Genre: Drama / Komedie
Geregisseerd door: Lisa Azuelos
Met onder meer: Miley Cyrus, Demi Moore en Thomas Jane
Releasedatum: 5 juli 2012
Plot LOL
"You can change your status, but not your heart."
Wanneer haar vriendje vreemd blijkt te zijn gegaan wil Lola hem terugpakken met een leugen. Maar dat zorgt alleen maar voor grotere problemen thuis en op school, waardoor de relaties met haar moeder en haar beste vrienden onder grote spanning komt te staan.
Lola Williams
James
Roman
Jeremy
Naomi Watts
Erg snelle remake inderdaad maar wel met Cyrus. Ga niet eens aan het origineel beginnen, qua cast al veelbelovender.
Naomi Watts
Lijkt me een enorme zeikfilm maar wel Miley! The good outweighs the bad.
ace leader
Soort van moderne coming of age film...lijkt me wel vermakelijke onzin.
AHWA
Oeps.
De imdb reacties zijn ook tamelijk veelzeggend. Doet kennelijk alles fout wat het origineel goed deed.
Wel merkwaardig met precies dezelfde regisseuse.
chevy93
Ja, want films met Miley Cyrus zullen vast goede recensies krijgen op IMDb.
Hannah Montana: The Movie (2009) (3,6)
The Last Song (2010) (4,9)
Suleika1
Ja, ik heb de eerste stem! Ik vond de film niet per se heel goed, maar het was gewoon echt een lekkere meiden film, ik voelde me weer even een beetje tiener, en had gewoon plezier deze film te kijken. Dus verwacht geen hoogstaand werk, maar ja, als je gewoon geniet van een film, is dat toch goed genoeg..
benthe
Ik heb een aantal films waar ik gewoon standaard een goed gevoel bij krijg. Van die films, die je keer op keer kan kijken, waar je jezelf in herkent en waarom je heel erg hard kan lachen. Dit was eerst onder andere Wild Child en Mean Girls. Ja, van die wat simpelere films, waar je wel gewoon heerlijk kan van genieten. Geweldige soundtrack, leuke, jonge actrices en een simpel maar leuk verhaaltje. Ik heb er nu een nieuwe bij. LOL.
Het verhaal gaat over Lola en al haar vriendinnen noemen haar Lol. Dat is ook precies waar haar leven omdraait, om LOL (Laughing Out Loud). Drugs, alcohol, seks. Alles beschrijft ze in haar dagboek. Van de gevoelens die ze krijgt voor haar beste vriend tot de stiekeme feestjes die ze geeft als haar moeder niet thuis is.
Lola vond ik persoonlijk een heel leuk karakter. Heel herkenbaar, niet te perfect. Ik wil niet zeggen dat ik alles doe wat zij doet, maar sommige dingen zijn natuurlijk heel herkenbaar, zelfde leeftijd, zelfde gevoelens. Ik vond haar ook heel goed neergezet daar Miley Cyrus, al moet voor haar ook heel veel herkenbaar zijn. Ook Kyle was erg leuk, niet perse omdat zijn karakter nou zo super geweldig was, maar vooral omdat ie er wel leuk uit zag
De muziek in de film was heerlijk. Pop met af en toe wat rock en indie. Onder andere The Big Bang zat er een aantal keer in, welke ik wel kende maar helemaal vergeten was. Raad maar welk liedje dus al sinds gisterenavond op repeat staat. Muziek speelde een belangrijk deel in de film, wat ik goed gekozen vond. Het rondlopen met een iPod, het delen van oortjes. Heel erg herkenbaar.
Wat ook een leuk onderdeel van de film was, was de relatie tussen Lola en haar moeder. Zo'n haat-liefde verhouding. Ruzie over dingen niet vertellen, rotzooi op haar kamer, maar wel af en toe lekker bij elkaar gaan liggen en knuffelen. Lola's oma had ook even een mooi momentje te pakken. Ze was volgens mij nogal strak getrokken, en lustte wel een glaasje alcohol, maar ze was wel grappig.
