• 9.373.990 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Keoni Waxman

Met onder meer: Steve Austin, Eric Roberts en Gil Bellows

Plot Hunt to Kill

"Survival of the baddest"

Jim Rhodes is een ruige agent van de grenspolitie. Wanneer zijn tienerdochter ontvoerd wordt, wordt hij gedwongen een groep genadeloze moordenaars de wildernis in te leiden om hun verloren deel van een mislukte deal terug te halen. Om zijn dochter te redden zal Jim nu zijn survival-technieken moeten gebruiken om de ontvoerders te slim af te zijn.

Geen geweldige film. Onsamenhangende decors, zeer matige acteurs

en flinterdun goed en kwaad verhaaltje. Veel dom, bruut en ondoordacht geweld. Ook het script getuigt van weinig intelligentie.

1 ster

avatar van 606

Toch weer een leuke film van Keoni met de nodige actie en vechtscenes.

Soms wat onrealistisch maar dat mag de pret niet drukken.

Acteren viel me ook eigenlijk best mee.

avatar van stinissen

Hunt to Killlijkt op een jaren '80 geen gelul aktie film met de opmerking dat die films vaak beter waren als deze hersenloze 13 in een dozijn film.

Er zullen genoeg mensen zijn die dit wel kunnen waarderen en dat respecteer ik , maar de film is niet aan mijn besteed.

avatar van schram101

schram101

I Hunt To Kill

Wat een laag gemiddelde zeg. Ik heb me uitstekend vermaakt met deze prent. Cliche's tot en met, maar het was hapklaar kijkvoer. Ideaal!

Ik zou graag zeggen dat Astin even stoer is als vroeger, maar helaas heb ik maar twee, beide vrij nieuwe, films van hem gezien. De badguys zijn uitermate fout, de muziek slecht, de actie hard en de dochter lekker.

avatar van Lennert

Lennert

Zeker de beste film van Austin tot nu toe. Ik heb als het op acteerwerk aankomt een beetje een haat/liefde verhouding met de beste man, maar hij komt in ieder geval wel overtuigend over als survivalspecialist en heeft voor de verandering eens vechtscenes waar hij niet als een complete olifant over komt. Vanzelfsprekend heeft dit ook te maken met de sterke choreografie van Gary Daniels in hun gevecht (klein toppertje!), maar Keoni Waxman heeft me met The Keeper al overtuigd dat hij ook weet hoe hij actie moet schieten.

Verder een aantal leuke schurken, maar een afgrijselijk dochterfiguur waar ik geen moment sympathie voor kon opbrengen. Dat ze gered moet worden van de boeven is duidelijk, maar bij vlagen vraag je jezelf toch af waarom papalief nog moeite zou willen doen voor zo'n ondankbaar wicht als zij. Gil Bellows was overigens uitstekend als maniakale boef, Gary Daniels vanzelfsprekend op zijn best als henchman voor een boss fight.

Zeker niet briljant, maar men heeft goed gebruik gemaakt van de omgeving en de actie mag er zeker zijn. Kakt nergens echt in, al is het toch wel grotendeels wachten tot de momenten waarop Austin lekker los kan gaan in de actiescenes.

avatar van kalehein

kalehein

Ik heb hem nog niet gezien, maar zal zeker de gok gaan wagen.

Moet eerlijk bekennen dat ik wel van dat no-nonsens geweld hou (Arnie was al mijn über-held!) en volgens mij is dit een goede zaterdagavond-voor-het-stappen-kijken-film.

Sinds ik zijn film Recoil heb gezien ben ik hem eigenlijk gaan vergelijken met onze Oostenrijkse gigant. Conclusie: Austin wordt de nieuwe Schwarzenegger!

avatar van Decec

Decec

Een goede Actie/Thriller film...

Spannend verhaal...

Prima acteerwerk...

Bekende acteur Steve Austin speelt goed...

Super mooi HD kwaliteit...

Prima achtergrond geluid/muziek (Dolby Digital)...

Heerlijk actie film genoten...

avatar van Aapje81

Aapje81

Dit is de eerste film waarin ik Steve Austin in een hoofdrol zie en ik moet zeggen het valt erg mee. De man is geen groots acteur maar hij kan steunen op een gezonde dosis charisma. Daarnaast zijn de natuurbeelden prachtig en moet het gezegd worden dat Austin prima in deze setting past.

Het verhaaltje is niet bijzonder maar wordt vermakelijk genoeg gebracht door een stel boeven die zwaar over the top zijn en dan hebben we het nog niet gehad over de kleine bijrol van Eric Roberts.

Groot pluspunt is ook dat de film zichzelf niet al te serieus neemt en dat is alleen maar bevordelijk voor het kijkplezier. Ik heb me hier een stuk beter mee vermaakt dan menig film van Steven Segal of Jean Claude van Damme.

Boven gemiddeld.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Heerlijk ouderwedse aktiefilm die wel een reünie lijkt van de slechterikken uit 'The Expendables': Austin, Daniels en Roberts (deze laatste in een kleine rol). Austin en Daniels hebben overigens een heel boeiend tweegevecht dat aardig geschoten is. Maar de film heeft nog wel meer leuks te bieden: een mooie bosrijke omgeving, twee leuke vrouwelijke verschijningen, charismatige slechterikken en een strak tempo. De finale mocht wel wat meer moeite gekost hebben qua originaliteit en geloofwaardigheid, maar bon, het is dan ook geen Spielberg.

avatar van Kondoro

Kondoro

Gewoon niet,

Normaal houd ik wel van actie filmpjes.
Maar dit slaat werkelijk alles.

Ik vond het mateloos om naar te kijken, en naar een gegeven moment vond ik er niks meer aan.
Maar goed als ik toch moet kijken vond ik sommige delen in de film toch wel redelijk. Dit haalt bij mij de punten wel een beetje omhoog, maar ook niet al te veel!

2.0 voor de moeite van Steve Austin en ik kon van sommige momenten toch wel houden!
Al was dit weer zo'n film dat de hoofdpersonen onmisbaar / onraak baar zijn!

avatar van Bram0108

Bram0108

Dit was niet best. De film maakte een enorm amateuristische indruk. Steve Austin en Gary Daniels acteren redelijk en de actiescenes waren ook nog wel te doen. Maar de rest van de acteurs speelden niet op een redelijk niveau, ik had niet veel verwacht van een Austin film, maar dit was wel heel erg.

De locaties waren wel oké, het was een mooie plaats om te filmen, maar na ruim een uur tussen de bomen heb je het wel aardig gezien. Onnodige fouten waren er echt te veel, toen ze de mijn ingingen lag er geen sneeuw en enkele minuten later lag er een dikke laag sneeuw, dat maakt de film wel enorm amateuristisch.

De lichtpuntjes waren de gevechten met Steve Austin en de locatie, maar deze film raad ik niemand aan.