• 9.378.910 stemmen

Sucker Punch (2011)

Actie / Fantasy | 110 minuten / 127 minuten (extended cut)

Genre: Actie / Fantasy

Speelduur: 110 minuten / 127 minuten (extended cut)

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Zack Snyder

Met onder meer: Emily Browning, Abbie Cornish en Jena Malone

Gesproken taal: Engels en Duits

Releasedatum: 24 maart 2011

Plot Sucker Punch

"Feed Your Head"

'Sucker Punch' speelt zich af in de jaren 50. Baby Doll (Emily Browning) wordt door haar kwaadaardige stiefvader naar een psychiatrische inrichting gestuurd. Zijn plan is om binnen vijf dagen lobotomie op haar toe te passen. Door de trauma's die ze er oploopt creëert ze haar eigen wereld waarin alles mogelijk is. Ze raakt geïnspireerd door dat wat er zich afspeelt en beraamt een plan om te ontsnappen.

Madame Vera Gorski / Dr. Vera Gorski

Blue Jones

Lobotomy Nurse / High Roller Girl #1

The Doctor / The High Roller

The Wise Man / The General / The Bus Driver

AC1

Die eerste is overduidelijk de beste poster van de reeks. Hij heeft ook de beste slogan. Ik denk dat ik maar eens een lollyshop ga beginnen. Met deze poster heb ik al de helft van de inrichting.

avatar van schram101

schram101

Al gepost .

Ah, stom, je hebt gelijk. Ze staan pas sinds vandaag op Filmtotaal en ik heb niet verder gekeken dan deze pagina dus ze gelijk neergezet hier.

Naomi Watts

Maar fijn dat het ge re-post is, moet wel een beetje in de meest recente posts te vinden zijn .

Naomi Watts

De set visits zijn dan eindelijk wereldkundig gemaakt.

Set visit

Snyder Interview

Hudgens/Chung Interview

Browning Interview

Malone/Cornish Interview

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Dit lijkt me wel wat. Gaat op het lijstje 'Nieuw & Zien'.

Ben benieuwd!

avatar van pkpaul

pkpaul

Ben echt benieuwd naar deze film! Ben groot fan van Snyder zijn films. Hoe meer fantasie, overkill en special effects hoe beter!

We zullen zien.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Veelbelovend. En komt er bovendien snel aan.

avatar van validius

validius

laat maar komen zou ik zeggen.

avatar van puckb96

puckb96

De classificatie is ondertussen bekend: pg-13

Jammur

Naomi Watts

Was toch juist heel lang bekend. Blijft jammer, maar verwacht dat dat met de BD/DVD release helemaal goed komt.

Ultraviolence

En bijna bloot scènes.

Hopelijk heeft Zack Snyder deze extra violence en bijna blootscènes verfilmd en krijgen we de integrale versie te zien op Blu-ray. Het is jammer maar Zack heeft concessies moeten maken omdat Watchmen niet het verwachte geld heeft opgebracht. Door deze film kindvriendelijker te maken hoopt de studio minder risico te lopen.

avatar van BrokenGlassHero

BrokenGlassHero

Dit lees ik net in Veronica Magazine over Sucker Punch:

''Het is Alice in Wonderland met machinegeweren, zoals Snyder het zelf omschrijft, maar dan met nog meer lagen én zang- en dansnummers.''

Zang- en dansnummers? Nu maak ik me toch eerlijk gezegd wel een beetje zorgen, want dat is zeker niet mijn ding. Was dit overigens al bekend?

Alice in Wonderland met machinegeweren, ultraviolence en bijna bloot scènes zijn juist helemaal weer mijn ding

BrokenGlassHero schreef:

Waarschijnlijk komen onze meiden terecht in een louche tent en gaat er eentje moeten paaldansen.

avatar van BrokenGlassHero

BrokenGlassHero

Ah, dan zit het wel goed. Ik dacht even dat het de musicalkant à la Moulin Rouge opging, zo'n soort scène is ook een splitseconde in de trailer te zien.

Maar paaldansen, of een dergelijke erotische dans, zou zeker een dik pluspunt zijn Hopen.

N23

Zack Snyder, Dawn of the Dead en Watchmen staan beide in mijn pers. top 10, en met '300' heb ik mijzelf ook prima vermaakt. Dus ik kijk deze film alleen al uit eerbied voor jouw vorige films. De trailer belooft al een heerlijke grauwe sfeer. Ik kan niet wachten tot hij in de bios komt.

Naomi Watts

De dans- en zang segmenten zijn een ode aan Burlesque. Dus campy decors, niets verhullende stoeipakjes en gezang. Niets om te klagen dus.

Naomi Watts schreef:

wie had het over klagen dan ? Zack stelt ons toch niet teleur ? Toch?

Naomi Watts

Zack maakt zelfs van een verfilming van de Teletubbies nog een meesterwerk . Ik zie het helemaal zitten, en verwacht misshcien zelfs nog wel een groter meesterwerk dan Watchmen, en dat vind ik al de 2e beste film ooit.

Naomi Watts schreef:

wat dacht je dan van zijn intrede met ''Dawn of the Dead'', daarin laat hij al zijn dat hij een ervaren meester is. Watchmen is slechts de mantel en '300' is zijn staf

dominion

Owls of Gahoole was ook zeker geen verkeerd filmpje van Snyder en visueel ook meeserlijk.

dominion schreef:

Had je iets anders van Snyder verwacht dan? Moet ik wel zeggen dat ik niet wist dat die van Snyder was, en dat ik me er toch prima mee vermaakt had. Lekker kinderverhaaltje voor grote mensen.

dominion

Soms was het zelfs spannend maar Snyder is wel een van mijn favo regisseurs.

avatar van Tristan Scelso

Tristan Scelso

Hele vette film. Van het begin tot het einde! Deze komt in mijn top 10

Het mooie is dat ik helemaal niets van deze film af wist. Dus verhaal was erg verrasend!

Mooie effecten en keek lekker weg.. erg veel actie en goede muziek. had van mij nog wel langer mogen duren.

avatar van melvddonk

melvddonk