New Kids Turbo (2010)
Bekijk via Prime Video
Bekijk via SkyShowtime
Plot New Kids Turbo
"Kick some kut"
De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.
Gerrie van Boven
Reinout Oerlemans
Rikkert's boss
Foreman
Rulo
Film is exact wat je er van verwacht, enige slechte stuk vond ik het geouwehoer dat Oerlemans komt vertellen dat het geld op is
Als je new kids niet leuk vindt vind je deze film al helemaal niets, ga hem dan ook vooral niet kijken:)
Vond de rol van Teeuwen trouwens erg summier...
Elineloves
Want Teeuwen en Maassen zijn standaard grappig? Heb me dood lopen irriteren aan Maassen in deze film. Die gast is gewoon compleet niet grappig.
Hans Teeuwen vind ik maar een schreeuwerig mannetje altijd, nare manier om grappig proberen te zijn. Rolletje in de film vind ik echter wel weer leuk.
Ik kan ze normaal gesproken echt niet uitstaan, maar Teeuwen zijn rol in deze film was te kort om me aan te irriteren, en Maassen, tsja.. Beetje veel van hetzelfde, maar niet storend.
wu-tang
paar x gelachen maar voelde lang niet ze lekker als de serie , kwam wat geforceerd over en het slechte acteren viel me nu wel op , in de serie heb ik me daaraan niet gestoord of is het me niet opgevallen
van de bijrollen had ik iets meer verwacht , niet dat ze niet leuk waren maar was allemaal wat aan de korte kant
met de komst van die ambtenaren werd het flodder aspect naar voren gehaalt , iets wat meer op een copie leek en dus geen enkele waarde toevoegde aan de film
ach waarschijnlijk hebben ze nu wat ze willen een lekkere bak geld
hopelijk wordt het vierde seizoen niet zo geforceerd als de film en gaan ze zo verder zoals ze seizoen 3 geeindigt zijn , ga die van de week ook nog eens kijken met een pot schultenbrau
yacoub
je moet niet naar new kids met de gedachte "een oscar voor beste script" ofzo. Tuurlijk gaat het verhaal nergens over maar dat was te verwachten. Iedereen die het wel verwachtte kent New kids blijkbaar niet. gewoon een lekkere wegkijk film met ECHTE New kids humor.
fappie
- 2005 stemmen
Apart ook dat 2 van die gasten er voornamelijk bij liepen en niets zeiden..
Elineloves
Inderdaad, Robbie en Barrie hadden maar enkele zinnen. Wat ik wel echt cool vind, als je langs ze zou lopen op straat, zou je ze amper herkennen. Klik
wu-tang
das in de serie ook altijd al zo geweest voornamelijk opvulling en stoer doen haha
sjonnie40
Erg leuke film , zal geen oscar winnen voor beste film. Heb hem met de kerst gezien en wel leuk te zien hoe opa's en oma's ooo en aa riepen. Gewoon een leuke film met de humor die je zou verwachten.
keskinkilic40
Okay ik moet eerlijk zeggen dat ik af en toe wel heb moeten lachen. Maar voor de rest:
wat een ongelovelijke KUT, film

