• 9.370.166 stemmen

Met onder meer: Antonio Banderas, Zach Galifianakis en Salma Hayek

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 7 december 2011

Plot Puss in Boots

"Live for danger. Fight for justice. Pray for mercy."

Puss in Boots, één van de meest geliefde personages uit het Shrek-universum, gaat over de hilarische en moedige avonturen van Puss (Antonio Banderas) wanneer hij samen met het meesterbrein Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de straatkat Kitty (Salma Hayek) op zoek gaat naar de befaamde Gans met de Gouden Eieren.

Puss in Boots (stemrol)

Kitty Softpaws (stemrol)

Humpty Dumpty (stemrol)

Jack (stemrol)

Jill (stemrol)

Imelda (stemrol)

Andy Beanstalk (stemrol)

Comandante / Hombre del bigote (stemrol)

Raoul / Soldier (stemrol)

Little Boy Blue / Friar Miller / Prison Guard / Manuel / Rafael (stemrol)

avatar van benthe

benthe

[EDIT mod: Twee berichten gekopieerd uit het nieuwsforum]

Volgens Wikipedia:

Puss in Boots: The Story of an Ogre Killer

He will appear in the upcoming spin-off movie, Puss in Boots: The Story of an Ogre Killer in which he will be the titular character. It is confirmed that it will be released in 2011. In addition, a new character will be introduced: Kitty, the love interest. It is unknown if she is one of the cats in the Shrek films.

Wat vinden jullie ervan, weer een nieuwe Shrek film?

TheLionKingFan

Ik ben echt wel super benieuwd ga hem kijken in de bioscoop.

Shrek 1 was goed,Shrek 2 was wat minder,Shrek 3 was leuk met een wat andere sfeer en deel 4 was ook goed.

Ik verheug me er echt op ±D

Zeker wel leuk.

Al is Shrek 3,die van dezelfde reggiseur is,niet zo super.

avatar van Minotaures

Minotaures

Jammer, dit.

Dan kunnen we binnenkort ook Donkey en Prins Charming verwachten...

avatar van sofripa

sofripa

Hopla, laten we formule nog even verder leegtrekken. Op zich logisch: de vrouw van Banderas is weer toe aan een plastic update...

TheLionKingFan

Er zat nog wat melk in de koe.

avatar van pierrrke

pierrrke

nu k zo de trailer nog eens bekijk, er zitten wel grappige dingen in maar dat is het dan ook :s

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Meteen al de makkelijke reacties van: melkkoe, ze hebben nog niet genoeg eruit gehaald, etc.Puss in Boots is altijd al een van de populairste karakters geweest, en ik ben ervan overtuigd dat hij de potentie heeft om een eigen film te dragen.

avatar van JustMike

JustMike

kan wel leuk worden. Ziet er in ieder geval al goed uit, de trailer.

avatar van sofripa

sofripa

Check deze eens: de lady Gaga trailer . Tja...

avatar van mister blonde

mister blonde

Schrijnend die ideeenarmoede van Dreamworks.

avatar van ibendb

ibendb

Lijkt me nog wel wat.

avatar van killer13

killer13

ziek lache die trailer hier kijk i naar uit

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Gatverdamme, waarom moeten we nu ook al die irritante Zach Galifakanis aanhoren na 'm al veel te vaak moeten zien? Eén-kunstartiest.

avatar van darthconner

darthconner

BlueJudaskiss schreef:

Zou je niet beter voor je eigen spreken? Het is niet omdat jij hem slecht vind dat iedereen hetzelfde als u denkt.

avatar van Jules15

Jules15

Ziet er toch wel leuk uit, op het begin vond ik het een beetje jammer van de shrek reeks. Toch blijf ik het jammer vinden dat donkey geen eigen film heeft.

avatar van mauwiewauwie

mauwiewauwie

Ze hebben er toch weer een prachtige film van gemaakt, om een lekker feel-Good gevoel van te krijgen.!

avatar van jvg

jvg

Een leuke film om een keer te kijken. Helaas gaf de film mij wel een beetje het gevoel dat ze er niet alles uit gehaald hadden.

avatar van _Casper_

_Casper_

coole avontuurlijke animatie film!, zowel leuk voor jong en oud! - miste wel een klein beetje de humor van shrek - maar heb zeker een aantal keer kunnen lachen, en heb me prima met de film vermaakt.. kijkt lekker weg - leuk vermaak!

dikke 3, kleine 3.5 *

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik heb Shrek 4 nog niet gezien, maar deze lijkt me ook wel leuk.

avatar van Dominootje

Dominootje

Cute!!

En zeer mooie animatie!

avatar van wwelover

wwelover

Beter dan Shrek, en ik vond die al vrij leuk, maar het toont wel aan dat Shrek als personage niet zo heel leuk is en dat de bijfiguren leuker zijn. Puss als hoofdkarakter is gewoon fantastisch, ik denk ook niet dat er andere animatiefiguren zijn die zo goed matchen met hun stem als Puss en Banderas. De magie die Shrek heeft, is zeker terug te vinden in Puss in Boots, al had ik wel eigenlijk minimaal 1 'cameo' verwacht van de Shrek figuren. Maar Kitty en Humpty Dumpty zijn ook erg leuk. De humor vind ik hier denk ik ook wel beter dan in Shrek, met name de scene in de kattenbar daar kon je me opvegen.

Een hele dikke 4*

avatar van RuudC

RuudC

Hier kun je nog heel makkelijk een goreparodie op maken. Dan hoeft de titel niet eens aangepast te worden.

avatar van Ant

Ant

Met Shrek was ik na deel 3 wel klaar. Ben benieuwd wat deze kat voor elkaar krijgt.