Genre: Actie / Komedie
Alternatieve titel: Operation: Endgame
Geregisseerd door: Fouad Mikati
Met onder meer: Zach Galifianakis, Emilie de Ravin en Adam Scott
IMDb beoordeling: 4,9 (10.955)
Gesproken taal: Engels en Frans
- Niet beschikbaar op Disney+
- Niet beschikbaar op Google Play
- Niet beschikbaar op meJane
Plot Rogues Gallery
"Two rival teams of assassins. One killer day at the office."
Twee teams van huurmoordenaars werken voor de regering vanuit een geheime ondergrondse faciliteit waarbij ze codenamen gebruiken uit het Tarot-kaartspel. Wanneer de held ('Fool') arriveert voor zijn eerste werkdag, blijkt de baas vermoord te zijn onder mysterieuze omstandigheden. Hij moet de dader zien te vinden voordat het hele gebouw zal exploderen.
Fool
Devil
Judgement
Magician
Tower
Het belooft niets goeds als ik de punten hier zie, maar omdat er echt niets anders te pindakazen valt ben ik hem nu maar aan het pindakazen. Hopelijk kan ik er de nacht mee doorkomen.
RipCurl
Eigenlijk 2,5 sterren, maar omdat Rob Corddry als Chariot toch wel grappig was een half sterretje extra.
Wauw wat een ellendige film was dit weer. Ik had er al geen hoge verwachtingen van maar dat het zo slecht zou zijn had ik niet gehoopt. Het verhaal (deed me denken aan Cube II) is te belachelijk voor woorden en ging nergens over en het einde is zo slecht en zo voorspelbaar dat het gewoon niet leuk is. Dit soort actie is al zo vaak uitgevoerd (en ook nog beter) dat het me totaal niets deed en alleen maar verveelde. De cast bestaat eigenlijk alleen maar uit B-artiesten aangevuld met wat semi A-artiesten uit vervlogen tijden zoals Ellen Barkin en Ving Rhames. De enige artiest die een beetje leuk was (vooral in het begin), was Rob Corddry. Om zijn uitspraak "i am gonna rape your soul" moest ik wel effen lachen. Maar al met al is het gewoon een erg trieste film die je beter kunt mijden. Hij staat bij mij in ieder geval in de shit list (lijst met 0.5 films).
Semsoethot
Ik vond het begin veelbelovend, Tarantino-achtige dialogen en lekker vlot, maar na zo'n 30 minuten werd het verhaal onnavolgbaar ..... in de beroerde zin van het woord. Waar dit nu toch allemaal over ging.... Een 1 voor de moeite en nog een punt voor het begin.
Minority_Check
dus ik was niet de enige die totaal niks snapte van het verhaal
het begin nog een beetje grappig en voor de rest dat was het wel
Noodless
In hemelsnaam waar gaat dit nu over ????? Boring !!!!
In het begin nog redelijk wat leuke humor en sommige moordscènes vielen nog mee. 3/10
Veni Vidi Film
Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, één van de allerslechtste films ooit.
bvvlerken
Wat een miserabele film...
Slecht verhaal, slecht geacteerd, drama gewoon!
Zonde van je tijd...en dat zeg ik niet gauw!
RooieBloemkool
Operation Endgame
Een leuk verhaal die helaas niet erg boeiend overkomt waardoor je al snel de conclusie trekt dat het eigenlijk wel een stukje beter had gekund. Erg jammer, want de personages, grotendeels gespeeld door bekende B-acteurs, zijn af en toe best grappig. Neem nou Rob Corddry, voor mij vooral bekend van veel Will Ferell films, zette een grappe rol neer zonder de komiek uit te hangen. Leuke dialogen en grappige uitschieters. Een ander voorbeeld is als Galifianakis in zijn kruis wordt geschoten met een lippenstiftgeweer, en na op de grond te zijn gevallen nog even uitkraamt: "Not again!". Wat mij betreft houdt dit mijn beoordeling voor deze film nog lichtelijk in de hoogte. In veel films wordt je expres in het ongewisse gelaten, waardoor dit de kijkervaring goed bevorderd. Helaas werkt het in deze film niet positief. Ik dacht de hele film waar gaat het over? Jammer, maar ik zal lichtelijk positief afsluiten met mijn beoordeling:
Cleanshot
Ik kon het verloop, het geweld en de absurditeit wel waarderen.
Moest zelfs hier en daar onbewust wel glimlachen.
Er zit zelf een plot in.
Ik geef toe, er zijn wel wat scenes die een enigszins onlogische/rare draai geven aan het geheel.
Al met al vond ik de film wel oké
jogert
Nou, dat was duidelijk, deze film kijk ik niet weer. ontzettend slecht..
Gang_Star
Bizzare film met een waardeloos slecht verhaal, en enkele redelijk harde actiescene's. De uitwerking van deze film is misschien wat absurd, maar desondanks heeft deze film toch mij nog redelijk verrast. Hij is niet goed, maar door de actie vond ik hem toch net iets leuker.
holbewoner
Wat een baggerfilm zeg. Ik dacht dat ik nog goede komedie ging zien aangezien het met goede b-acteurs zijn maar niets is minder waar. Het verhaal sukt en er zitten echt geen goede grappen in. De actie is ook niet goed.
TroubleSome
Ik had verwacht dat het een komedie zou zijn. Echter was hier weinig van waar.
Het verhaal, tja, die mist. Echter is het wel een verstand-op-0 film, die een beetje in het kill bill genre valt. Foute moorden en veel bloed. En daar is alles wel mee gezegd.
acdc 16
na 10 minuten al afgezet, wat een slechte film en de acteerprestaties waren slecht
Gruffalo
Ik kan hem niet helemaal plaatsen... Het is geen eens goed genoeg voor een slechte komedie aangezien er nog geen eens meer dan 10 foute grappen worden gemaakt, voor een spannende actiefilm is hij te niet-serieus en voor een wij-willen-bloed-zien is hij wel een beetje slap. Ik heb de hele film met een gefronst hoofd zitten kijken tot ik er achter kwam dat ik een pure shit film aan het kijken was, om nog maar over het verhaal te zwijgen. Het enige dat ik wel oké vond was De Kluizenaar, die had wel een ironisch karakter (dikke, domme man met diabetes vermoord een bende geheime agenten).
Phantasm
Zat totaal geen verhaal in, de kills waren nog aardig om te zien, verder viel er weinig in te beleven.
MOVIEMAZZTER
Veel geschreeuw, gevloek en 1 op 1 geweld. Verhaal kon me niet echt boeien.
'El Secreto de Sus Ojos' is morgenavond (6 november) op televisie te zien: 'Magnifieke puzzel van een film'
Amerikaanse verkiezingen op grote én kleine schaal
Welke films worden vanavond uitgezonden op televisie?
Tweede seizoen 'Shrinking' is de best bekeken titel op Apple TV+: 'Onmogelijk om deze show niet leuk te vinden'
Middle Men
Misdaad / Drama, 2009