Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via Videoland
Bekijk via SkyShowtime
Plot Bridesmaids
"Save the date."
Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation.
- Bridesmaids (MusicMeter)
Ted
Judy Walker
Brynn
jarno1975 (moderator series)
Nieuwe romcom met Kristen Wiig (van o.a. Date Night, All Good Things en MacGruber) in de trant van Bride Wars (2009)
Ben benieuwd
jacobine_rodijk
Omdat het zo ook op imdb staat
Nee hoor.
Bij mij zijn dit toch echt de eerst 3 genoemde:
Rose Byrne
Jon Hamm
Kristen Wiig
jacobine_rodijk
Lijkt me duidelijk dat dat niet letterlijk genomen hoeft te worden gezien er niet eens een naam achter vermeldt staat. Niet bijopgeteld dat het hier om een film gaat genaamd 'Bridesmaids' wat waarschijnlijk ook geen mannelijke hoofdrol zal hebben.
Ik heb de juiste informatie van Universal gekregen; cast + plot aangepast.
Karlinos
Film gezien bij een voorvertoning van Universal in de VS. Heb de hele film door gelachen. Verhaal is in principe niet origineel, maar de uitwerking daarentegen is erg geslaagd met goede grappen!
Movie - Aholic
Net gezien in de bioscoop in de USA. Super leuke film en inderdaad bijna de hele tijd gelachen net als de rest van de zaal. Erg leuke grappen.
Prudh
En ik maar denken dat ik niet van chickflicks hield. Een beetje The Hangover voor vrouwen dit, inclusief bijzonder ongepaste humor en zeer veel gevloek. Erg leuk, hard om kunnen lachen. Jammer dat het toch een klein beetje zoetsappig wordt en dat de film 20 minuten te lang duurt.
curacaomovie
Hele leuke film, overtref mijn verwachtingen en is leuker dan de trailer doet vermoeden.
Gera
Oww hij was super leuk!!! Genoten, ik vind zulke films meestal wel leuk, maar deze spande echt de kroon!!
Prudh
m1701
Wat een geweldige film!!!!
Heb in tijden niet zo gelachen om een film.
Verhaal niet origineel, maar wat een onwijs leuke grappen
En dan vooral het gedeelte met Helen in de auto... HILARISCH!!!
De hele bioscoop lag krom van het lachen....
Voor Kristen Wiig deed het erg goed!
Absolute aanrader!!! Voor zowel vrouwen als mannen.
m1701
Absoluut waar! Trailer is lang niet zo leuk als de film is....
queenie
Gister gezien bij de ladiesnight en dit is een superleuke film. Lang geleden dat ik zo heb moeten lachen bij een film. Ontzettend leuke humor.
MiekieMow
vreselijke tegenvaller. komt absoluut niet in de buurt van hangover. ik - en de rest in de aardig volle bioscoop zaal (ander continent) - produceerde weinig luid gelach tijdens de film. in tegenstelling tot hangover. Ik vind dat de film erg overdrijft over hoe de vrouw werkt/denkt/doet, gevoel dat de film door een man is geschreven.
Wiig is een goede actrice dat wel.
Overigens viel het me op dat er vrij vaak een grap/actie voorbij kwam waarbij alleen wat mannen in de zaal begonnen te lachen
Mrkirano
Dit is een van de betere comedy`s die ik een een tijdje gezien heb.
De humor is in het algemeen orgineel,je krijgt geen gevoel alsof je dit zo vaakt bent tegen gekomen,al mag de humor af en toe een beetje flauw zijn neemt het absoluut niet weg dat Kristen wiig die het verhaal schreef op goedkeurig van de (nu al legendarische schrijver/reggiseur) Judd apatow harstikke geslaagd is in dit verhaal, wat een absoluute aanrader voor de heren is!!!
jumpstylemovie
Wat lijkt deze film mij vreselijk. Een soort rip-off van The Hangover maar dan met vrouwen die grappig willen zijn. Ik heb hem nog niet gezien en hij krijgt hier een behoorlijk cijfer tot nu toe dus we zullen zien.
toetsenb0rd
Ik had eerst verwacht dat die wel grappig zo zijn, maar echt zo een meidenfilm en van die ''vrouwen-grapjes'' maar dat was het totaal niet! Gewaagde grapjes vooral en tot nu toe 1 van de beste comedy film die ik tot nu toe gezien heb! Ik heb nog harder gelachen dan bij de hangover, had niet verwacht dat dat ooit nog zo gebeuren ahha
martijn011
- 2034 berichten
Warempel, er zijn onder de stemmers ook mannen met hoge scores..
Hm, ben benieuwd..
loreen
ik had gezien op ladis night de film is wel klein beetje leuk het lijkt op hangover maar dat is de vrouwelijke versie
erpunited
Leuke film. Veel grappige momenten. Zeker een aanrader. En vrouwen moeten deze film al helemaal zien
wwelover
Het word de vrouwelijke versie van The Hangover genoemd, daar kan ik niet over oordelen omdat ik geen vrouw ben, maar sommigen dingen vond ik echt niet leuk terwijl de vrouwen in de zaal dubbel lagen. Het is best een aardig verhaal, al had ik een heel ander idee van de film (was bang dat 80% van de film in Las Vegas zou afspelen). Sommigen grappen zijn leuk, maar wat nogal storend was vond ik toch de karakters. Het is allemaal veels te overdreven en een beetje gaar. Met name de rol van Melissa McCarthy (die ik doorgaans wel leuk vind) was niet geslaagd, het was gewoon te duidelijk dat zij de 'Alan' van Bridesmaides moest voorstellen. Sommigen grappen vond ik overigens echt te smerig, kots en poep zie ik liever niet met vrouwen geassocieerd worden :-P
aSMoDeuS
Het word de vrouwelijke versie van The Hangover genoemd, daar kan ik niet over oordelen omdat ik geen vrouw ben[..]
Serieus? Dat ik hier op in ga...
Dat het de vrouwelijke versie van The Hangover genoemd wordt, wil niet zeggen dat 'ie alleen door vrouwen zo gezien kan worden. Mijn god, zeg!
fappie
- 2005 stemmen
Mwoah.. ging wel.. Wel een aardig film. Alleen duurde veel situaties te lang.
Vrouwelijk versie van The Hangover? Nee, want het concept komt niet overeen. The Hangover gaat over een paar mannen die een puinhoop hebben veroorzaakt, maar je weet niet wat er precies is gebeurd. Hier kom je later achter.
In deze films is dat nergens zo. Natuurlijk zijn er wel elementen die overeenkomen, maar toch.

Rose Byrne staat positief tegenover een 'Bridesmaids'-vervolg: "Als alle meiden mee zouden doen"

Trailer komische Netflix-film 'Hubie Halloween' met Adam Sandler en Julie Bowen

50/50
Drama / Komedie, 2011

El Norte
Drama, 1983
competitiejaloezieouder-kindrelatiestrijdmaterialismbridesmaidvrouwelijke vriendschapfear of commitmentrijkdomwedding party sexual humorbeste vriendinmaid of honor drunkwedding dressgroup of friendsvermist persooncasual sex vanitygirl fightout of control