• 9.373.651 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 1 mei 1997

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot All Stars

"A film about off-side, penetrating deeply and missed chances"

Zeven vrienden verliezen zich al vijftien jaar iedere zondag op een koude grasmat in hun gemeenschappelijke liefde: voetbal. Ondanks al het plezier dat ze beleven, gaat hun leven buiten het veld een steeds belangrijkere rol spelen. De verschillen tussen de vrienden worden gaandeweg groter. In de dagen voor en tijdens hun historische 500ste wedstrijd leren de jongens elkaar de waarde van hun vriendschap en vooral zichzelf kennen.

avatar van Hanne

Hanne

Echt een super leuke film. Om mee te lachen maar ook te huilen. Ik geef hem zeker een 5.*****

avatar van everto

everto

ik vond het ook een briljante film. geweldig acteerwerk van o.a. acda en peterpaul muller. tis niet voor nix dat 1 vd afleveringen een emmy award heb gewonnen. volgens mij is het zo'n goeie film omdat je ziet dat er echt een goeie chemie is tussen de acteurs, alsof ze idd al 25 jaar echt vrienden mekaar zijn.

ik geef em 5 sterren

avatar van FisherKing

FisherKing

Vooral bij herziening vond ik hem véél beter. Maar de serie kwam toch pas na deze film hoor, die erg wisselend qua kwaliteit was. De aflevering op de DVD was één van de hoogtepunten van de serie.

avatar van Dustyfan

Dustyfan

De Hema verkoopt 'm nu voor €9,95

avatar van Quido

Quido

FisherKing schreef:

De serie wordt nu herhaald op Ned 3 op woensdag, donderdag en vrijdag om 19.00 uur. Seizoen 1 is afgelopen, morgen komt aflevering 4 van seizoen 2. Er zitten echt leuke afleveringen tussen (saai vind ik ze nooit) ! Natuurlijk de aflevering die op de dvd staat (niet voor niks een Emmy mee gewonnen, die is echt meesterlijk) en die aflevering met de Limburgers (degene die hem gezien hebben weten wel welke ik bedoel ). Kennelijk zijn de dvd's van de serie gecancelled / uitgesteld. Op dvd-home staat alleen nog voor 7 oktober dit jaar All Start seizoen 1 deel 2 ... maar nog nergens ook maar wat van de serie zien liggen, helaas. Voorlopig kunnen we er nog van genieten op Nederland 3 en als je ze opneemt langer natuurlijk

avatar van Webby

Webby

De serie is idd gecanceld voor dvd. Op het laatste moment toch nog gerommel met de rechten. De Vara ziet van de dvd's af.

avatar van Keezz

De Vara zelf

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

geweldige film, perfecte beschrijving van iets heel typisch Nederlands. Hele leuke humor. Die scene met die schaatsers is briljant.

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Een van mijn favoriete Nederlandse films. Erg leuk. 3,5*

avatar van T_fuckin_montana

T_fuckin_montana

Erg leuke Nederlandse no nonsense film. met een leuk orgineel einde, dat niet aan het begin van de film al te voorspellen was, 2.5* met een extra ster voor Thomas Acda = 3.5*

• 20220 berichten

Erg humoristische film. Ik zit zelf op voetbal, en vind de film erg herkenbaar. Af en toe wordt de emotionele toon erin gegooid, wat soms lukt. Over het algemeen is het acteerwerk goed, maar sommigen vallen echt door de mand, helaas. Waarom speelt Daphne Deckers in VREDESNAAM mee in deze film. Zo slecht heb ik nog nooit iemand zien acteren!

Ik heb de film in '97 in de bios gezien en was er toen meteen weg van. Na 10 kijkbeurten kan ik er nog steeds van genieten. Beetje jammer dat Feyenoord af en toe in het spreekwoordelijke o'tje wordt genomen. Dat heeft Jean van de Velde niet helemaal begrepen, volgens mij! De beste club van het land! Kom op...

