• 9.376.040 stemmen

The Hangover Part II (2011)

Komedie | 102 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 26 mei 2011

Plot The Hangover Part II

"The Wolfpack Is Back"

Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, niets verloopt zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

En een nieuwe, érg leuke trailer. Laat maar weer komen!

avatar van schram101

schram101

Yeah!

avatar van rep_robert

When a monkey nibbles on a wienus, it's funny in every language

avatar van The Oceanic Six

Hilarische trailer! Ik heb er alle vertrouwen in dat dit wederom erg leuk wordt.

''Is this a real tattoo???''

avatar van Denzz

Denzz

Oh, trailer ziet er toch weer erg leuk uit, ik ben benieuwd. De film is alleszins wel in de stijl van de vorige film (tijger -> aapje, tand -> tatoeage, ...) Ook erg hippe rapsongs in deze trailer (Dark Fantasy , Reminder) zoals in het vorige deel.

avatar van IcU

IcU

Vind het wel heel veel van het zelfde. Ben ook nog niet geheel overtuigd van de humor. Ik laat mij hopelijk verassen.

avatar van rep_robert

Dat is wel een nadeel natuurlijk, het verrassingselement is nu natuurlijk wel weg en de situaties zullen ook meer van hetzelfde zijn. Ben benieuwd of zo nog kunnen overtuigen.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Het is waar wat IcU en rep_robert zeggen, maar toch heb ik ongelooflijk veel zin in dit tweede deel. Echt grappige komedies zijn tegenwoordig eerder uitzondering dan regel, en ik ga er dan ook vanuit dat er in dit 2e deel toch wat te lachen valt...

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

De trailer kan me niet echt overtuigen. Het concept is na deel 1 natuurlijk ook niet origineel meer.

avatar van KKOPPI

KKOPPI

jarno1975 schreef:

dat vind ik juist het grappige dat het ze gewoon wéér gebeurt.

avatar van rep_robert

Het concept was bij deel 1 ook niet origineel hoor. Het was puur de frisse en leuke uitwerking die zich deed onderscheiden van al die andere Vegas party films.

avatar van Kelsey16

Kelsey16

De trailer doet mij ook meteen denken aan deel 1, maar dit bevalt me wel, ben benieuwd hoe ze nu weer in deze situatie zijn gekomen.

Laat maar komen!

avatar van Nakkie13

Nakkie13

Alles is precies hetzelfde, maar raar genoeg lijkt dat de film zelf niet veel te boeien. Het is net alsof gezegd hebben, "we kunnen niet alles veranderen, dus laten we maar gewoon alles hetzelfde doen". Mooi.

avatar van mister blonde

mister blonde

IcU schreef:

Vind het wel heel veel van het zelfde. Ben ook nog niet geheel overtuigd van de humor. Ik laat mij hopelijk verrassen.

Helemaal mee eens. Dat Hollywood zich voor 90% bezig houdt met sequels, prequels, remakes en het uitkauwen van succesformules is tot daar aan toe, maar tegenwoordig zijn het vaak slechts schaamteloze herhalingsoefeningen. Probleem is dat 'men' het allemaal maar slikt en 'men' er opaf komt als vliegen op stroop. Zie hier ook de reacties. Ik zie weinig reden tot juichen tot nu toe, maar ben blijkbaar een uitzondering.

avatar van Denzz

Denzz

Nieuwe poster is erg leuk .

avatar van killer13

killer13

heerlijke trailer, vooral dat stuk met chow en alan is erg grappig de trailer heeft me al doen bulderen van het lachen, dat belooft veel goeds voor de film zelf

avatar van ErickZonderK

ErickZonderK

Hier kijk ik echt naar uit. Deel 1 was geniaal, ik hoop dat ie ook weer geinig wordt net zoals deel 1.

avatar van jazzzz

jazzzz

Als ie net zo slecht is als deel 1 ga ik m echt niet kijken.

avatar van De GeuS

De GeuS

jazzzz schreef:

Als ie net zo slecht is als deel 1 ga ik m echt niet kijken.

En dat ga je bepalen door 'm te kijken...

avatar van Treinneger

Treinneger

De GeuS schreef:

En dat ga je bepalen door 'm te kijken...

Hahaha +1

Ontopic

Ik heb er zin in! de film zal wel hetzelfde concept hebben, maar dat belooft alleen maar veel goeds

avatar van sweinsteiger

Gaat dit iets worden?

Yep!

avatar van soom

soom

Ik vond the Hangover beduidend minder dan Due Date, maar toch ben ik wel benieuwd naar the Hangover part II. Simpelweg omdat ik best moet lachen, als ik de trailer zie.

avatar van 2,20

2,20

soom schreef:

Dat kan ik me me totaal niet voorstellen, due date was heel eenzijdig en lang niet zo grappig als The Hangover. Helaas zijn er smaakverschillen, dus kan ik je niet dwingen om deze leuker te vinden

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

mister blonde schreef:

Mooi gezegd, ben het hier helemaal mee eens ook. Creativiteit is weer ver te zoeken. Alles maar lekker blijven uitmelken, gewoon.. Omdat iedereen dat graag wil.

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

merijn82 schreef:

En waarom zouden ze iets anders doen, als iedereen dit wil. Jezelf tegenspreken 1op1.

Hij zal vast niet zo leuk zijn als deel 1, maar mij vast stevig aan het lachen krijgen.

En dat is de bedoeling van een komedie.

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

Wat snap je precies niet aan mijn opmerking?

Dat jij het er niet mee eens bent en hunkert naar dit soort films, prima. Maar waarom spreek ik mijzelf dan tegen? Alsof ik niet begrijp waarom ze dit soort vervolgfilms maken.. Ik probeer alleen te zeggen dat het wat mij betreft nooit zo hoeft. Ik kijk liever weer naar iets nieuws, in plaats van naar commerciele uitmelkerij. Vervolgfilms zijn 9 van de 10 keer toch slechter. Logisch gevolg ook.

Maar jij veel plezier ermee!

avatar van Kisje

Kisje

The Hangover part I is een geinige film, ik heb ermee gelachen... Maar niet 'dood' gelachen om het zo maar te zeggen. Ik hoop dat Part II sowieso even geinig is, en hopelijk nog beter!