• 9.376.931 stemmen

Big Mommas: Like Father, like Son (2011)

Komedie | 107 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Big Momma's House 3

Geregisseerd door: John Whitesell

Met onder meer: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson en Faizon Love

Releasedatum: 17 maart 2011

Plot Big Mommas: Like Father, like Son

"Momma's got back-up."

Malcolm moet opnieuw in actie komen wanneer zijn stiefzoon Trent getuige is geweest van een moord. Hij en Trent gaan daarom undercover op een kunstacademie voor jongedames, als Big Momma en Charmaine. Ondertussen zoeken ze door naar de moordenaar, maar die is ook op zoek naar hen...

avatar van skipy05

skipy05

Niet slecht. Iets minder dan de andere films. Maar toch nog leuk.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Ben vast een van de weinigen hier die een 5 durf te geven. Jammer, want deze film verdiend het.

Vond de film erg leuk om te kijken. De muziek was trouwens ook echt helemaal geweldig.

Iemand enig idee wie de artiesten waren (PM pls)?

De titel komedie is de enigste punt die niet klopt. Het hoort een familiefilm te zijn, want zoals velen hier zitten, zit geen enkel sprankeltje lachbaar materiaal in (en dat zegt iemand die om de kleinste dingen zich al helemaal te pletter lacht). Deze film horen mensen, ouders en kinderen te kijken, niet zuurpruimen.

avatar van Flashbot

Flashbot

Stop.. please... stop met deze onzin films te maken.. zonde van de tijd. 1 of 2 x is genoeg.

T'is net als Home Alone, 1 en 2 zijn goed.. 3 en 4 zijn te slecht.

avatar van Barney23

Barney23

In een woord wat een bagger film! Het verhaal is echt waardeloos ik vind dat je van een film niet vaker dan 1x een opvolger moet maken. Deel 1 en 2 waren leuk maar deel 3 slaat echt alles zo slecht. Het zelfde geldt natuurlijk voor films als home alone nummers 1 en 2 prima maar wat daarna kwam was erg slecht.

avatar van daxclusive

daxclusive

Geinige film weer van Big Momma!

Het autorijden aan het begin van de scene, was nogal overdreven met dat sturen.

Later werd de film pas leuk toen de heren undercover gingen.

avatar van TrainAndGain

TrainAndGain

Een van de slechtste komedies die ik heb gezien dit jaar. De humor is ver te zoeken, en van originaliteit is er ook geen sprake. Als +puntje zitten er een paar musical-achtige dansstukjes in, mocht het iemand interesseren. Verders kan ik er niet meer over vertellen omdat ik na circa 50 min. de film stop heb gezet.

avatar van sweinsteiger

sweinsteiger

timburton schreef:

ACHTERLIJK.

Na het kijken van 1 en 2 moet deze wel achterlijk zijn hé

avatar van mierenmark

mierenmark

moet de film nog zien en ik weet zeker dat ik hem niet ga zien deze films worden met elk nieuwe deel dat er komt slechter en slechter jammer genoeg :c

avatar van sweinsteiger

sweinsteiger

Slecht, slechter, slechts....

avatar van ibendb

ibendb

Deze viel wel nog mee. Had erger gekund. De grappen zijn eigenlijk hetzelfde als de vorige delen, maar wij konden er toch mee lachen. Big Momma blijft grappig in deze film. Wel wat uitgemolken, maar grappig.

avatar van fritsje

fritsje

hoe voorspelbaar en flauw wil je het hebben?als je suicidale gedachten hebt ga ja na het zien van dit ranzige /domme filmpje je hoofd direkt in een gasoven steken!

avatar van Goodwillhunting

Goodwillhunting

martin lawrence speelt alleen maar in slechte films, echt afro-amerikaanse humor oftewel totaaaaaal niet grappig. Big momma's bewijst weer wat een onzin films martin lawrence maakt.

avatar van Fatouchke

Fatouchke

Hoe moet ik en Film bezien?

avatar van ibendb

ibendb

ibendb schreef:

avatar van Svenniboyke

Svenniboyke

Best leuk filmpje om eens gezien te hebben.De vermomingen zijn absoluut geslaagt!Geen topper maar zeker ook niet barslecht.

avatar van f2sputnik

f2sputnik

Wel een geinige film om eenmalig te bekijken.

