The Virginity Hit (2010)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Huck Botko en Andrew Gurland
Met onder meer: Matt Bennett, Jacob Davich en Zack Pearlman
Plot The Virginity Hit
Vier jonge gasten, een camera, en hilarische ervaring met dat ene bevrijdende, angstige ritueel, je maagdelijkheid verliezen. Terwijl ze hun maatje helpen met zijn eerste wip, moeten ze zich een weg banen door vrienden met uitkeringen, internet ontmoetingen en zelfs pornosterren. Dit wordt een avontuur dat ze altijd bij zal blijven.
wimnoot
Geproduceerd door Will Ferrel en Adam Mckay, is misschien best lollig als een vrachtje bier op hebt.
UrbanDjampa
Je maat je ballen laten scheren hadden we al bij She's out of my league gezien.
Weet nog niet of ik 'm ga kijken..
gauke
Door het gebruik van de handcamera's is de beeldkwaliteit nogal beverig, wat absoluut geen voordeel is. Daarnaast doet de film documentairachtig aan; voor een komedie niet gemakkelijk. Het verhaal vind ik langdradig overkomen en is op zichzelf niet bijzonder. Verder is de humor zwak en niet grappig (een beetje uitgemolken).
FMHZ
In deze film wordt het idee van Blair Witch Project/Paranormal Activity toegepast op het American Pie genre. Leuk geprobeerd, maar het werkt niet. Totaal niet zelfs.
Het verhaal is niet origineel, het einde zie je van mijlen ver aankomen. Ik vond de acteer prestaties verder wel passen bij het concept. Niet zozeer slecht dus. Maar de personages vond ik verder niet boeiend. Nogmaals: leuk geprobeerd, maar het werkt niet.
bobbydigital01
niet grappig genoeg een beetje vlak ..
Weer zo een komedie van 25000 in een dozijn , flauw, slecht acterende acteurs , oubollig en vreselijke cameravoering.
samiel kergant
ik vond het juist leuk met dat zelf filmen. Ik vond hem niet echt slecht maar ook niet echt heel grappig. Ze wilden soms serieus zijn met de film dan weer grappig. Ze hadden moeten beslissen doldwaze komedie of tragikomedie het werd geen van beide daardoor heb ik beetje raar gevoel over de film. Al bij al niet slecht en af en toe goed gelachen vond wel dat ze een typisch verhaal op een originele manier hebben gebracht. Ook wel fantastische soundtrack
Showey
Ik wist echt niet wat ik moest verwachten toen ik begon aan deze film, Trailer wel gezien, maar wist me niet echt te overtuigen. Toch ben ik begonnen aan deze film en het was me een waar genoegen.
Hoe de film gebracht werd sprak mij al erg aan, namelijk gefilmt door één van de spelers. Het bracht een leuk sfeertje mee en het leek net of je zelf in de film zat.
Natuurlijk is het verhaal zelf niet heel origineel en je weet precies wat er gaat gebeuren. Jammer,
maar toch wist het me de hele film lang te boeien.
Het humor-gehalte in deze film is hoog (en droog), dat de hoofdpersoon in de bosjes geduwd wordt door z'n schoonvader, maar toch mis ik nog wel de echt hele sterke grappen.
Kortom, een vermakelijke film!
4/5!*
erpunited
Ik heb me goed vermaakt. Beetje standaard humor. Een paar keer goed kunnen lachen. Ik vind het camerawerk leuk. Dit is weer een keer iets anders. Verder is het acteerwerk maar matig. Het verhaal is ook standaard. Altijd dat maagd gedoe bij zo'n soort film.Een beetje jammer. Al met al een grappig filmpje om een keer te kijken
patrick17
The Virginity Hit
Slecht. Meer woorden kan ik er niet van maken.
American Pie reeks is nog erg te pruimen maar dit breekt alles.
Ik heb hem geheel uitgekeken maar had hem na 10 minuten beter al
