Genre: Actie / Komedie
Releasedatum: 14 oktober 2010
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Red
"Still armed. Still dangerous. Still got it."
'Red' vertelt het verhaal van Frank Moses (Bruce Willis), een voormalig CIA agent, die nu een rustig leven leidt. Totdat op een dag een hightech huurmoordenaarsteam opduikt dat hem wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging te overleven.
Frank Moses
Ivan Simanov
Cynthia Wilkes
VP Stanton
Tonypulp
Laatst de trailer gezien, vond 'm wel oke. Geen reden om er meteen naar uit te kijken maar met potentie voor een leuk tussendoortje.
wimnoot
John Malkovich en Morgan Freeman zitten er ook in, dan is het toch wel meer dan een "leuk tussendoortje". Tsss
88Fabian
Die trailer is geweldig,vooral die laatste quote van Bruce Willes,al vindt ik
dat niet zo'n geweldige acteur,de rest van de cast vindt ik wel top.
schram101
Lijkt me best wat worden. John malkovich is geweldig en de rest van de cast overigens ook!
The Cube
RED (Retired Extremly Dangerous). Ik vond de teaser trailer niet zo indrukwekkend.
Rosicky
Het heet John Malkovich, en het is voor mij de enige reden om deze film te gaan kijken.
88Fabian
Tja het is een verdomd goed acteur inderdaad
Bruce willis is het tegenovergestelde daarvan.
schram101
Tja het is een verdomd goed acteur inderdaad
Bruce willis is het tegenovergestelde daarvan.
Vind je? Hij behoord niet tot de beste nee, maar onder andere in The Sixt Sence en 12 Monkeys mocht ik hem graag zien!
Justice4All
The A-Team is hier vergeleken stelletje mietjes, als de oudjes hier kick-ass doen
Chrisseh
Haha geweldige trailer. Het moeilijke is hooguit om de komedie/actie voor de gehele lengte van de film leuk te houden, wat in een trailer natuurlijk geen probleem is.
Ik kijk er iniedergeval naar uit.
Justinw
Damnit kom er nu pas achter dat dit project er was. Weer een veelbelovend project.
Q Jones
Ja lijkt me ook echt een super film, Willis is 1 van mijn favorite acteurs en samen met deze sterren kast komt het wel goed denk ik. Dat moment dat Willis uit die auto loopt in die trailer is echt geniaal gemaakt
. Ik heb er veel zin in.
wimnoot
Nog meer beelden! Hoe meer ik zie hoe beter hij wordt! Alleen jammer dat ik die scene met de Bazooka nu al gezien heb, die had ik liever in de film zelf gezien. Dus wees gewaarschuwd.
Thorak
Ernest Borgnine!! Leeft die nog
Bruce Willis en John Malkovich, dat zou helemaal goed moeten komen!
Maar DC comics..... dat kan wel weer eens erg tegen gaan vallen. Ik ben niet zo'n DC comics fan.
DC comics
Marvel
Kanisz
Hehe, zag gisteravond een trailer hiervan, lijkt me toffe film worden
Naomi Watts
Lijkt me wel aardig, jammer dat de visuele stijl niet zo cartoonesk is.
In tegenstelling tot wat ik eerder meldde is de release niet vervroegd. Het bleek om een vervroegde persscreening te gaan. My bad.
Sjoerdow
Ik vind de trailer eerlijk gezegd wel om te smullen hoor
Lekker over the top actie, met de nodige dosis humor en een fijne cast! Wat wil je nog meer?
Die John Malkovich met name, wat een charismatische kop heeft die toch!
Dit is eentje om in de gaten te houden denk ik.

Red 2
2013