• 9.376.802 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 1 mei 1997

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot All Stars

"A film about off-side, penetrating deeply and missed chances"

Zeven vrienden verliezen zich al vijftien jaar iedere zondag op een koude grasmat in hun gemeenschappelijke liefde: voetbal. Ondanks al het plezier dat ze beleven, gaat hun leven buiten het veld een steeds belangrijkere rol spelen. De verschillen tussen de vrienden worden gaandeweg groter. In de dagen voor en tijdens hun historische 500ste wedstrijd leren de jongens elkaar de waarde van hun vriendschap en vooral zichzelf kennen.

neo

En je stemt 2 minuten voordat je dit bericht plaats dus al op de film terwijl je niet kan wachten deze te gaan zien?

Dat is niet de bedoeling. Svp pas stemmen zodra je de film gezien. Stem verwijderd.

neo schreef:

Maar hoe vaak wonnen ze nu eenmaal in de serie?

Best nog wel vaak, In een serie uit 2000 Maken ze nog wedstrijd tegen de boeren en dat had in deze film moeten gebeuren.

neo

Dan heb ik die niet gezien. Maar mij ging het erom dat ze vooral zelden winnnen.

sinterklaas

Dat hadden we makkelijk op het eind konden zien maar dat lieten ze nou net niet zien. Net voordat het startschot voor de wedstrijd werd geschoten was de film afgelopen, dus zag je niks van de wedstrijd dat vond ik jammer.

avatar van Quido

Quido

Webby schreef:

De serie is idd gecanceld voor dvd. Op het laatste moment toch nog gerommel met de rechten. De Vara ziet van de dvd's af.

De drie seizoenen staan nu gepland voor 01-06 van dit jaar. Hopen dat het dit keer wel doorgaat !

avatar van Bob Cremers

Bob Cremers

De film vindt ik niet zo goed dan de series.

avatar van Thomas83

Thomas83

Een van de leukste Nederlandse films in mijn ogen.

Ik ben een echte voetballiefhebber, maar de film gaat niet eens echt over voetbal. Uiteindelijk draait het om de vriendschap en persoonlijke ontwikkelingen binnen het vriendenteam dat al sinds kinds af aan samen speelt.

Er zit heel leuke humor in de film, en ook wel grappig dat Antonie Kamerling zingt, al is hij niet echt een goede zanger. Hij viel me muzikaal niet zo positief op als bijvoorbeeld Ewan MacGregor in Mouline Rouge!.

All Stars is een heel leuke komedie met het nodige drama. De grappen zijn goed, en er wordt erg leuk geacteerd. De serie is ook erg leuk.

nummervlinder

Kan zijn of niet maar ik vind aan de synopsys te zien dat hij er op lijkt. Maar hij is uit '97 en dé Team spirit uit 2000. Dus eigenlijk hebben wij Belgen de Nederlanders hier nageaapt ja?

neo

Inwezen wel. Al hebben ook de Nederlandse scriptschrijvers meegewerkt aan 'jullie' versie. Hetzelfde met Buitenspel, de Belgische variant van In Oranje (met wederom de NL scriptschrijver meehelpend).

nummervlinder

Heb je ze allebei gezien? Welke vond je de beste? (nu heb ik het over Buitenspel en In Oranje)

neo

Enkel All Stars en In Oranje gezien, geen van de Belgische.

avatar van cornelis

cornelis

nummervlinder schreef:

Dus eigenlijk hebben wij Belgen de Nederlanders hier nageaapt ja?

Team Spirit is een remake van All Stars.

neo schreef:

Al hebben ook de Nederlandse scriptschrijvers meegewerkt aan 'jullie' versie.

Bron?

nummervlinder

Ah bedankt voor de duidelijkheid was nu eenmaal niet nodig

neo

Verwarring. Op imdb staan bij zowel Team Spirit als bij Buitenspel die namen onder writing credits. Vaak staat daar achter dan het de titel van het origineel, wat aangeeft dat het om een remake gaat. Bij deze niet, vandaar.

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

En hoe zit het dan met Team Spirit II ?

neo

Die borduurt natuurlijk weer voort op Team Spirit I, wat een remake was. Al hebben ze daar nu natuurlijk zelf verder bedacht. Zag nu ook zojuist dat ervan Team Spirit ook een serie is.

avatar van Waku

Waku

Frisse leuke nederlandse komedie.

De film roept sentiment op.