uit kunnen zetten. Het is zoals hier boven al vermeld is, 13 in een dozijn film.
Acteerprestaties waren ook niet om van een huis te schrijven.
Het vrouwelijke schoon wat bij zo'n film hoort, viel zwaar tegen op de
Sunny Leone na!
Nee erg matig tot slecht!
1.0 *
Noodless
Tiet om tiet ! Tand om tand !
Zeer slechte komedie waarin alles zowat tegenvalt. Flauw, weinig grappen, irriterend acteerwerk, saaiheid alom. 1/10
Kr!kke
Rampzalige film! Dit is nu echt eens een film die je met een nul op tien zou willen "belonen". Alles was gewoon slecht aan deze film... Het verhaal was werkelijk ondermaats, de beelden waren irritant, de vertolkingen waren verschrikkelijk, de personages waren te dom voor woorden,... Ik zou zo nog een tijdje kunnen doorgaan, maar ik heb niet veel zin om nog veel tijd te besteden aan deze draak van een film. Rommel!
Elineloves
Ik ben bezig met mijn kijkachterstand weg te werken, want in totaal, ik ben de precieze tel alweer kwijt, kom ik dan minstens op 100+ films die ik nog wil zien. Ik begin met de films die mij het minst leken. Aan de ene kant om 'er vanaf te zijn', aan de andere kant omdat ik de hoop heb positief verrast te worden. Als je mijn stemmenlijst van de afgelopen tijd ziet, zie je daar veel onvoldoendes in staan, dus succes boek ik nog niet echt. Máár, het lijstje wordt wel kleiner.
Matt Bennett. Het irritante joch van Victorious, maar nu zónder pop. Het lijkt meer op een soort real life show dan op een film. Je weet wel, één van die wazige programma's die je altijd op MTV ziet langskomen tussen Teenmoms en My Sweet 16 in.
Ik moet even wennen aan de manier van filmen en de irritante riedeltjes die om de zoveel minuten te horen zijn, maar op een gegeven moment keek ik met mijn verstand op 0 en kon ik het weliswaar nog verdragen ook. Maar, ik kan niet anders dan Kr!kke en andere users hier gelijk geven: Uitgemolken troep die paden bewandeld die al honderden keren bewandeld zijn. Het is gewoon te matig om echt te entertainen en te vermaken. Zowel de humor als de personages zijn tot het dieptepunt gedaald en het blijft aanvoelen als 'leentjebuur', de film slaagt er niet in op zichzelf te staan. Toch iets beter dan de troep die ik hiervoor gezien heb, dus ik ben nog mild.
moviemafketel
- 19752 berichten
Flauw gedoe, maar heb heel soms wel moeten lachen hoe ongelofelijk voor lul die Matt elke keer weer werd gezet op YouTube. Ik dacht de eerste minuten toen ik er in viel dat het een serie was of idd wat Eline zegt 1 of ander MTV-concept, maar het is dus daadwerkelijk een film.
Pijnlijke situaties worden in ieder geval niet geschuwd, zodat je hier en daar wel met plaatsvervangende schaamte zit te kijken wat dit debiele vriendengroepje uitvoert. Gelukkig hier en daar wat lekkere meiden en dan vooral Sunny Leone uiteraard.
, maar verder valt er niet veel te lachen en wordt het camera-gebeuren een beetje irritant na een tijdje.
DjFrankie
Viel me nog mee, had erger verwacht. Camera beelden werken inderdaad niet in het voordeel v/d film
Marvinleeaday
Sporadisch een leuke grap, irritant handheld camera. Wel grappig dat (bijna) alle acteurs hun eigen naam hebben gehouden.

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de geprezen misdaadserie 'Animal Kingdom'

Eindelijk in Nederland te zien: bejubelde dramaserie 'Heated Rivalry' nu op HBO Max

Hoe kan dit? De opvallendste nominaties van de Oscars 2026

Arn - Tempelriddaren