Kan ik me voorstellen, wat een gedrocht.
Mc
- 2092 stemmen
Pijnlijk ongrappig, hier en daar een scene die de moeite waard is, maar over het algemeen complete tijdverspilling. Jammer, want Ferrell en Wilson kunnen het wél.
kArIzMa_TuRk
erg leuke film heb erg genoten. wel lachen voor 1 of 5 keer
ps: er komt een 2e deel. http://www.imdb.com/title/tt0477054/ dat wordt zeker wel kijken.
Machi
Net gezien op BBC, was wel goed te begrijpen zonder ondertiteling. Leuke film, 3,5*
thomzi50
- 1991 berichten
Wel een grappig filmpje. Niet beter dan Zoolander, maar bij vlagen toch erg sterke humor. Zoals de streakscène . Al met al kom ik toch uit op 3*, hoewel het geheel natuurlijk niet heel veel voorstelt.
illMattie
Heel af en toe grappig, maar meestal te simpele "humor" en te voorspelbaar, bijvoorbeeld toen Blue een hartaanval kreeg. Kan niet tippen aan bijvoorbeeld Starsky & Hutch of Anchorman.
Koekkoek
Deze film gisteren gezien. Leuke film, geen top film maar zeker de moeite waard om een keer gezien te hebben. De film kent sterke en minder sterke kanten, je moet wel van deze humor houden. Ik ben goed vermaakt!
Del-Nero
Geweldige film, veel leuker heb ik ze nog niet gezien.
Vind alleen jammer dat ze Vince Vaughn voor die rol gecast hebben. enigste minpunt van de film. ik heb me er overigens niet aan geërgerd..
vind hem trouwens ondergewaardeerd......maar dat komt waarschijnlijk omdat je van de humor moet houden
* 4,5 *
Tun-89
zeker geen goede en/of leuke film!
1 moment in de film die lachen was, de rest kijken op de klok waneer die eindelijk afloopt.
maar ja is gewoon beetje m'n eigen schuld want ik ging eerst kijken op MM hoeveel sterren hij had en naar de reacties. hij blijkt niet goed te zijn ma ik dacht ja zal wel.
nou heb ik me lopen vervelen.
echt niets aan, géen aanrader.
Dutchmeister
ECht een vette film. Heb hem net gezien en ik heb itijdens deze film best veel moetne lachen. Streak scene was ook zeer grappig ..
The_Game
...een komedie kan leuk zijn, of een komedie kan Will Ferrell
erin hebben. Als Will Ferrell
er in zit, dan is een komedie al geweldig.
S T R E A K !!
otherfool
Ongein kan ik op zijn tijd wel waarderen, maar ik vond Old School maar saai en, erger, totaal niet grappig. Met deze cast moet meer te doen zijn.
1*.

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

The Boondock Saints

South Park: Bigger, Longer & Uncut
Komedie / Animatie, 1999

Remember the Titans
Sport / Drama, 2000
ontrouwgroup sexmannelijke vriendschapcollegebierfraternitydeansex dollstreakingmouth to mouth resuscitationwild party