Je moet er niet teveel van verwachten, maar goed het kon er mee door.

Er zijn betere film van Martin Lawrence uitgekomen.

avatar van Elineloves

Elineloves

'' I'm not even wearing a clean pair of Granny panties. ''

Ik kan er niks aan doen, maar ik vond deze film echt leuk. Precies wat ik gisteravond nodig had, een zoetsappig liefdesverhaaltje, een paar 'actie'momenten (voor zover je dat zo kunt noemen) en de nodige droge, platte grappen. Met name de beveiligingsneger vond ik erg leuk, juist omdat hij zo fout was.

Af en toe liet het me met vlagen aan White Chicks denken, wanneer zoontjelief in beeld was vooral. Martin Lawrence vind ik altijd wel leuk, hij heeft iets wat me sowieso al een lachje op mijn gezicht weet te brengen, maar helaas als Big Momma vind ik hem geweldig. Die blikken van die 'vrouw', de opmerkingen..

I like big momma and I cannot lie!

avatar van loreen

loreen

leuk film maar ze moeten geen 4 de film makken

avatar van BonzMan27

BonzMan27

Leuke film om naar te kijken

zeker niet minder dan andere films je moet gewoon weten dat je bij sommige films wat meer moet gaan begrijpen dan andere films .

samen werking is iets beter leren begrijpen en dan denk je als nog het is best een leuke film dan ik dacht .

Big mommas like father like son 2011 is toch leuke film om naar te kijken .

ik zou zeggen neem het lef eens en pak chips en cola of een biertje er bij noem maar op.

avatar van Angelo2

Angelo2

Vervelende film. Het is dat een vriendin hem wou zien. Vind al zijn films erg matig behalve blue Streak. Gewoon domme humor.

avatar van Barney23

Barney23

Chattingforum schreef:

Iemand enig idee wie de artiesten waren (PM pls)?

Een 5 ? Dan wil ik wel eens weten welke film jij een 1 zou geven? Deze film was in 1 woord waardeloos! Die mag nooit een 5 krijgen hooguit een 2.

avatar van MBMTx

MBMTx

Leuke wegkijkfilm. Ideaal tegen een avondje verveling ...

avatar van Mystery90

Mystery90

heb toch nog wel van deze film genoten.

toen ik de reacties hier las verwachte ik niets van de film

maar heeft me uiteindelijk toch verrast geen topper maar toch zeker de moeite waard om eens te kijken!

avatar van Kosjenot

Kosjenot

Ik zette de film aan toen dacht ik Ojeej! Nadat de film was afgelopen dacht ik 2x Ojeej!

avatar van herder

herder

Kosjenot schreef:

Na het lezen van het verhaal of de filmtitel was 1 keer 'ojeej' wel genoeg geweest, immers je zag al aankomen wat voor imbeciele film zou verschijnen voor je scherm.

avatar van Zinema

Veilige fatsuits.

De grappen in deze komedie zijn behoorlijk kindvriendelijk, maar vooral niet leuk. Ondanks een redelijk begin zakt het verhaal al snel af naar matig formulewerk, waarbij Lawrence zijn zakken goed heeft kunnen vullen maar beter kritisch had kunnen zijn op het script en de flauwe grollen. De acteur lijkt collega Murphy op te willen volgen met zijn veilige fatsuitcinema- carrière, maar mist sowieso de komische knallers waarmee ‘The Nutty Professor’ ooit zijn loopbaan begon.

Doorsnee.

avatar van Lilmik

Lilmik

Ik vind de film niet slecht, maar ik vind hem ook niet supergoed.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Hooguit leuk voor een keertje. Film is niet leuk genoeg om nogmaals op te zetten.

avatar van PetraD

PetraD

Ik snap niet dat er zoveel mensen zijn, die deze film afkraken. Er zit een leuk verhaal in en flauwe grappen (hier houd ik dan ook wel van). Het is een film om lekker bij onderuit te zakken voor de tv met een bak popcorn op je schoot.

avatar van Kelsey16

Kelsey16

Ik snap net als schrijver boven mij niet waarom deze film zo een lage waardering krijgt.

Ik vond hem erg leuk, keek lekker weg, zat hele goede muziek in.

Gewoon een lekker luchtige en grappige film