Genre: Romantiek / Komedie
Met onder meer: Cameron Diaz, Matt Dillon en Ben Stiller
Releasedatum: 19 november 1998
Plot There's Something about Mary
"Love Is In The Hair."
Ted was op de middelbare school een grote nerd, die het toch voor elkaar kreeg om met Mary, een populair meisje, naar het eindbal te gaan. De date is nooit doorgegaan aangezien Ted een pijnlijk ongelukje kreeg. Dertien jaar later realiseert Ted zich dat hij nog steeds verliefd is op Mary, en huurt hij een privé-detective in om haar op te zoeken.
Mary Jensen
Sheila Jensen
Charlie Jensen
Warren Jensen
Iron Maiden
. De meeste mensen stemmen wel normaal.
ik vind 3.5 voor donnie brasco anders ook niet normaal.
Moviefreak95
Wel een leuke film al vond ik Dumb & Dumber beter, Stiller, Dillon en Diaz acteren hun rollen goed en het verhaal is best aardig, ik heb niet echt heel veel kunnen lachen dus dat is een minpuntje en ik vond sommige scenes erg overdreven. Maar over het algemeen toch wel een aardige film waar je toch wel minstens 4 keer om kunt lachen maar nogmaals Dumb & Dumber vind ik beter.
gebruiker_56935
Hoezo niet? Ieder zn eigen smaak/stem toch?
Lollig filmpje.
De Farrellies zorgen voor foute en bij momenten best smerige humor die lekker luchtig blijft door een zonnig sfeertje dat de hele film inpalmt.
Niks dient serieus genomen te worden, ook al is de basis van het verhaaltje erachter niet altijd even komisch. Aangename film die verder niet al te veel om het lijf heeft, maar nergens verveelt, best charmant is en de gehele speelduur aangenaam blijft.
Daarnaast kon ik het mini-Sex Crimes einde ook best appreciëren.
Had hem lange tijd geleden al een keer gezien, heeft nog weinig tot niks van z'n charme moeten inboeten. Leuk om een keertje te kijken, maar niks om echt in huis te halen.
kArIzMa_Movie
Absoluut een leuke film. Zeer vermakelijk, en het blijft natuurlijk altijd een genot om de mooie Cameron Diaz in actie te zien. Een zeer geslaagde film, maar voor mij is 'Dumb & Dumber' nog altijd de beste van de Farrelly broers. Inhalen, als je de film nog niet hebt gezien, zou ik zeggen!
ASL
Een leuke film met een goede Cameron Diaz en Ben Stiller viel me hier niet zo tegen wat hij wel bij mij doet bijvoorbeeld bij Zoolander of The Heartbreak Kid maar hier is ie erg grappig.
Deze derde van de gebroeders Farrelly is ongetwijfeld de leukste. De geweldige cast is zeer op dreef en de grappen zijn ontzettend sterk. Diaz spettert van het doek. Zeer goed.
Tha Luz
Deze film is toch ook helemaal niet te vergelijken met dumb&dumber?
Maar ach,vond het een leuke film begin was erg leuk met dat rits ongeval(echt geweldig bedacht trouwens!)Mat dillon speelde een leuke rol als een vreselijke vent,en stiller en dias doen het ook leuk.het einde was lekker onverwachts maar toch goed.
Dikke 3,5
film_kaza
Leuke film met een apart laagje. De cast doet het goed en weet geheel goed hun rol neer te zetten.
De grappen waren wat wisselvallig. De ene keer iets leuks, de andere keer krapte ik mezelf achter m'n hoofd met de vraag "was dat grappig bedoeld?". Maar daar overheen gezien een leuke film.
consumer1970
Ik heb geen enkele keer moeten lachen voor ik wegzapte, wat vind ik dit een flauwe,platte bedoeling. Anti-humor.
Best wel leuke film. Ik had eerst het idee dat ik met een film zat in de stijl van American Pie of zo, maar dat viel heel goed mee. De platte grappen zijn zeker niet overvloedig aanwezig en komen eigenlijk best wel leuk uit. Denk aan het voorval met de rits, dat goed opgebouwd wordt. De acteurs zitten goed op hun plaats en brengen het wel goed over. Eén van de weinige films waarin Ben Stiller nog wat meevalt. Hier acteert hij nog vrij rustig en dat komt de film alleen maar ten goede.
Donkerwoud
Mijn humor is het niet, en als je dan ook nog eens een bloedhekel aan Ben Stiller hebt...:P
Donkerwoud
waarom kijk je hem dan ook?
GinolaEHV
Zeer aardige comedy, met een leuke Ben Stiller.
Er zitten best een hoop leuke grappen in, maar de film kent ook op een hoop saaie, niet boeiende momenten.
Film wordt op het einde een beetje langdradig.
3,5*.
Movie Jim
Geweldige film goeie rollen van Cameron Diaz Ben Stiller en Matt Dillon. Ook die tante met dat hondje Puffy is geweldig. Heerlijke humor. Alleen dat beginstukje ziet er pijnlijk uit als Ben Stiller zijn ballen blijven klem zitten aan zijn broek. Voor de rest een voortreffelijke film.

In sommige films vindt je alleen maar flauwe grappen, maar hier zijn ze soms goud waard
Fingquality
In zijn genre een van de leukste of misschien wel de leukste film. Leuk verhaaltje met lekker flauwe humor. Niet heel diepgaand, maar kijkt gewoon lekker weg. Cameron Diaz en Ben Stiller zijn daarnaast een erg leuk koppel samen in deze film.
Prima muziek bovendien die voor een 'gezellige' sfeer zorgt.
Timothyvdmeer
Heb enorm om deze film kunnen lachen!
Geweldige rol ook van Matt Dillon.
De 2 muzikanten tussen de film door zijn goed bedacht!
Hoewel het een tijdje geleden is blijft het voor mij een hele goede komedie!
4*.
Geweldige komedie met een ijzersterke Ben Stiller en Cameron Diaz. Vooral het eerste uur is zeer goed. Het stukje waar Ben Stiller met zijn ballen vast zit in de rits is gewoon geweldig. Ook de debiele broer van Cameron Diaz was zeer goed.
Kr!kke
goede cast die mijn verwachtinge helemaal inlost, een zeer goede komedie
Ace Hanlon
Alle plussen voor deze film kunnen die ene min niet goed maken.
Die ene min is: Ben Stiller.
henkpsv
Gister af en toe grote stuken gezien, je lag soms dubbel, maar aan de andere kant was het soms toch beetje voorspelbaar

Komedie-klassieker 'There’s Something About Mary' met Cameron Diaz en Ben Stiller vanavond op televisie

Slumdog Millionaire

The Hangover
Komedie, 2009

Cast Away
Drama, 2000
surgeonstalkerromantische komediedream girltabooscrewball-komediefrisbeetroubadourgross out comedy intellectual disability