Kwalitatief is het misschien niet de beste film, maar hij verdiend een plaats in mijn top 10, omdat het gewoon een favoriet van me is.

Persoonlijk vind ik het niveau hoger liggen dan in de serie. In het begin was de serie nog zeer te pruimen, maar later werd de grens echt overschreden wat betreft de geloofwaardigheid, etc.

**** 1/2

avatar van PartyMarty

PartyMarty

Nicolage Rico schreef:

Leukste scene van de film (de mislukte spitsen) als je het mij vraagt!

PartyMarty schreef:

Leukste scene van de film (de mislukte spitsen) als je het mij vraagt!

Haha, ik moet zeggen dat het een leuk spelletje was... Maar ja.. Euh.. Nu zal die grap niet meer slagen; Van Hooijdonk, Kuyt, Kalou.... Haha. Maar goed. Ik was altijd zo blij dat ze bijna allemaal voor Feyenoord zijn in "All Stars".:P

avatar van PartyMarty

PartyMarty

Helaas zal die scene bij een eventuele remake over Ajaxspitsen gaan vrees ik.

PartyMarty schreef:

Helaas zal die scene bij een eventuele remake over Ajaxspitsen gaan vrees ik.

Ik hoop het...:D

avatar van nuf

nuf

erg vermakelijke, hollandse film

leukste scene vond ik dat ze aan de vrouwen Buitenspel gingen uit leggen en daarbij stukjes kaas en worst gebruikten.

neo

Net als In Oranje krijgen we niet de uiteindelijke grote wedstrijd te zien. Jammer, maar het maakt de film er op zich niet minder op. Zag deze in 1997 in de bioscoop en heb nu eindelijk eeens de dvd. Geweldig vermaak is dit, met misschien iets minder acteerwerk soms, een in het begin irritante De Munck qua accent. Voor ook heel veel voor mijn doen bekende gezichten. Muziek van Merkies is goed, maar lijkt niet helemaal te werken bij de beelden. Nog in de kinderschoenen qua dit soort taken dus begrijpelijk. verhoogd naar 4 sterren

avatar van mikoz

mikoz

Heerlijke Nederlandse film over een amatuer-voetbalteam + alles eromheen

avatar van Wouter

"The main theme of his score is remiscent of a Dutch football song."

Eh, je hebt het over een stuk uit Aïda van Verdi.....

neo

Weet het, msschien wat verkeerd uitgedrukt. Maar de manier waarop het gebruikt is in de Nederlandse cultuur als een voetbal ''song''. Maar je begrijpt wel wat ik bedoel neem ik aan. Zal het nog wel ff aanpassen

avatar van Wouter

Volgens mij wordt dat stuk uit Aida niet enkel in nederland in stadions gezongen, toch?

Gaat het over "Nederland oh Nederland, jij bent mijn kampioen - wij houden van Oranje, in zijn daden en zijn doen?"

In Engeland hebben ze ook een lied op die wijs, evenals in Polen (maar beide geen voetbalsong). Toen ik Polen hoorde die dat zongen was ik ook verbaasd. Het werd namelijk in de kerk gezongen!

avatar van gemaster

gemaster

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat André Hazes God is in Polen.

Wouter schreef:

"The main theme of his score is remiscent of a Dutch football song."

Eh, je hebt het over een stuk uit Aïda van Verdi.....

lol .

kappeuter schreef:

Met de vele lala's erbij. Hoe dan ook Merkies noemde het stuk ''Rock Verdi'' voor All Stars (naast een meer traditionele), aangezien hij het iets anders schreef met electrische gitaar op verscheiden momenten.

kappeuter schreef:

Nope.

avatar van Reinbo

Wouter schreef:

Dat neemt niet weg dat het een Dutch football song is. er staat nergens dat het uitsluitend in Nederland een football song is.

Nope.

Daar wordt ie tekst ook wel degelijk bij gezongen. Maar ik denk dat er soms een rommeltje van gemaakt wordt.