Genre: Fantasy / Romantiek
Met onder meer: Drew Barrymore, Anjelica Huston en Dougray Scott
Releasedatum: 11 februari 1999
Plot Ever After
"Desire. Defy. Escape."
Als de liefhebbende vader van Danielle plots overlijdt, wordt zij door haar nieuwe stiefmoeder en -zussen gebruikt als hulpje. Toch groeit ze op tot een vrolijke vrouw met een sterke wil, en op een dag komt ze de knappe prins Henry tegen, die zelf echter ook problemen thuis heeft. Gelukkig is de aardige Leonardo da Vinci in de buurt om ze te helpen.
Danielle de Barbarac
Queen Marie
Gustave
Paulette
Jordy
Zeer vermakelijk Assepoester-filmpje, met een erg leuke rol van Barrymore. 3 sterren.
Blindfold
Drew Barrymore is zo lief, die durf ik al bijna geen lage beoordeling te geven.
Leuk filmpje en Barrymore *zucht* had ik al gezegd dat ze zo lief is?
FisherKing
Zo'n poster nodigt me nou niet uit! Is ie wel aardig die film?
ALMILA
Dit is nou echt een meisjes film........
maar de jongens moeten zeker ook kijken dan kunnen ze misschien wat leren....... positief bedoel hoor!!!
Mad
Een heerlijk zwijmelfilm, waar je niet druk hoeft te maken over het einde, erg leuk voor een vrije middag!
Purmerend
Rare maar grappig gevonden combinatie assepoester en leonardo da vinci. En inderdaad die Drew Barrymore is zo lief, schattig, beeldschoon en vooral zo vriendelijk. Behalve bij de scherm scene en haar rechtse hoek. Grappigste scene dat ze in het bos staat met allemaal schurken om haar heen en dat ze Prins Henry op haar rug meeneemt.
sissi23
Erg grappige versie van het bekende assepoester verhaal. Drew barrymore doet het erg leuk in deze film! Ik vond de film erg mooi maar ook vooral heel grappig soms. Inderdaad een echte feelgood movie!
Julie
zalige film
heerlijk om bij weg te dromen
zoiets is altijd leuk om te zien
Rianneke_Dan
Ongelooflijk mooi, en zo romantisch.
Ik vind hem echt geweldig!! en Drew kan goed acteren.
soom
Niet geweldig origineel natuurlijk, maar toch heeft Ever After wel een aardige invalshoek. Drew en Dougray spelen de sterren van de hemel, het einde is aardig bedacht vind ik, en Anjelica Huston als boze stiefmoeder geeft een aardige show weg.
Waarom praten mensen aan het Franse hof Engels?
Hilarious
Wat een geweldig mooi filmpje!
Ik heb altijd al iets gehad voor Cinderella-verhaaltjes en dit is nu zeker ook één van mijn favorieten.
Om te beginnen Drew Barrymore, ze is een hele leuke vrouw, ziet er lief en goed uit en ze acteert ook geweldig.
Ook Dougray Scott speelt zijn rol als prins aardig goed.
Het klassieke Assepoester verhaaltje is mooi hervormt, de decors zijn mooi en het heeft naast het hartverscheurende moment als de prins ontdekt wie Danielle echt is en heel onbeleefd tegen haar doet zijn grappige momenten. De scene waarin ze van de zigeuners alles mag nemen dat ze kan dragen en dat ze prins Henry op haar rug meeneemt, waardoor de zigeuners lachen en weer overeen komen met de prins en waar de avond dan eindigt met een kus tussen Danielle en prins Henry is geweldig!
Ah gewoon een heel lief, supervermakelijk feel good filmpje...
Rianneke_Dan
Wat een geweldig mooi filmpje!
Ah gewoon een heel lief, supervermakelijk feel good filmpje...

