Genre: Actie / Fantasy
Speelduur: 110 minuten / 127 minuten (extended cut)
Verenigde Staten / Canada
Geregisseerd door: Zack Snyder
Met onder meer: Emily Browning, Abbie Cornish en Jena Malone
Gesproken taal: Engels en Duits
Releasedatum: 24 maart 2011
Plot Sucker Punch
"Feed Your Head"
'Sucker Punch' speelt zich af in de jaren 50. Baby Doll (Emily Browning) wordt door haar kwaadaardige stiefvader naar een psychiatrische inrichting gestuurd. Zijn plan is om binnen vijf dagen lobotomie op haar toe te passen. Door de trauma's die ze er oploopt creëert ze haar eigen wereld waarin alles mogelijk is. Ze raakt geïnspireerd door dat wat er zich afspeelt en beraamt een plan om te ontsnappen.
Baby Doll
The Doctor / The High Roller
The Wise Man / The General / The Bus Driver
Tristan Scelso
Waar heb je hem gezien?
Bij een vriend thuis die via via altijd van die test dvd's krijgt ter beoordeling.
Tristan Scelso
Echt erg dat sommige mensen hier net doen alsof je alleen een film kan zien als ie te downloaden valt. Voordat ie geupload wordt en uitkomt in de USA is er al een leuk gebrand dvd'tje......
jacobine_rodijk
Een test DVD van een film die nog niet eens uit is in de bioscoop?
Rianneke_Dan
Al vond ik The Trenches beter, maar dit ziet er zo gaaf uit, bijna nog beter dan de film zelf
Het wachten word steeds moeilijker!
Naomi Watts
Ik ook. The Trenches vond ik qua backstory wel interessant. Maar ook deze is erg sterk, de stijl van Hibon bevalt me altijd wel.
El ralpho
Ook een leuke trailer analyse opgepikt:
Al zullen de meeste en met name Naomi Watts deze al lang gezien hebben
Met name de fragmentarische gedeeltes die besproken worden bij 1:00 vond ik wel interessant
YouTube - Sucker Punch Trailer Analysis - IGN Rewind Theater
Looking forward to this
Naomi Watts
Wel al gezien (heb nogal een obsessie voor de films van Snyder
) maar zeker een fijne toevoeging voor deze thread.
Naomi Watts
Ja vind ik ook, verwacht toch minimaal 150 minuten van zo'n film. Dat is wel jammer overigens.
wimnoot
Dat is vast de theatrical version, de directors cut duurt een uur of drie, en de ultimate cut duurt bijna een etmaal!
maxcomthrilla
Ik ben juist blij dat Snyder na Watchmen ( 150 minuten, holy shit! ) voor een wat kortere film gaat, dat kan de kwaliteit van de film alleen maar ten goede komen. ( Aangezien Snyder zich toch niet bezig houdt met dingen als karakteruitdieping ). Voor popcornamusement is 150 minuten gewoon veel te lang.
Ik heb trouwens helemaal geen hoge verwachtingen van deze film, het is nog maar de vraag of Snyder nog eens iets briljants gaat maken zoals 300.
Naomi Watts
Char development lijkt me niet de enige factor die een lange speelduur rechtvaardigt? Sowieso mag de grootste kunstenaar van de hedendaagse cinema best wel uitpakken als speelduur. Dan moet je toch weer wat jaartjes wachten tot er nog iets moois komt van de beste man, dus maak er maar een feest van als je dan wat uitbrengt. Al werkt dat bij de neutrale kijker misschien wat anders.
Gister weer uren verdwaald in het boek, en The Brothel blijft echt visueel overdonderend (zoals heel de film trouwens) maar The Brothel steekt er toch wel bovenuit
. Benieuwd naar hoe het eruit ziet in de film.
N23
Kijk een film van meer dan 2u, daar moet of een hele goede reden voor zijn, of een kleine pauze tussen zitten... en of Pathe daar nog aan doet, mij niet bekend.
Tuurlijk doet Pathé niet aan pauzes en gelukkig maar. Alleen maar een luidruchtig en verstorende gebeurtenis in het midden van zo'n film. Heb je altijd weer mensen die weer even wat te laat de zaal binnen komen. Heb je dat vervelende gebeuren twee keer. Nee, doe mij maar geen pauzes in de bios. Ook niet bij langere films.
AC1
Dr. Manhattan heeft meer om het lijf dan menig ander comic book karakter. Nou ja, om het lijf?
maxcomthrilla
Een hoop filosofisch gewauwel ja, niet iets waar ik op zit te wachten in een popcornfilm en anders eigenlijk ook niet zoals het in Watchmen gebracht werd.
AC1
Het is ook geen kinderfilm maar een adult comic book verfilming. Oké, 300 ook maar die is toch meer geschikt (wegens klassiek episch verhaal) voor kijkers van 6 tot 66 jaar. Dat gaat waarschijnlijk ook gelden voor Sucker Punch. Per slot van rekening kijkt ook opa graag naar kortgerokte meisjes die ass kicken.
TragieStar.*
Al 2 stemmen ?
En dat voor 2 mensen die nog niet veel films gezien hebben, ik betwijfel of dat wel echt zo is. Natuurlijk is de film nog niet uit hier, maar misschien al via omwegen te krijgen?
Nee, ik vraag me dan ook af waarom de stemmen er uberhaupt nog staan
dominion
Hij is wel te downloaden maar Duits gesproken dus daar waag ik me maar niet aan
Naomi Watts
Watchmen is dan ook geen popcornfilm.
maxcomthrilla
Het houdt het midden tussen een mislukte intellectuele film en een mislukte popcorn(comic)film.
AC1
Een popcorn film is een hersenloze film om samen met je vrienden te bekijken terwijl je drank en snacks verorbert. Daar kan ik Watchmen echt niet onder klasseren. Dat zou ik ook niet doen met Blade Runner. Ik weet niet precies wat het is maar het medium 'film' kan me nog nauwelijks boeien dus Watchmen moet iets goed doen. 'Sensory overload movies' komt misschien nog het dichtst in de buurt van een geschikte beschrijving. Wat dat betreft vind ik dat er trouwens weinig verschil zit tussen 300 en Watchmen. En als ik de foto's van Sucker Punch zo bekijk dan denk ik dat binnenkort weer eens uitzonderlijk ga genieten van 'film'.
Fortune
Watchmen en Blade Runner zijn toch ook gewoon popcorn films.
Zijn voor het grote publiek gemaakt en je hoeft er niet veel bij na te denken.
Trouwens maxcomthrilla verwoordt het precies goed.
Heb ook nog nooit iemand horen zeggen dat ze iets niet begrijpen van deze films.
madmax1
Door al die ophef hier,nog maar eens gedeeltelijk herzien ,had ik beter niet kunnen doen.
Valt tegen.
namingway24
De film is niet in 3D, halleluja. Ik heb hier hoge verwachtingen van, want visueel is het alvast een feest.
N23
Kijk, bij iedere andere film had ik nog zoiets van 'Ja goed punt', maar nu zeg je het over Snyder.... en daar ga je de fout in....trust me
als hij een 3d film zou doen.... Dan zou je bijwijze van in een 360graden film zitten

'Perfectly Imperfect' met Yolanthe Cabau nu te streamen op Prime Video

Fast Five
Actie / Drama, 2011

Inside I'm Dancing
Drama / Komedie, 2004
bordeelasielontsnappendraakrobotgeweldinmatealternative imaginationlobotomyrape culture girls with guns