• 9.373.211 stemmen

Geregisseerd door: Robert Iscove

Met onder meer: Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook en Matthew Lillard

Releasedatum: 3 juni 1999

Plot She's All That

"These two opposites attract... but EVERYONE'S trying to keep them apart!"

Wanneer de populaire Zach Stiller gedumpt wordt door zijn vriendin voor een slijmerige tv-ster, gaat hij een weddenschap aan met een vriend: hij zegt het voor elkaar te zullen krijgen om de bebrilde nerd Laney Boggs mee te nemen naar het eindbal, en haar tot "prom queen" om te kunnen toveren. Zach wordt echter verliefd op Laney.

Dean Sampson

Jesse Jackson

Brock Hudson

Campus D.J.

Jordy

Het is niet te geloven (gezien de afschuwelijke cast), maar ik vond de film niet erg slecht. Tuurlijk, standaard tienerkomedietje, maar erg vervelend is het nergens en Lillard zorgt nog wel voor een paar glimlachjes. 2 en een halve ster.

avatar van Blindfold

Blindfold

Net op het randje 3 sterren (omdat ie zo cool met die sok kon hooghouden).

***NUTTIGE WEETJE VOOR MAANDAG 3 SEPTEMBER***

"Laney Boggs" is een samentrekking van de voornaam van Winona Ryder in "Reality Bites" en haar achternaam in "Edward Scissorhands"

narva77 (crew films)

Tja misschien moet ik mij een beetje schamen dat ik zulke commerciële films als deze nog leuk vind, maar om een of andere reden kijk ik ze altijd, en inderdaad, die scene dat Prinze op dat podium staat is best grappig, en wat helemaal leuk is, is wanneer je in een amerikaanse film jongeren ziet voetballen

Verder doet hij erg denken aan bv. Down to you of Cruel Intentions.

avatar van filmfreaky

filmfreaky

Jah Ik vond ut wel een leuk filmpie op zich! Nogal standaard tienerfilm, maar wel erg vermakelijk! Ook heel melig om met wat andere te kijken. Misschien is het beetje overdreven maar ik vond 'um wel erg leuk! *** 1/2

avatar van lorelei

lorelei

op zich wel een leuke, maar standaard film.

Hij komt zo onderhand m'n neus uit. Ik heb hem echt wel te vaak gezien nu.

avatar van Lis

Lis

Leuke film,leuk vermaak.

Prettig toch?

Alleen jammer dat het eind zo liep haha..had graag ff een scene meer gezien

avatar van gotti

Ik vond deze film ondanks het ontzettende cliche verhaal (orgineel geloof ik van Dangerous Liasons) en de niet echt spetterende cast, toch best nog wel geinig. Het verhaal wordt leuk verteld, cast speelt niet heel goed, maar ook niet onaardig. Had laatst al Not Another Teen Movie gekeken, en nu zie ik dat ze gewoon bijna de hele film hiervandaan hebben. (geinige film trouwens) 3*

avatar van Herald

Herald

gotti schreef:

ik keek hem ook in die volgorde en kwam tot dezelfde conclusie

gotti schreef:

Hij heeft raakvlakken met Dangerous Liaisons, maar ik denk dat je in de war bent met 'Cruel Intentions', die heeft hetzelfde plot/scenario als Dangerous Liaisons.

narva77 (crew films)

Wat ik ook wel een stoere scene vond, is de scene tijdens de Prom, met dat nummer 'Right about now'. Zag er wel tof uit.

Jordy

kom nou narv... veel woorden zijn op deze film van toepassing, maar "stoer" is er daar niet één van

narva77 (crew films)

Oke, niet stoer dan, maar wel leuk. Je weet welke scene ik bedoel?

yup

avatar van EmDee

EmDee

narva77 schreef:

met dat nummer 'Right about now'.

Je bedoelt toevallig niet The Rockafeller Skank ?

narva77 (crew films)

Kan best. Is het niet van Fat Boy Slim?

avatar van Goodfella

Goodfella

En 't is meteen z'n beste nummer

avatar van Mik

Mik

Herald schreef:

ik keek hem ook in die volgorde en kwam tot dezelfde conclusie

Same here

avatar van renske

renske

Uitstekend te pruimen - zelfs zozeer dat ik wel even wil vertellen waarom. Ja natuurlijk, de film zit vol clichés maar de dialogen zijn gewoon heel leuk, en ik snap veel meer dan anders in dit soort films dat die twee verliefd worden op elkaar. De film maakt een aantal keuzes die je juist niet standaard zou kunnen noemen. Bijvoorbeeld het gegeven dat Zach niet weet naar welk college hij moet gaan, wordt gelijk heel consequent ingezet en het klasse-verschil (Leigh Cook als dochter van de zwembadman) was geloofwaardig en niet te clichématig uitgewerkt.

