Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Robert Iscove
Met onder meer: Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook en Matthew Lillard
Releasedatum: 3 juni 1999
Plot She's All That
"These two opposites attract... but EVERYONE'S trying to keep them apart!"
Wanneer de populaire Zach Stiller gedumpt wordt door zijn vriendin voor een slijmerige tv-ster, gaat hij een weddenschap aan met een vriend: hij zegt het voor elkaar te zullen krijgen om de bebrilde nerd Laney Boggs mee te nemen naar het eindbal, en haar tot "prom queen" om te kunnen toveren. Zach wordt echter verliefd op Laney.
Zach Siler
Jesse Jackson
Brock Hudson
Campus D.J.
gemaster
Verschrikkelijke boutfilm. De plot is zo voorspelbaar als een voorstelling van Youp van 't Hek. 1,5*
b_cru
Ik vond het oko een leuke film. Echt zo'n feelgoodmovie waarbij je lekker achterover kan leunen en niet goed hoeft op te letten. Verhaal is natuurlijk simpel, maar toch leuk gedaan.
mikey
Nogal een beledigend verhaal over een nerdmeisje en een toffe gozer 'die ondanks alles' verliefd op elkaar worden. Het slaat allemaal nergens op. 2.5
Lotteke
Owja, deze heb ik tijd geleden gezien. Tja, is me weinig van bij gebleven, zegt genoeg denk ik.
Sullig meisje, waarvan je overgins meteen al ziet dat ze helemaal niet lelijk is, doe de bril af en wat betere kleren aan en ja hoor, ze is toch wel knap, wordt verliefd op de stoere macho. En tjee wat n verassing, hij ook op haar!!
Na wat standaard tiener drama's komt t toch nog goed.
Niet helemaal slecht, dus geef m wel 2,5*
jessis
Toch een vermakelijke film als je er niet te veel van verwacht.
Leuk die dansscene op fatboy slim,en Cook mag er absoluut wezen! 3 sterren
Pieter Montana
Leuk die dansscene op fatboy slim,
Zowat het enigste pluspunt in deze rotfilm
the_watcher
Voor wat het genre betreft, is dit één van de weinige films die ik wel kan verteren. Natuurlijk is het allemaal zo licht als een cracotte en zo voorspelbaar als een secondenwijzer, maar dat moet ook.
Regan_Robbie24
een leuke film! maar 'k vind hem wel een bietje vreemd, het lijkt wel Carrie uit 1976! met dat pesten, eerst een muurbloempje zijn, dan populair, dan een muurbloempje.
alleen het eind snap 'k niet, van wat zo'n gast wil doen met dat meiske.
****
Lientjuh
Dit is dé slechtste (!!!) film die ik ooit gezien heb, echt geldverspilling! De acteerprestaties trekken op NIETS en het is een typisch (stront)verhaaltje! Het is zoooo voorspelbaar, je valt in slaap na 10 minuten
En konden ze echt geen betere "acteurs / figuranten" vinden? (Lil'kim???)
Dit is echt een kutfilm!! 0.5
predator
- 1948 stemmen
Dommigheid ten top en Prinze is absoluut ongeloofwaardig als stud. Cook redt de film nog een beetje.
Niriath
In één woord: waarom??
de acteer prestaties zijn ronduit belachelijk, het verhaal is voorspelbaarder dan voorspelbaar. Zodra je langs het stuk bent geweest waarin de "studs" hun weddenschap afsluiten kan een peuter je nog precies vertellen hoe ie gaat eindigen. Zeer zeer slecht!
stefkuh
Misschien wel, maar kvind de film wel leuk daardoor
Gewoon een leuke komedie waarbij je niet mag nadenken, al doet hij me wel heel erg denken aan not another teen movie.
Ook leuk aan de film is natuurlijk freddie prinze jr en paul walker
ook leuke soundtrack.
**1/2
rOxx
ik vin het wel een hele leuke film ...
lkkr romantische film ..
altijd wel leuk
renoow
