• 9.369.500 stemmen

Geregisseerd door: Chris Briant

Met onder meer: Steven Waddington, Tony Becker en Dianna Agron

Plot The Hunters

"You are the prey!"

Een rechercheur begint een reeks van zaken te onderzoeken van vermissingen die de stad recent hebben geteisterd. Het onderzoek leidt naar een groep jagers en het mysterieuze fort Goben net buiten de stad. Al snel zit hij verstrikt in een angstaanjagend en surrealistisch aandoend spel met als inzet: zijn leven.

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Lijkt me best vet.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

DVD release 27 december 2011

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Slecht acteerwerk, een echte B.

*1.5

avatar van Gonza

Gonza

Echt slecht helaas. Dianna Agron blijft wel erg mooi, helaas komt ze bijna niet in de film voor

avatar van madmax1

madmax1

Niet zo slecht, ik vond het geen horror

avatar van sas86

sas86

ik snap de clou niet helemaal :S

avatar van zorro

zorro

wat een slechte film zeg ging helemaal nergens over met pijn en moeite uitgekeken

avatar van konynewortel

konynewortel

Wat een ontzettende boutfilm!! verhaal sloeg helemaal nergens op ,dialogen zijn in een half uur geschreven en gingen helemaal nergens over,zeer slecht acteerwerk en om van de special effects nog maar te zwijgen,plastiken koppen,handen, bomen waar de vonken afspatten als er een kogel insloeg. Was wat dat betreft meer een komedie als een horror/thriller.

halve ster voor de aftiteling en voor Alice ,wat ze in godsnaam in de film deed is me nog een raadsel.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

sas86 schreef:

ik snap de clou niet helemaal :S

Ik snapte het idee van de hele film volgens mij niet helemaal. Het plot op IMDB is in ieder geval zwaar misleidend. Het verhaal kwam zo vaag over. Zeker het eerste half uur denk je echt waar gaat het in vredesnaam over? Het enige interessante aan de film was de eindscene. Voor de rest is het echt ontzettend zwak geacteerd. Vooral de acteur die Bernard speelde was echt bedroevend. Een aap uit de rimboe kan zijn rol nog overtuigender neer zetten dan dat hij deed.

Zwaar teleurstellende film. Als horrorfan zeker te vermijden. Als je van een vaag slecht geacteerd drama houd is dit wel wat voor je.

avatar van Manu

Manu

met stip, de slechtste film die ik in 2012 heb gekeken

avatar van brave71

brave71

saaie, vage film, zit echt helemaal niets in.

mist spanning en een verhaal

heb vaak op het punt gestaan hem af te zetten, maar helaas toch uitgekeken...

zonde van mijn tijd

avatar van catdog

catdog

• 2023 stemmen

Wat was Dianna Agron toch bloedmooi in deze film. Ze was de enige die wat van haar rol probeerde te maken. Helaas ging haar rol, net als de rest van de film, nergens over en werden haar prestaties belemmerd door een belabberd script. Waarom ze na 'Burlesque' en 'I Am Number Four' in godsnaam deze film ging doen? Geen idee. Maar ach, het staat leuk op dr CV.

De rest van de film was vaag en onlogisch en de overige karakters waren bloedirritant. Niet alleen qua rol, maar ook qua acteerwerk.

Maar toch, geef ik maar een hele lichte onvoldoende, want alhowel het geheel totaal nietszeggend is (waarom wordt dat plot met die crimineel die hij moest beschermen niet afgerond?), wist het om 1 of andere manier mijn aandacht toch te houden. Door een bepaalde sfeer die ergens aanwezig was verslapte het niet. En ik was toch benieuwd hoe het afliep. De film doet dan toch wel iets goed. Had het dus eigenlijk op 1,5* willen geven maar vanwege Dianna, ach een 2*. Nietszeggend en nutteloos maar toch sfeervol en ergens nog interessant. Volg jij het nog?

Tegenvaller.

De mensenjagers kennen we ondertussen wel al, maar een goed genrefilmpje kan nog steeds erg vermakelijk zijn. Het probleem is dat deze film veel meer poogt te zijn. Zo krijgen je een intro van een half uur voorgeschoteld die amper wat met de rest van de film te maken heeft. Ellenlange introducties van personages waarbij de achtergrond info weinig tot niks weet bij te dragen.

De film kent wel een aantal aardige momenten, vooral in het middenstuk wanneer er even in de kerkers onder het fort gedwaald wordt. Paar absurde scenes ook daar. Daarna gaat het terug bovengronds en is het beste er alweer vanaf.

Briant doet hard z'n best en dat kan ik nog best waarderen, de film oogt ook wel aardig grimmig enzo, maar het komt er nooit echt helemaal uit. Gemiste kans, denk dat Briant ofwel nog een hele weg af te leggen heeft, ofwel gewoon niet zo geschikt is als regisseur. Moedige poging, maar het volstaat niet.

avatar van Miss Lola

Miss Lola

Beetje zwak verhaal. Beetje goor hier en daar, ik vond er niet veel aan. Vond de acteurs ook niet erg overtuigend.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Beetje jammer deze film. ondanks het aardige decor, raakte het kant nog wal. Acteren was ook niet echt een pre, en het leek wel of ze het meisje er een jaar later in gemonteerd hadden om het gevoeliger te laten lijken.

avatar van hoffhaan

hoffhaan

Wat een negatieve berichtgeving over deze film. Het is inderdaad geen topper. Maar op zich vond ik de film wel aardig. Ik ben geen horror fan en kijk zelden horror films. Aparte film, zeker niet hoogstaand, maar desondanks het kijken waard. Ik heb hem samen met mijn vrouw uitgekeken. Kortom 2.5 voor mij.

avatar van henkula

henkula

het was een mooie locatie en een goed idee, maar er ging iets mis. het verhaal schoot aan alle kanten te kort.

avatar van Lucitair

Lucitair

Deze film is echt bout.

avatar van Noodless

Noodless

Vaag script die een beetje van de hak op de tak springt en redelijk wat plotholes biedt.

Nochtans is de setting vrij aardig en is er heel de film een rare, koele sfeer te bespeuren. Vooral ondergronds wordt het niveau van de film opgekrikt. Spanning is ver te zoeken. De redenen zijn vooral de rare handelingen van de personages en de vrij gemakkelijke vluchtpogingen uit de handen van de jagers. Telkens worden deze scènes ontspoort door hun discussies onderling, stompzinnige handelingen of door langdradige en trage achtervolgingen ( soms bleef het wel duren eer de anderen kwamen ) . Ook het verschijnen van bepaalde personages rond het mysterieuze fort roept heel wat vraagtekens op. Redelijk vaag allemaal.

Een pluspunt is wel de mooie Dianna Agron. 4/10