Belly (1998)
Geregisseerd door: Hype Williams
Met onder meer: DMX, Nas en Method Man
Bekijk via CANAL+
Plot Belly
"Money, power, respect... but who's got your back?"
Sincere is een jongen van de straat die bevriend is met de gangster Tommy Brown. Ze worden flink rijk van het dealen in drugs, maar worden op een gegeven moment gedwongen een ander leven te overwegen, als het dealen steeds gevaarlijker wordt.
Tommy 'Buns' Bundy
Wise
LaKid
Shameek
Jordy
Wat een draak van een film. Het verhaal gaat nergens over, er wordt erg slecht geacteerd door de meeste rappers, en de irritante voice-over van Nas ben je al snel zat. Enige pluspuntjes zijn het acteren van Method Man, en het feit dat de film (het debuut van clip-regisseur Williams) er af en toe prachtig uitziet. Anderhalve ster.
Blindfold
Is het de bedoeling dat je die witte kleren niet ziet tegen de achtergrond?
shayed
Erg slechte film, met uitzondering van Method Man, ik heb sowieso een hekel aan DMX en NAS.
Mza
- 1924 stemmen
Ze vinden zichzelf erg wreed, alleen jammer dat ze het totaal niet zijn. Een beetje een Scarface wannabee.
damian
gangsters 2003 ..slecht geacteerd ,maar machtige scenes..en this damiAN vesrUS tHe pRojecT 2000...dit zijn de toffe mensen van deze tijd ...nie tte vergelijken scarface ,,,dit was ee nmooie videoclip !
D'r is ook een versie van de poster in het zwart. Best geinig bedacht (als het iig niet eerder is gedaan) moet ik zeggen.
Erg slecht acteerwerk en een zeet matig script; de trucjes die Williams dan ook uithaalt (slow-motion en splitscreens bijv.) helpen dan ook nauwelijks om het niveau op te krikken... 2*
aryan
leuk om na een aantal jaar weer deze film te zien. Ik vond het ook slecht acteerwerk (beetje stereotype personages kreeg je). Verhaal ging echt nergens over, je moet echt nadenken: wie is wie, waar komt die vandaan enz.
MarkFish
Ik von het ook wel een vermakelijk ghettofilmpje. Niet goed geacteerd, dat niet, maar het was wel leuk om te zien hoe DMX zich opwerkte en hoe NAS zich bekeerde, uiteindelijk .
2,5 *
Chr.s
Ik kon het niet af zien, wat een waardeloze film, en niet alleen de bekering was tenenkrommend slecht gotti, de hele film.
entigy
Belly is een fuckin goeie movie,ik kan em 100 keer kijke kweenie waarom iedreen zegt dat ie kaka is,die film heeft wel een verhaallijn als je goed oplet en het zijn prachtige scenes ,method man heeft buitengewoon talent zie je gelijk x is alright nas begint te irriteren en acteerd slecht voor mij krijgt ie 4.5
Chr.s
Met voetbal moet je bij mij niet aan komen. Daar heb ik 0 verstand van.
;)
En van rap-taal blijkbaar ook niet.
Naomi Watts
Wat hij praat weet ik niet maar rap-taal is het niet, geloof me
Je wist anders wel dat het een voetbalclub was
Zover ben ik nog wel.
(qua de wat bekendere clubs dan) Veel van mijn vrienden houden wel van voetbal.
Naomi Watts
Je kan beter zeggen 1998 was de commerciele periode van DMX. Dat is nu wel wat minder geworden al blijft hij in New York altijd populair. Mede door Hot '97 natuurlijk.
da_smak
Wat een neppe kutfilm. Nas is een dikke rapper maar dit had hij niet moeten doen. DMX, tja dat hele filmcarriere(tje) van hem was een grote fout. Zijn eerste goede prestatie moet nog op het doek verschijnen. Het vertrouwen is weg, laat hem maar gewoon weer rappen.
Slaapverwekkende rommel, slecht geakteerd en zeer overdreven geregisseerd. Het zoveelste bewijs dat een videoclip niet voor niets vijf minuten dient te zijn in plaats van anderhalf uur.
koreaan
Hebben jullie soms niet het gevoel dat je kostbare tijd aan het verdoen bent op deze planeet door echt waardeloze films te bekijken.
nou ik wel en dit was weer zo'n moment van waar ben ik mee bezig
1 *
Alleen stukken gezien. Zo zie je maar dat een videoclip regisseren anders is dan een speelfilm.
Naomi Watts
Alleen stukken gezien. Zo zie je maar dat een videoclip regisseren anders is dan een videoclip.
Goeiemorgen Wouter.

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Spaanse film 'Nowhere' is één van de meest gestreamde niet-Engelstalige Netflix-films ooit

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Menace II Society
Misdaad / Drama, 1993