Humor zat er zat in, geweldige soundtrack, lekker herkenbaar (heb ik pas 6x gezegd lol) en gewoon een gezellig filmpje om samen met vriendinnetjes te kijken. Hij krijgt van mij 4*
soom
Destiny Hope was natuurlijk best leuk. (Ja, net als bij Emma Stone, die Emily heet: Haar gegeven naam is toch echt Destiny Hope en geen Miley) Kyle, haar BFF, is ook echt ontieglijk lief, schattiger dan hem in deze film krijg je ze niet meer tegenwoordig, dacht ik.
Ik moest zo huilen toen Lola en Anne het goedmaakten. Vooral ook omdat Lola en Anne toegeven, aan elkaar, dat ze fout zitten, en daarna elkaar in de armen vallen.
Ja, je kon me wegdragen, ik dacht namelijk ogenblikkelijk aan mijn eigen situatie. Er zijn best weleens dagen in mijn leven, die ik wil delen met mama, dat ik het naar mijn zin gehad heb met iets, en hoe zij tegen iets aan zou kijken.
I miss you so much (that) it hurts. Dat was eigenlijk de aanleiding voor de regen. Want dat doe ik ook, voor goed, in het leven dat ik leid, nu. Ik zal haar ooit terugzien, dat weet ik, maar in dit leven niet meer. En dat schrijnt toch wel, doet zeer, al word ik 99 jaar.
Ashley had wel iets beter uitgewerkt moeten worden.
Mooi highschool drama, het trof me recht in mijn hart eigenlijk, vooral naar het einde toe. Het begon luchtig en gewoon lichtvoetig, maar door die paar zwaardere thema's, deed het me net iets meer..
MissyNador
Vreselijke acteerprestaties. Miley was ontiegelijk slecht! En de rest van de cast kon er ook niet veel van.
m1701
Vond er weinig "LOL" aan en het Komedie gebeuren miste ik ook...
beetje jammer. Verhaal standaard, einde was nog erger dan standaard!
Demi Moore deed het wel leuk alleen die Cyrus is zooo irritant.
nee dankje, ben blij dat ik deze film niet in de bios heb gezien.
Zonde van mn geld!
John Lee Hooker
Weer zo'n afgrijselijke toestand die het moet hebben van kleine stomme situaties waarin er steeds gepushed wordt met liefde - en haatgevoelens. Miley Cyrus ziet er niet uit met haar bolle hoofd, acteerwerk was matig, soundtrack was voornamelijk irriterend en blijkbaar stond de roze lippenstift in de aanbieding. Hierbij wordt een vervelend popbandje toegevoegd en de montage schakelt steeds tussen verschillende personages (als ze hun rapport krijgen bijvoorbeeld). Enkel dat blonde grietje wist een Klaas Vaak ontmoeting te voorkomen en die scène met de kip op bed was suprisingly origineel. Achteraf heb ik eigenlijk geen idee wat er nu heeft afgspeeld. Het ene oog in, het andere uit en dat is maar goed ook want deze troep hoeft mijn geheugen niet te vullen.
'' Do I have a sign on my head that says cheat on me? ''
Miley is echt een love it or hate it geval. Ik vond haar in The Last Song goed, maar verder heb ik weinig met haar. Ik kan haar uitstraling vaak niet goed verdragen. Het wisselt dus nogal.
Toen ik zag dat Adam G. Sevani meespeelde was ik echter om, geweldig joch. (Helaas wel erg weinig screentijd, meh!) Ook Demi Moore maakte me nieuwsgierig, dus ik nam hoofdrolspeelster Cyrus maar op de koop toe. Misschien viel het nog mee ook.
Well.. not so much. Wannabe hippe ma samen met haar rebellerende dochter, het deed me helemaal niks. De soundtrack was irritant (Op Somewhere Only We Know na) en het grootste deel van de cast was zwaar ondermaats. '' Hot chicks, popular guys & drama, drama, drama '' was inderdaad een betere titel geweest, wat (ik had het niet verwacht hoor) veel te lachen viel er niet. Misschien van ellende.