Practisch de volledige huidige jonge generatie soapies

is opgetrommeld voor deze film.

De onderlinge beslommeringen en het echte leven buiten het voetbal worden belicht waardoor ook niet voetballiefhebbers kunnen genieten van deze"Allstars"

avatar van TimD

TimD

Die serie is nu op TV, alleen begon bij seizoen 2... weet iemand of seizoen 1 ook wordt uitgezonden na afloop van seizoen 3 of kan ik hem dan beter kopen?

mister blonde

De TV-serie vond ik altijd al erg goed, maar om de e.o.a. reden was het er nooit van gekomen om de film te kijken. Hoewel hier wat meer het accent op het sentiment ligt en wat minder op de humor (en je kan je stellig afvragen of dat niet een gemiste kans is), is de film erg geslaagd.

Nog steeds een aantal erg leuke en grappige momenten en interessante karakters gespeeld door goed gecaste acteurs. Alleen hoofdrolspeler de Munk vond ik niet op alle momenten even goed.

Wat deze film echt goed maakt, is het realisme binnen het voetbalelftal. Zit zelf al tien jaar in (zo ongeveer) hetzelfde vriendenelftal en vooral alles dat binnen dat elftal gebeurt, benadert de realiteit heel sterk. Mafkezen die zonder goede reden afbellen, agressieve tegenstanders, onderlinge omgang, dat weekendje weg, een iemand die altijd alles moet regelen, manier van communiceren etc. etc. Alles lijkt heel erg sterk op hoe het in het echt in zo'n elftal ook is. Heb alles dat binnen het elftal (dus niet alle intriges er omheen) gebeurt, in meer of mindere mate ook in mijn eigen elftal meegemaakt. De Tv-serie was ook erg leuk, maar was op een gegeven moment niet erg herkenbaar meer op alle momenten.

Fantastische Nederlandse film, wederom. Ik ben er van overtuigd dat iedereen die zelf meer dan 5 jaar in zo'n voetbalelftal (dus niet in een handbal-, hockey-, of korfbalteam) zit of heeft gezeten deze film met minstens 4 sterren beoordeelt, net als ik.

Dat denk ik niet .

Vertel...

Het is wel een redelijke film en de situaties zijn best realistisch inderdaad (al zijn het wel cliche's natuurlijk), maar de personages zijn van die typetjes en ook nog eens vervelende.

In de serie is dat nog veel erger en die vind ik al helemaal niks.

mister blonde

Oh, oke. Ik dacht dat je wellicht zelf in zo'n elftal hebt gezeten...

Ook dat.

avatar van Gammala

Gammala

Ja, leuke film.

Grappige humor, en goed verhaal eromheen.

Niet altijd even realistisch, maar wel leuk !

Een 3.5

sinterklaas

Na een herkijkbeurt stem verhoogt naar 3,5.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Goeie combinatie van humor en sentiment. Sommige karakters zijn ook zo leuk neergezet. Bijna iedereen kent wel zo'n type als Johnny, Mark of de keeper (rol van Acda, ben naar van karakter even kwijt). Dat maakt de film denk ik deste herkenbaar voor mensen. Leuk, leuk, leuk. Nu ik aan het typen ben wordt ik nog enthousiaster en ik ga mijn stem verhogen naar 4,5.

avatar van Elementofone

Elementofone

Erg goede film!

Heel veel grappige karakters! Dus heel veel grappige scenes en dialogen. Wat erg knap is, is dat er ook nog momenten zijn ingebouwd die weten te ontroeren. Humor en ontroering, dat is een kunst op zich.

De acteerprestaties zijn s erg goed, alleen van Antonie Kamerling niet. Zijn karakter valt compleet buiten de boot. Niet leuk, niet bijzonder gespeeld, en dat liedje 'toen ik jou zag' is op zich niet slecht, maar is wel superslecht ingezongen! Dat die nog op nr1 heeft gestaan... Schande, maar goed dat heeft meer met de film te maken.

En natuurlijk is de serie minstens zo geweldig.

sinterklaas

Stem verhoogt naar 5,0. Hij wordt steeds beter.

De series krijgen ook een 5

Deze quote:

Willem: Maar hebben jullie wel eens gehoord van de sephilityrate die.....

Johnny: He, wat? Wie z'n reet?

Willem: Eh nee, maar weten jullie al dat.....

Johnny: Nee Willem dat weten we niet en we willen het ook niet weten want we willen bier.