Die scene met die zigeuners is zeker erg grappig!
mariekjuh1982
een geweldige verfilming van Assepoester en nog een stuk geloofwaardiger ook, doordat er geen hocus pocus in komt kijken. Ben normaal niet zo'n fan van Drew maar in deze film vond ik haar echt stralen.
X__Liesjj
Heel lang geleden gezien was ik 10 ofzo, wel weet ik dat ik hem erg mooi vond.
Niqk
leuke film voor met zn tweedjes, hij komt alleen ontzettend langzaam op gang.. da vinci is vet!
tommykonijn
Leuke en Vermakelijke Film hoewel ik op het laaatste geen zin meer had erin omdat ik enorme slaap had en het me niet meer zo boeide
, Ondanks dat heb ik hem toch nog afgekeken en dat was toch niet zo'n slechte keuze geweest want het was toch nog wel Geinig.
***
moviegirl2
Echt een HEERLIJKE film echt wel wat voor meiden, maar ik denk dat er ook wel heren zijn die dit kunnen waarderen.
Goed geacteerd van Drew, echt leuke feelgoodmovie en inderdaad,
Da Vinci is echt heel vet
grovonion
Drew kan toch wel soms erg lief overkomen. Zo in 50 first dates alsook hier.
Dianaa`
Leuke assepoester film. Ik dacht dat het erg cliché zou zijn, maar dat valt eigenlijk wel mee. Aan het verhaal zijn nog wat dingen aan toegevoegd, wat ik wel erg leuk vind. Hierdoor wordt de film boeiender. Ook vind ik dat Drew Barrymore het goed doet, zo'n kant van haar had ik nog niet gezien. Segnor Da Vinci is erg grappig!
RoosjeZ
echt een lief filmpje =)
en ook echt niet slecht geacteerd, iets wat je nogal vaak ziet bij dit soort films...
Parisa
Een film die voor een jonger publiek dan ikzelf ben. In het begin werd er niet zo goed geacteerd, de slechte stiefmoeder en kleine Danielle waren tenenkrommend. Na een tijdje groeide de actrice die de slechte stiefmoeder speelde in haar rol en zag ik dat ze zelf ook geloofde wat ze deed. Ook de koning die van zijn paard viel speelde op dat punt even best fake.Fantasy werkt bij mij niet als ik het niet geloof, en dat was denk ik mijn probleem met het begin van de film.
Af en toe waren de dames iets te overdreven schreeuwerig.
Voor de rest zag het er allemaal leuk uit en ging het acteerniveau met een aardige sprong vooruit naarmate het verhaal vorderde.
Katharina
Leuke film. Veel zaken vond ik erg cliché, maar andere vond ik weer erg leuk (bijv. Da Vinci). Het acteerwerk vond ik niet altijd even overtuigend, ook dat van Barrymore was niet altijd okay. Maar over het algemeen best een leuke film.
Erg leuk plaatje trouwens, het is erg uitnodigend om de film te gaan zien!
Mlis
Ahhh wat een heerlijke film. Drew is gewoon een echte assepoester. Haar gezicht is zo schattig en lief ze is er geknipt voor. Da Vinci vond ik ook ontzettend leuk. Deze film is niet de hele tijd romantisch maar heeft ook humor. Eindelijk eens een echte leuke Assepoester!
Hankieh
Volgens mij is dit niet de film die vanavond op tv komt.
Amerikaanse (USA) romantische komedie uit 2004 van Mark Rosman. Met: Hilary Duff, Chad Michael Murray, Jennifer Coolidge e.a. Sam Montgomery is niet erg populair op school en heeft het thuis, sinds de dood van haar vader, ook niet erg gemakkelijk. Hier wordt ze namelijk gedomineerd door haar gemene stiefmoeder en stiefzusters. Sinds een paar maanden sms't en mailt Sam met een zekere Nomad. Ze spreken af om elkaar om 23.00 uur op het Halloweenschoolfeest te ontmoeten. Maar haar stiefmoeder geeft haar geen toestemming om te gaan. Sam besluit hier geen gehoor aan te geven, maar moet er wel voor zorgen dat ze stipt om 00.00 uur thuis is, voordat haar stiefmoeder in de gaten heeft dat ze toch is gegaan. Sam vertrekt zonder dat Nomad weet wie ze is, maar door deze avond zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn!
Bron: http://gids.omroep.nl/
Wie nou fout zit, dat weet ik niet maar houd er rekening mee dat je deze misschien helemaal niet kijkt.
Ik denk dat Cinderella Story, A (2004) er op komt.
P.S. Kunnen wij normale gebruikers eigenlijk niet een fout in de televisie gids van moviemeter aanpassen?

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie

Wat zijn de beste releases van deze week? Alle nieuwe films en series op streaming

Män Som Hatar Kvinnor

The Phantom of the Opera
Romantiek / Muziek, 2004

A Little Princess
Drama / Fantasy, 1995
frankrijkzigeunerkindermishandelinggearrangeerd huwelijkslavernijleonardo da vinci prinssprookjeroyal familyroyaltydeath of fatherweesbandietevil stepmotherbased on fairy taleretellingroyal wedding stepsisterstepsiblings master servant relationship16e eeuwclassismcommoner emotional abusevader dochter relatiecinderellamasquerade ball adaptationcinderella story