Terror-Freaker
Opzich was het wel een vermakelijke film, maar niet geniaal of zo. Was natuurlijk ook wel te verwachten, maar goed. Ik hoop wel dat de "fans" zich een beetje kunnen inhouden qua quotes. Zo irritant als je boven de rivier komt en de noorderlingen een poging doen om Brabants te spreken. Heel vermoeiend.
niels_1976
Erg flauwe film, die bovendien (ondanks de korte speelduur) langdradig is.
Vond de korte filmpjes op tv wel grappig, maar een hele film lang was voor mij iets teveel van het goede.
De_Hollander
Vermoed dat de accountant daar heel anders over denkt... Kassa heeft aardig gerinkeld dit jaar.
Met de film komt een vrouw bij de dokter, het boek was een bestseller dus ja dan trek je mensen.
Maar dat wil nog niet zeggen dat de film goed is. Als eyeworks zomaar een film maakt een onbekende titel, dan zou zul je zien dat de mensen niet zo snel naar de bioscoop hollen om die film te willen zien. De mensen die zelfs de kleine stukjes van New Kids Turbo erg leuk vinden , komen zelfs ook over deze film minder positief over terug.
De_Hollander
Wat ben jij toch een zieligerd, geef de film gewoon lekker een 0,5 als je hem gezien hebt, en kijk er niet meer naar om, maar je blijft maar happen op reacties, we weten ondertussen al wel dat jij en jouw ''werkgever'' ( hahaha ) Pathe de film niets vinden, nou nou fijn voor jullie.
Ook opgevallen dat Quido op de films van eyeworks steeds zit te quote om het aan te prijzen.
Dat vindt je dan wel goed.
wv10en
Zelden zo'n foute film gezien met alle clishés erin. Zelden ook zo gelachen in de bioscoop.
Als je niet van dit soort humor houd, moet je zeker niet gaan!
Voor wie er wel van houd, is het 1,5 uur ouwehoeren op z'n brabants, kut!
movieonly
Simpel vermaak low budget met leuke grappen, precies wat je kon verwachten van deze figuren.
vaneijck
Had hoge verwachtingen na het zien van de vele korte filmpjes, vond de volledige movie erg tegenvallen. Ondanks dit prima vermaakt maar had "leuker" verwacht... 2.5 punten.
lamalord
ja, heb de serie niet gezien en ben belgisch,
dan weet je al wat ik er van vond.
wat ik helemaal NIET grappig vond is het gebruik van iemand die lijdt aan het syndroom van Down om de mensen te laten lachen. Dat vind ik niet gepast.
mandy7
ja, heb de serie niet gezien en ben belgisch,
dan weet je al wat ik er van vond.
Denk je echt dat die acteur niet wist hoe hij in de film 'gebruikt' zou worden?
canciser
Als je iemand met het syndroom van Down ook nog eens zijn vrijheid om in een film te mogen spelen afneemt, dan heb je toch wel een heel zielig leventje. Die gast heeft er waarschijnlijk van genoten. Doe alsjeblieft niet zo sentimenteel, het doet er in deze film helemaal niet om wat gepast of niet gepast is. Ik vind het juist een stap vooruit.
MFEO
Echt een geweldig leuke originele film. Heb me goed vermaakt en zou zelfs nog een 2e keer gaan. Was zelfs boven verwachting positief verrast. Heb de serie nu ook gedownload. Had die nog niet echt gezien.
In Duitsland gaat de film ook uitkomen en heb begrepen dat de acteurs zelf de nasynchronisatie gaan doen. Ga hem ook zeker ook nog eens in Duitsland kijken.
Possessed
normaal ga ik niet 2 keer naar dezelfde film in de bioscoop, maar vanavond ga ik nog een keer naar New Kids Turbo. omdat het kan!
Awake78
Ik ga vanavond ook (Munt)! Hopen dat er lekker veel Happy Hardcore in voorkomt want dat vond ik altijd waus in de 90's whaha....
Baasje
Precies wat ik er van verwacht had ,geweldige humor .
Mensen die deze film serieus nemen kunnen maar beter niet gaan.
Gewoon lachu jonguh
Awake78
Echt vet genoten gister, de hele zaal lag constant plat. Een topfilm! Pluim voor de regie hoor en tof dat we Antonie Kamerling nog even voorbij zagen schuifelen. Het enige moment dat de zaal even stil was....
dominion
Droge komedie
Vond de sketches al geweldig dan wil ik de film ook natuurlijk niet missen.
De humor in deze film was ook erg sterk en goed uitgedacht.
Heb ook echt lekker gelachen om de domme situaties waarin de jongens in belanden.
Ik moet wel zeggen dat de trailer wel veel leuker is dan de film omdat ze ook in de film veel herhaling en niet echt originele grappen gebruiken.
Zat ook lekker veel actie in en Jody Bernal mocht ook niet ontbreken
Toch een leuke komedie met veel platte humor.
3,5
Blood Duster
Laat me vooraf even zeggen dat ik de sketches van de New Kids echt geweldig vond, en daardoor mijn bedenkingen bij deze film had.
Erg jammer dat men in deze film veelvuldig terug greep op de grappen die in de eerdere sketches al gebruikt werden, waardoor het geheel een herhalend karakter kreeg.......
Denk dat even weg; en ga deze film objektief bekijken, dan valt het reuze mee, en is het zeker een lach waard, meer ook niet
lamalord
Nee hoor, mensen met het syndroom van Down weten niet hoe de wereld in elkaar zit. Ze denken/doen niet hetzelfde als normale mensen. Het zit hem niet alleen in de uiterlijk.
Het is niet taboe om dit soort mensen in dit soort films te laten spelen, het hoort gewoon niet.
Ook de scene waarin hij gewoon zijn piemel eruit haalt en begint te plassen is niet eens grappig.
Al bij al vond ik de film ontzettend slecht. Kijk gewoon naar de films van Flodder en dan weet je hoe men een serie moet verfilmen.
yacoub
Dat zijn ook de 2 regisseurs, die andere 2 kunnen waarschijnlijk beter acteren!!

New Kids Nitro
2011

'New Kids'-bedenker komt volgend jaar met Nederlandse carnavalsfilm

'New Kids Turbo' is morgenavond (1 januari) te zien op televisie: 'Beetje dubbel gevoel krijg ik erbij'

Steffen & Flip, het duo achter New Kids, komt na vijf jaar weer met nieuwe speelfilm

De Marathon
Drama / Komedie, 2012