Als die meiden bij mij in de klas hadden gezeten, had ik ze vast gehaat. Irritante wijven. I(De jongens ook hoor, daar niet van.) Dat gedoe met die kip ook, ja sorry hoor, maar is dat humor tegenwoordig?
Ik vond de emoties ook erg fake en 'gedwongen' overkomen, alsof de tranen er letterlijk uitgeperst moesten worden.
Op een hoop gezeur en gezeik na vond ik dat er ook weinig gebeurde.
Demi was degene die nog enigszins meeviel, de rest kon ik het totaal niet mee vinden. Ik werd het nasale stemgeluid van Miley ook zat na ongeveer een uur.
Nee, deze film was duidelijk niets voor mij. Ik had een komedie verwacht, daar ging ik de mist in. Ik heb vroeger op de middelbare school (en daarna ook) al een hekel aan dit soort types gehad, en dat is dus onveranderd gebleven.
John Lee Hooker
Ik werd het nasale stemgeluid van Miley ook zat na ongeveer een uur.
Indeed.
Dying Rose
Alleen door die plot en de trailer weet je al dat dit niet de moeite van je tijd (en geld!) is.
Om nog maar te zwijgen v/d acteurs.
UrbanDjampa
Mijn hemel wat een slechte film was dit zeg. Het is dat mijn avond niet doorging, maar heb spijt dat ik heb besloten mee te kijken. Slechte acteerprestaties vooral van Miley. Die woedeuitbarstingen van haar kwamen zo fake over. Waren van het niveau Arie Boomsa in die koffiereclame zo slecht. Telkens had ze zo'n slechte geforceerde uitbarsting en liep ze als een klein kind weg. Komedie zat er haast niet in en drama kwam niet over. Konden beter een film maken van dat blondje en de jongen uit step up dat zou nog meer aanspreken. Miley vind ik vlees noch vis. Vond haar in The Last Song nog wel degelijk, maar het is teveel van hetzelfde. Vind haar maar een hork met vervelende trekjes. De druppel van deze slechte film was wel die vader van die jongen. Strenge vader die het wel allemaal best vond op het einde.
Een film om snel te vergeten...
b00ts
Brrrrrrrr.... meisjes van 14 tot en met 16 film. Erg gemaakt allemaal. De doelgroep vindt het waarschijnlijk prachtig (want ik had er twee ademloos op de bank zitten). Ik heb me alleen maar zitten verbijten. Dan nog eens een gouwe ouwe van Keane er overheen en de ellende is compleet.
Elineloves
Keane was juist het enige dat een glimlach op mijn gezicht wist te toveren. Nouja oké, de luttele momenten waar Adam Sevani in beeld was ook.
Hectometerpaal
Ik vind dat joch dat drie keer op de cover staat nu al een dildo.
chevy93
Dan nog eens een gouwe ouwe van Keane er overheen en de ellende is compleet.
Elineloves
Misschien meer omdat ze zo'n goed nummer gebruiken (of misbruiken) voor zo'n slechte scène.
AHWA
Ik vond het allemaal nog best meevallen. Fijn om eens een tienerfilm te zien waarbij de problemen niet zo overdreven worden om de boel nog dramatischer te maken. Er bestaan ook nog gewone tieners, en niet alleen maar of super rijken, of arme, drugs gebruikende, mishandelde, et cetera.
Ik kan het nasale geluid van Cyrus prima hebben, en ze deed het dan ook naar behoren, vooral de chemie met Moore is dik in orde. Ook Demi Moore kon ik na lange tijd weer eens pruimen in een film
En die oma was al helemaal top
Enige irritante factor was Ashley Greene, helemaal niets aan. Die blonde vriendin van Miley was dan nog vele malen leuker, en het meest boeiende personage, afgezien van de crush op haar leraar dan.
Edit: Blijkbaar zat de blonde ook in Chronicle. Gauw herzien die film dus.

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

The Fault in Our Stars
Drama / Romantiek, 2014

A Walk to Remember
Drama / Romantiek, 2002
meerderjarig wordentiener filmtienerbased on movieworking mom vrouwelijke regisseuryoung adultmoeder dochter relatieteenager