• 9.376.788 stemmen

Geregisseerd door: Lisa Azuelos

Met onder meer: Miley Cyrus, Demi Moore en Thomas Jane

Releasedatum: 5 juli 2012

Plot LOL

"You can change your status, but not your heart."

Wanneer haar vriendje vreemd blijkt te zijn gegaan wil Lola hem terugpakken met een leugen. Maar dat zorgt alleen maar voor grotere problemen thuis en op school, waardoor de relaties met haar moeder en haar beste vrienden onder grote spanning komt te staan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van flipflop

flipflop

Wat een dramatische kutfilm!
Zat totaal geen rode draad in het verhaal en dat gedeelte in parijs was al helemaal onnodig. Puur zodat ze nog even een paar mooie shots in de film konden stoppen van de Eiffel toren. De subplotjes zijn vreemd en verlopen onlogisch en hebben soms niet eens een einde. Miley gaat met de vriend van haar ex, eerst een probleem wat zelfs leidt tot ruzie, later is alles zomaar weer koek en ei?Acteerwerk was nog wel oke en het was allemaal prima gefilmd, maar het verhaal en de dialogen waren simpelweg dramatisch. En bij de honderdste knuffel van die vreselijke verwen-mama met haar dochtertje had ik ook zoiets van, dit heb ik nou wel gezien.
De film had net zo'n dun en rommelig script als The Hills en dat konden de knappe meisjes en jongentjes in de film helaas niet goedmaken. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niks tegen tiener/high school comedys, maar dit was wel heel erg slecht.

avatar van Dimic

Dimic

Mooi filmpjes zeker kijken naar deze film

Dimic schreef:

Mooi filmpjes zeker kijken naar deze film

Serieus 5 * ???

Barry83

Een draak van een film! Heb deze dan ook na een halfuur afgezet. De acteerprestaties zijn wel zo gruwelijk slecht. Zijn gewoon een aantal mooiboys en mooie meiden bij elkaar geraapt, meer niet.

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Kan niet wachten tot deze uikomt in Belgie! Trailer ziet er al heel goed uit, ik wil hem vooral zien voor Ashley greene en Miley. Ik denk dat dit een goede film wordt

avatar van benthe

benthe

Barry83 schreef:

Je kunt geen goed oordeel geven over de hele film, als je hem niet helemaal gezien hebt..

benthe schreef:

En of ik dat kan! Sterker nog ik heb het al gedaan

avatar van stinissen

Aangename Rom/Kom met aardige bijrollen van Demi Moore en de mooie Gina Gershon zelfs de acteurs in de hoofdrollen Miley Cyrus en Douglas Booth waren meer dan ok, de film is gewoon een lekkere feelgoodmovie.

avatar van schumacher

schumacher

Dit is idd een feel good movie maar zonder overdreven gedoe.

Ik vond deze toch best genietbaar en ben het er niet mee eens het acteren niet goed was.

Eens leuk dus om gezien te hebben maar wel geen film die je zal bij blijven.

avatar van blurp194

blurp194

Als dit een feelgoodmovie is, dan ontgaat me even waar ik me dan goed bij zou moeten voelen. De enige positieve punten zijn zo ongeveer Miley en Demi - die nog steeds absoluut geen straf is om naar te kijken, en af een toe trekt Miley best een aardig smoeltje. Maar in een film mag toch ook wel iets van een verhaal zitten, en dat mis ik in dit geval toch echt - het enige onderwerp dat er een beetje uit komt is de relatie tussen Miley en Demi. Laat dat me nou net niet zo heel erg aanspreken - en het is nog knap slecht uitgewerkt ook.

Er zijn toch tientallen films in dit genre die heel veel beter gelukt zijn.

avatar van benthe

benthe

Barry83 schreef:

En of ik dat kan! Sterker nog ik heb het al gedaan

Dan geef je maar je mening over een deel van de film, imo.

avatar van Jozz

Jozz

Ai... wat een matige film. Na zeer onder de indruk te zijn geweest van de vorige speelfilm waarin Cyrus een hoofdrol vertolkte (The Last Song), is dit ineens een koude douche.

Ik vind overigens niet dat dit aan de acteerprestaties ligt. Deze zijn wel in orde. Ik heb me vooral gestoord aan het script. De film gaat eigenlijk nergens heen. Het verhaal hangt ergens tussen komedie, drama en feelgood in, zonder dat ie uitblinkt in één van deze stijlen. Het blijft allemaal erg braaf en er gebeurt eigenlijk maar heel weinig. Daar komt nog eens bij dat de de romance van moederlief totaal niets toevoegt aan het verhaal en het geheel eigenlijk alleen maar rommeliger maakt.

Nee, deze film is misschien interessant voor tienermeiden, maar objectief gezien is dit niet heel veel soeps.

Naomi Watts

Behoorlijk slecht. Al past het perfect in de lijn van de carriere van Cyrus. Waar haar Disney collega's echt zeer serieus bezig zijn met een geloofwaardige carriere blijft zij hangen in haar ontwikkeling. Tja..

Dat Azuelos nu al weer met een remake van haar origineel komt is één ding maar dat je er qua uitwerking zo erg achteruit gaat en dat met dezelfde regisseuse is toch wel erg opvallend. Concept is toch nog vrij aardig maar het slechte acteerwerk en het melodrama van tieners om kleine zaken gaat al snel tegen staan. Alleen de Ashley's (Greene en Hinshaw) verlichten de pijn. Script is onsamenhangend, de narratieve structuur is labiel en de bezieling is bij de cast ver te zoeken. Nee, van mij een nominatie voor de komende razzies.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik had van jou wel een lofzang over Cyrus verwacht eerlijk gezegd, met name over haar uitstraling en looks. Niet meer zo into haar?