Er zijn tegenstellingen tussen de jongen en het meisje die het spannend maken en houden (goeie keuze van de makers om haar dus bijvoorbeeld geen prom-queen te laten worden) maar hun verschillen worden niet zodanig aangezet dat je niet meer gelooft dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Hij is populair, maar lijkt die populariteit wel min of meer verdiend te hebben omdat het gewoon een leuk joch is, en zij is een aparte maar op een manier dat je snapt waarom ze daarvoor kiest. De enige rol die werkelijk cliché is en blijft, is die van Zachs exvriendinnetje en het goeie is dan weer dat dat meisje het erg grappig speelt (zoals haar eindtoespraakje als prom-queen waarin ze nog even die 46% schoffeert die niet op haar gestemd hebben). Ik vond het erg leuk (en herkenbaar) dat die Laney zich zo onafhankelijk opstelt. Ik snap wel dat hij verliefd op haar wordt.

Nog wat dingen: heel veel van dit soort tienerfilms maken zich er nogal gemakkelijk vanaf. Op de Prom wordt bijv. slap gedanst - in She's All That is gelijk een choreografietje in elkaar geflanst. Niet de minste acteurs spelen de respectievelijke vaders, en niet te vergeten Laney's broertje. De onverwachte rap waarin de titel verscholen zit. Dit soort dingetjes tillen deze film naar een hoger niveau dan je zou verwachten.

avatar van Droopy

Droopy

Mijn stem verhoogd na deze film gisteren opnieuw gezien te hebben.

Het blijft een typisch amerikaans college verhaal, maar het zit best goed in elkaar en vermaakt.

avatar van Padd0

Padd0

Een leuke standaard tienerfilm. Standaard verhaaltje over sullig meisje en stoere jongen. Een paar misplaatste grappen ertussen maar over het geheel toch niet onaardig. Al met al 2,5*.

avatar van mellie

mellie

nou na jullie recensies dacht ik veel van deze film maar het viel me tegen. Ik had er meer van verwacht, wel een leuke film maar niet iets wat ik al 10x niet gezien heb in een tienerfilm. 1 ster

avatar van Padd0

Padd0

mellie schreef:

Leuke film en dan 1* geven...

Ok het is geen geweldige originele film ofzo maar je vindt hem zelf leuk en dan geef je hem toch geen 1*, geef hem dan 2* ofzo.

avatar van gazor

gazor

als je vergelijkt met de rest van de films in dit genre, moet je zeggen dat dit een goede film is. deze is nog min of meer geloofwaardig. 3*

how to loose a guy in 10 days is wel nog steeds veruit de beste in het genre 'romantische komedie'.

avatar van Yekezzez

Yekezzez

gazor schreef:

Nou heb ik Amelie nog niet gezien, maar het viel me op dat je haar in je top 10 hebt staan. Algemeen beschouwd als de beste romantische komedie ooit.

avatar van gotti

Amelie is briljant; She's All That is bij vlagen wel leuk.

avatar van Loesa

Loesa

Hij is wel leuk...

avatar van Benninf

Benninf

Gelukkig maar weinig voorspelbaar . Voor de rest best vermakelijk om te kijken.

2.5 ster.

avatar van Loesa

Loesa

Heb hem vorige week gekocht voor 4 euro en ik moet zeggen dat ik hem leuker vond dan de eerste keer! Ster erbij.

***1/2

avatar van LindaLicious

LindaLicious

Ik had er al vaak van gehoord, een maand geleden heb ik hem dan eindelijk gezien...En ik vond hem erg leuk!

En als iemand vraagt: WIe vond je de leukste acteur? Zul je mij niet "standaard" horen zeggen: Freddie Prince Jr. , maar Kieran Culkin! (ik weet het, zijn rol was ongeveer net zo groot als de kans dat ik ooit goed in wiskunde word, maar ja, dat ligt gewoon aan mij! )