• 9.370.968 stemmen

Geregisseerd door: Fouad Mikati

Met onder meer: Zach Galifianakis, Emilie de Ravin en Adam Scott

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Rogues Gallery

"Two rival teams of assassins. One killer day at the office."

Twee teams van huurmoordenaars werken voor de regering vanuit een geheime ondergrondse faciliteit waarbij ze codenamen gebruiken uit het Tarot-kaartspel. Wanneer de held ('Fool') arriveert voor zijn eerste werkdag, blijkt de baas vermoord te zijn onder mysterieuze omstandigheden. Hij moet de dader zien te vinden voordat het hele gebouw zal exploderen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Trailer!

Lijkt me wel een leuk actiefilmpje te worden, met een aantal bekende namen.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Ondanks de reeks aan bekende namen in deze film durven ze het niet aan om het een bioscooprelease te geven.

Straight to dvd dus vanaf 27 juli.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

leuke actiefilm met met humor, leuke karakters, goed acteerwerk, aardig verhaal en leuk in beeld gebracht. al met al een leuke actie film.

de 2 mannen in de controlekamer waren mijn favorite, beetje de Statler and Waldorf uit de muppet show.

geen blockbuster, dus logish dat hij meteen op dvd komt!

toch een 3.5

avatar van eppy

eppy

echt een lekkere acktie met heerlijke inktzwarte humor, zo zwart heb ik het zelde gekeken....

op de goede manier een beetje over de top, maar dat vergeef je snel want de dialogen zijn echt goed geschreven.

avatar van barcam

barcam

Vet actiefimpje waarbij de hoofdfiguren elkaar over de top vermoorden terwijl ze onder tijdsdruk staan.

Zeer grappige commentaar word geleverd van twee kerels in de controlekamer.

Origineel einde.

Aanrader.

avatar van Lassayd

Lassayd

Haha ik vond dit echt een erg slechte film.

Er zaten weliswaar wat grappig scenes in maar vond het acteerwerk erg slecht. Wat mij betreft geen aanrader maar dat is mijn mening.

avatar van the new guy

the new guy

Eerste half uur was briljant, daarna was alles slecht.

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Matige film. Had er veel en veel meer van verwacht als je de hele rits met toch niet onverdienstelijke acteurs/actrices ziet.

avatar van Ninto

Ninto

To the widows of the many men that are murdered, I leave my entire wine-collection: one bottle of Lafite, 1802.

And then I'm going to hunt your families. I'm going to hunt your families. And I'm not talking about just like a "boooo". I'm going to be a really fucking creepy ghost. I'm going to be a real evil basterd.

Ik heb genoten

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Is dit vergelijkbaar met "The Tournament" ?

avatar van sbm

sbm

nee ''the tournament'' was beter.. deze is leuk maar je kan af en toe wegkijken en niet te veel verwachten dan heb je genoeg plezier

2.5

avatar van stinissen

Vreselijke film maar ja dat is persoonlijk of je moet denk ik 13 jaar zijn......

avatar van De GeuS

De GeuS

Geen idee waar ik naar heb zitten kijken, maar geloof me... het was slecht... 2*

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Had er veel meer van verwacht, zitten een aantal leuke acteurs in namelijk. Kon ook niet veel humor vinden, ook al zaten er wel één of twee leuke grapjes in.

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

Wat een ongelooflijke kloten film

Snap nog steeds niet waarom ik hem helemaal af heb gekeken

Wat ik heb gezien maar dat is persoonlijk was absoluut geen bal aan.

avatar van Lancher

Lancher

• 1914 stemmen

Vond het persoonlijk echt wel een hele vette film! Actie & zwarte humor!

Had verwacht dat het een normale actie film zou worden, maar daar en tegen verbaasde deze film mij juist postitief.

avatar van daan156

daan156

Leuke film, goede actie en orgineel script. Als je eenmaal weet wie de karakters zijn worden de dialogen ook duidelijk en weet je waarover het gaat. Ga hem zeker nog effe een keertje kijken.

avatar van ambubob

ambubob

ik zat vol verwachting te kijken maar wat een slechte film is dit zeg

gewoon lachwekkend

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Prima actiefilm bomvol actie! Er zitten wel de nodige onmogelijkheden in, maar dat doet niets af aan het geheel. Origineel en een aanrader als je van actie houdt

avatar van skipy05

skipy05

Goede film. Wel totaal anders dan dat ik op voorhand dacht. Er zit vrij weinig verhaal in. Maar de film is wel meer voor de actie. De actie vond ik wel goed gedaan. Er zaten wel grappige stukken in. Toch een paar bekende acteurs.

avatar van Prudh

Prudh

Het ontgaat me even wat er zo zwart is aan deze humor. Toch vrij recht voor zijn raap hoor. Sarcastisch is het wel, maar daar trek ik de grens. Verder een vlot verteld actiefilmpje met een enkele grappige scène en vooral een boel flauwigheid. De Waldorf and Stattler figuren waren als externe commentators veel te flauw en repetetief bovendien. Ik kon ze slechts op een enkele leuke grap betrappen. Wilde de film eigenlijk zien vanwege Zach Galifianakis, maar dat raad ik iedereen bij deze af. Hij heeft een kleine rol die in het straatje past van wat hij altijd laat zien: een sukkelige baardaap (of in deze film blijkbaar een bebaarde tampon). Misleidende poster dus. Verder gewoon een heel snel hap-slik-weg-filmpje. Waar ging hij ook alweer over?

avatar van BS

BS

Leuk maar niet byzonder. De cast maakt het in totaal een krappe 3*

avatar van dwid

dwid

Goed is deze film niet, maar vermakelijke zeer zeker. Leuke actie, goed acteerwerk en soms erg flauwe humor. Leuk filmpje om zo even tussendoor te kijken. Ik plaats hem een beetje in het rijtje van 'Crank' alleen gaat het hier om meerdere hoofdpersonen.

avatar van RickZ

RickZ

Actiefilm over groep geheim agenten. Met een aantal orginele moorden, half komisch, en redelijk verhaal toch nog net een voldoende.

avatar van Tiepie

Tiepie

Eeh, leuk vanwege het belachelijke...meer niet.

Vermakelijk als je je echt heel erg verveeld.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

totaal overbodige film. met wat flitsende montage proberen te verhullen dat dit een slechte film is.

avatar van Steve Scandal

Steve Scandal

Wat een belachelijke film zeg! Waar gaat het over? Een paar bekende gezichten erin om wat mensen te trekken maar dat mocht niet baten. Flut!

avatar van Macmanus

Macmanus

Ow nu weet ik waarom deze de bios niet haalde.

Vond het toch best opvallend, hoewel veel tv acteurs. Toch een redelijk bekend ensemble om een kleine release mee te rechtvaardigen dacht ik. Maar toen zag ik de film. En die is zo niet leuk, vervelend en extreem mislukt dat het ook maar slim is dat het straight to dvd is gegaan.

Adam Scott, Galifianakis en Corddry kunnen toch wel iets. Maar hier laten ze echt niks zien, wat toch des te meer duidelijk maakt hoe belangrijk scenarioschrijvers en regisseurs zijn. Hier waren deze twee taken duidelijk bezet door mensen zonder enig talent.

Kan ik nog wel een kuddo geven aan de belichting ofzo. Maar fuck it daarom ga je echt niet deze film opeens wel willen zien.

Drol die zo snel mogelijk moet worden doorgespoeld.

avatar van Ant

Ant

Pff wel leuke hoe sommige dood gaan, maar verder is het echt een waardeloze film.