Naomi Watts

Na haar hairdo change heeft ze een flink wat attractiviteit ingeleverd . Leuke meid nog hoor, al is ze er de laatste jaren niet op vooruit gegaan. Mede door dat neppe bad girl imago die ze zich probeert aan te meten, ze is niet meer zo "echt" als in HM. Ook qua carriere ben ik niet zo ondersteboven van haar filmkeuzes.

avatar van Nagini

Nagini

Best een vermakelijke film voor als je gewoon even niet wil denken en alleen kijken..

Echter de keuze voor de titel? Tja, ik snap de naam lola.. en ik snap het vele gebruik van internet e.d. van deze tijd... maar er wordt zooooo weinig mee gedaan! Ja af en toe dan de berichtjes van de laptop, maar die kun je op één hand tellen.

Daarbij, LOL betekent laughing out loud.. ik vond er niet zo veel te lachen aan in deze film.

Film zelf, prima voor een meiden avondje.

Titel.. wtf?

avatar van chevy93

chevy93

Naomi Watts schreef:

Na haar hairdo change heeft ze een flink wat attractiviteit ingeleverd .

Mijn god, ik zie het nu pas. Een mislukte Rihanna-kloon (bij haar was het ook al doodzonde, maar die image past haar bij nader inzien wel).

Als jij het al niks vindt, laat ik hem waarschijnlijk maar links liggen.

Nou maar hopen dat ze in So Undercover wat beter gepresteerd heeft dan.

avatar van stupidcat

stupidcat

saaie chickflick

chevy93 schreef:

Als jij het al niks vindt, laat ik hem waarschijnlijk maar links liggen.

Nou maar hopen dat ze in So Undercover wat beter gepresteerd heeft dan.

Ach, je kan 'm gewoon kijken hoor, kan me best voorstellen dat sommigen dit wel kunnen luchten. En met jouw Miley zwak moet het wel lukken .

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Leuke film met Miley Cyrus in de hoofdrol. Beetje vergelijkbaar met Raise Your Voice van Hilary Duff enkele jaren geleden.

Beetje een mix van alles in deze film. Verraad, bedrog, ruzie , de ontdekkingstocht van jezelf ......kortom het leven van een tiener. Het hele high skool sfeertje en de dagelijkse beslommeringen die erbij horen waren dus de rode draad in deze film. You hate it or you love it.

De humor kwam vooral van de bijrollen (de directrice " and now you're harassing me" en de dronken hippe oma). Demi Moore zal nooit mijn favoriete actrice zijn. Houterige acteerprestaties al weer. Miley zelf deed het behoorlijk. Ik hoor haar stem ook heel graag. Film duurde iets te lang en naar het einde toe werd alles wel wat afgerafeld (de schooltrip, de band, de vader die plots bijdraait, het goedmaken tussen dochter en moeder - allemaal zijverhaaltjes in een kwartier vertelt).

Maar al bij al een leuk tussendoortje als je het mij vraagt!

avatar van KijkopFilm

KijkopFilm

'In de wereld van Youtube, Facebook en iTunes haalt de tiener Lola (Miley Cyrus), samen met haar vriendinnen, zoveel mogelijk rebelse dingen uit. '

Naar mijn idee staan de namen Youtube, Facebook en Itunes er alleen in zodat je de film eerder gaat zien. En die rebelse dingen vind ik ook keihard meevallen. Ik had me iniedergeval iets heel anders voorgesteld bij het lezen van deze intro. Het komt er softer uit dan er geschetst wordt.

avatar van skipy05

skipy05

Wat een tegenvaller. Eigenlijk had ik het moeten weten want dit is nu niet echt een film voor mij.

De komedie in de film is wel heel erg ver te zoeken en zelf niet te vinden in deze film, het is meer een drama film. Verhaal op zich viel wel mee maar de beschrijving die hier staat klop toch niet volledig. toch wel een van Miley Cyrus haar mindere films.

avatar van nachtraafje

nachtraafje

Dacht dat ik de andere LOL in mijn bezit had, namelijk die van het jaar 2008.. Hoop dat die toch wat beter is..

avatar van henkula

henkula

De muziek was leuk, maar dat zoet sappige live bandje hadden ze achterwegen moeten houden.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

De zoveelste 13 in een dozijn highschool romkom. Een zeer slap verhaal dat bol staat van de cliché's over een paar pubers en hun "problemen". Niet grappig, saai, zoetsappig en zeker niet interessant. Snel vergeten deze rotzooi. 1,5 ster

heb de film gezien, en was aangenaam verrast. Maar had hem toch wel beter verwacht

avatar van Pazmaster

Pazmaster

sofielimits schreef:

En dan toch 5 sterren geven? Logisch?????

avatar van Jeremiah1989

Jeremiah1989

15 minuten! Heb ik een record te pakken? Waarom was het nodig om deze letterlijk van de Franse versie te kopieren?

Wat ik niet zo goed begrijp is dat je dit kan regisseren, het is letterlijk scene na scene hetzelfde in de eerst 15 minuten.. Weinig creatief gevoel..

avatar van Jeremiah1989

Jeremiah1989

Pazmaster schreef:

En dan toch 5 sterren geven? Logisch?????

Soms weet ik het ook niet meer.. LOL

avatar van mrwhite

mrwhite

Tja tis een tienerfilm die vooral voor de jonge meisjes leuk zal zijn. Het is een soort biografie voor meisjes van een jaar of 15 a 16 en mss zelfs jonger de dag van vandaag dus een echte komedie is het niet.

De film heeft wel nog een aangename cast met onder andere Marlo Thomas ( Friends )

2* voor de moeite en mijn vriendin tevreden te stellen want die vond de film wel leuk.