De film is idd verschrikkelijk voorspelbaar, maar ik vind het nog altijd een leuke film. Geen drama's of wat dan ook. Verstand op 0 en kijken maar. ***
BlueSword
ik vond dit wel een erg vermakelijke film.
ik hou wel van dit soort tiener films.
zit alleen niet echt een verhaal in ofzo maar wel leuk voor een keer.
soundtrack is ook wel goed.
salvado_19
wel een leuke film maar ik ben het er inderdaad mee eens dat je gelijk kunt zien dat het een mooi meisje is als je aleen die bril al afzet....
=Untouchable=
Deze film is erg standaard. Je weet aan het begin van de film eigenlijk al hoe die gaat aflopen. Maar eigenlijk is deze film nog best te verteren. 2*
IcU
Ik vond het helemaal niet zo'n slechte film. Integendeel zelfs, ik vond hem wel leuk. Lilard was iets wat irritant en de rest deed het wel leuk. Ook dat jongentje, die familie moet zijn van Macaulay Culkin, was wel grappig. Ik geef hem een 3½*
Angrod_Pallanén
In het begin verschrikkelijk. Op de meest slecht geacteerde manier komen Paul Walker en Freddie Prinz op de weddenschap. Wat een bullshit zeg. En ik vind Rachel Leigh helemaal niet erg als kunstenares en knapper dan die "ik denk dat ik een Mean Girl ben, maar ik heb gewoon geen acteertalent in mijn bloed" Vivien is ze sowieso al. En natuurlijk is de rest van het verhaal simpel en hoef je niet op je puntje van je stoel te gaan zitten om te weten hoe het afloopt. Leuk was wel de Prom toen al die tieners opeens gingen dansen alsof ze in Grease zaten. De bijrollen van Usher (wat doet HIJ hier?) en die lelijke kunstenares ("It's a good idea if you kill yourself, think about it") zijn verschrikkelijk. En ja, wat is een Freddie Prinz film zonder Sarah Michelle Gellar? Inderdaad, niets, dus die kwam ook nog even langs. Hoewel het ergelijk slecht was, heb ik me toch wel vermaakt en dat is waar film nou toch wel om draait.
Pepito
Echt Amerikaans Highschool cliché film met alles erop en eraan. Echter toch wel vermakelijk.
D-ark
Beste een goede tienerfilm alleen een beetje voorspelbaar.
Maar ik heb genoten
2,5
Sifra
Helemaal mee eens!
kelly1610
Standaard film, maar ik zie niet wat daar mis mee is. Ik ben niet de enige die van dit genre houd. Er zijn voorspelbaardere (als dat een woord is) films gemaakt, ik vind hem goed, niets op aan te merken! 4*
moviegirl2
Echt typisch een tienerfilm met af en toe heelvergezochte dingen. Niet apart en voorspelbaar.
Echt zo'n té feel-good-movie, maar kijkt wel lekker weg.
Usher was dé ster
daanos;
te standaart
te simpel
te.
niks mis met de mensen die hiervan houden, maar ik vind 'm echt TE cliche.
2 sterren er zaten wat grappen in die ik wel kon waarderen.
Minority_Check
het begon best leuk maar zakte de hele tijd af
het was iets te voorspelbaar
dat danscene op het einde was kut en sloeg totaal nergens op
ik vond al die bekende acteurs die in speelden maar kleine rollen hadden ook kut (zoals usher, sarah michelle geller en die meisje die rogue speelt in x-men en nog een paar anderen denk ik )

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Fucking Åmål

Lucas
Drama, 1986

Now and Then
Drama / Komedie, 1995
tv starjeepvolleyballmisfitteen angsthouse partyperformance art tiener filmtienerpopularitylittle peoplemiddelbare school studentyoung loveprom queenpygmalionclown makeupperformance artbeatboxingself expressiontrippingpool cleaner based on myths, legends or folkloreloose adaptation