• 9.379.408 stemmen

Justin Bieber: Never Say Never (2011)

Documentaire / Muziek | 105 minuten

Genre: Documentaire / Muziek

Geregisseerd door: Jon M. Chu

Met onder meer: Justin Bieber

Releasedatum: 31 maart 2011

Plot Justin Bieber: Never Say Never

"Find out what's possible if you never give up."

Het verhaal achter de Canadese R&B en popsensatie, Justin Bieber. De documentaire geeft een blik achter de optredens van de jeugdige zanger die op 16-jarige leeftijd al miljoenen fans heeft weten te vergaren. Ook krijgen we een unieke blik in de geest van de zanger zelf en hoe hij met al deze druk op zo’n leeftijd zelf omgaat.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van AGE-411

AGE-411

clockwork72 schreef:

Foute kapsels?

Vind ik nou het enige toffe aan hem

avatar van Stephan

Stephan

"iep iep allo.. iep iep allo... Caaaalimeeero" - kapsel.

Helaas een trent.

avatar van Film Fan

Film Fan

Ik heb ongelooflijk respect voor diegene die het "product Bieber" in de markt hebben gezet. Ook hier op MM zijn weer 9 kantje vol geschreven en tot nu toe maar 19 stemmen geteld. Slim, slim, slim.

avatar van Koekjesdeeg

Koekjesdeeg

sure, ik ga hier naar kijken, omdat ik een mening wil vormen.

maar ik vind het vooralsnog belachelijk dat een knulletje met zo'n inhoudsloos bestaan een verfilmd levensverhaal krijgt.

dominion

Hij lijkt wel qua gezicht een beetje op de oude Oliver Twist.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Heb er wel mijn twijfels over als die jongen kan acteren.

dominion

Bierber en acteren gaat volgens mij ook niet samen

• 2048 berichten

Ik denk eerlijk gezegt dat hij niet zo'n goede acteur is. Zijn performance bij z'n optredens zien er al zo overdreven uit. Ook al moet ik toegeven dat hij er wel de uitstraling en (hoge) stem voor heeft.

Maar hij is lelijk.

dominion schreef:

Maar hij is lelijk.

• 2048 berichten

Ben het er persoonlijk mee eens, maar dat doet er niet echt toe bij acteren, he.

dominion

Ach ja ik wil ook niet heel de tijd naar zijn gezicht kijken maar als ze een remake van the Goonies maken is hij perfect om Sloth te spelen.

Nomak

Lelijk of niet, die jongen is een meisjesmagneet en kan aan elke vinger een hoop knappe meisjes krijgen waar de meeste van zijn leeftijdsgenoten alleen maar van kunnen dromen.

dominion

Ze zitten gewoon achter zijn geld aan maar als hij niet zoveel centjes had dan kon hij nog niet eens een meid bij de reeperbahn krijgen.

• 2048 berichten

Ik denk dat ze hem wel degelijk aantrekkelijk vinden, maar er zijn genoeg meisjes die ik ken die hem verafschuwen (krijg je ook als meeste vrienden van je Metal luisteren)

dominion schreef:

Kan zijn, maar dat boeit allemaal niet als je 17 jaar bent en 70 miljoen euro op je bankrekening hebt staan. Heeft trouwens gewoon het uiterlijk van een doodnormale tiener.

Deze jongen heeft het gemaakt en jij bent jaloers.

Ik jaloers ?

• 2048 berichten

Het is dat veel mensen grote pop-figuren als hem haten die ontzettend veel populariteit krijgen ondanks de kwaliteit van de muziek zelf. Iets waar ik me ook aan erger.

dominion

Zo een jonge bij mij op scool heeft ook Bieber kapsel

Zoveel mensen

Echt spuuglelijk

Nomak

Ik wil niets zeggen, maar onze vriend LimeLou heeft ook zo een Bieber kapsel.

Niets persoonlijks LimeLou

• 2048 berichten

Sinds wanneer is je haar voor je voorhoofd doen een Bieber kapsel? Ik maak het niet glad met gel of wax en laat het langer groeien dan Bieber. Ook al wordt die vergissing vaak gemaakt.

avatar van Elineloves

Elineloves

Toch al een flinke tijd, LimeLou.

avatar van maithekke

maithekke

Ben op zich wel nieuwsgierig of hij kan acteren. Wie weet kan hij meer dan we denken

• 2048 berichten

Onzin, dan zijn er zo veel mensen met een "Bieber" kapsel, terwijl hun het al jaren hebben zo (waaronder ik)

avatar van Elineloves

Elineloves

Bieber heeft zelf niet eens meer een 'Bieber' kapsel, maar die naam zal nog wel een flinke tijd geplakt worden op jongens die zo'n haircut hebben.

dominion

Zijn nieuwe kapsel is inderdaad beter maar toch haat ik hem.