• 9.370.997 stemmen

Geregisseerd door: Fouad Mikati

Met onder meer: Zach Galifianakis, Emilie de Ravin en Adam Scott

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Rogues Gallery

"Two rival teams of assassins. One killer day at the office."

Twee teams van huurmoordenaars werken voor de regering vanuit een geheime ondergrondse faciliteit waarbij ze codenamen gebruiken uit het Tarot-kaartspel. Wanneer de held ('Fool') arriveert voor zijn eerste werkdag, blijkt de baas vermoord te zijn onder mysterieuze omstandigheden. Hij moet de dader zien te vinden voordat het hele gebouw zal exploderen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van ambubob

ambubob

ik zat vol verwachting te kijken maar wat een slechte film is dit zeg

gewoon lachwekkend

avatar van Prudh

Prudh

Het ontgaat me even wat er zo zwart is aan deze humor. Toch vrij recht voor zijn raap hoor. Sarcastisch is het wel, maar daar trek ik de grens. Verder een vlot verteld actiefilmpje met een enkele grappige scène en vooral een boel flauwigheid. De Waldorf and Stattler figuren waren als externe commentators veel te flauw en repetetief bovendien. Ik kon ze slechts op een enkele leuke grap betrappen. Wilde de film eigenlijk zien vanwege Zach Galifianakis, maar dat raad ik iedereen bij deze af. Hij heeft een kleine rol die in het straatje past van wat hij altijd laat zien: een sukkelige baardaap (of in deze film blijkbaar een bebaarde tampon). Misleidende poster dus. Verder gewoon een heel snel hap-slik-weg-filmpje. Waar ging hij ook alweer over?

avatar van Macmanus

Macmanus

Ow nu weet ik waarom deze de bios niet haalde.

Vond het toch best opvallend, hoewel veel tv acteurs. Toch een redelijk bekend ensemble om een kleine release mee te rechtvaardigen dacht ik. Maar toen zag ik de film. En die is zo niet leuk, vervelend en extreem mislukt dat het ook maar slim is dat het straight to dvd is gegaan.

Adam Scott, Galifianakis en Corddry kunnen toch wel iets. Maar hier laten ze echt niks zien, wat toch des te meer duidelijk maakt hoe belangrijk scenarioschrijvers en regisseurs zijn. Hier waren deze twee taken duidelijk bezet door mensen zonder enig talent.

Kan ik nog wel een kuddo geven aan de belichting ofzo. Maar fuck it daarom ga je echt niet deze film opeens wel willen zien.

Drol die zo snel mogelijk moet worden doorgespoeld.

avatar van Theunissen

Wauw wat een ellendige film was dit weer. Ik had er al geen hoge verwachtingen van maar dat het zo slecht zou zijn had ik niet gehoopt. Het verhaal (deed me denken aan Cube II) is te belachelijk voor woorden en ging nergens over en het einde is zo slecht en zo voorspelbaar dat het gewoon niet leuk is. Dit soort actie is al zo vaak uitgevoerd (en ook nog beter) dat het me totaal niets deed en alleen maar verveelde. De cast bestaat eigenlijk alleen maar uit B-artiesten aangevuld met wat semi A-artiesten uit vervlogen tijden zoals Ellen Barkin en Ving Rhames. De enige artiest die een beetje leuk was (vooral in het begin), was Rob Corddry. Om zijn uitspraak "i am gonna rape your soul" moest ik wel effen lachen. Maar al met al is het gewoon een erg trieste film die je beter kunt mijden. Hij staat bij mij in ieder geval in de shit list (lijst met 0.5 films).

avatar van RooieBloemkool

RooieBloemkool

Operation Endgame

Een leuk verhaal die helaas niet erg boeiend overkomt waardoor je al snel de conclusie trekt dat het eigenlijk wel een stukje beter had gekund. Erg jammer, want de personages, grotendeels gespeeld door bekende B-acteurs, zijn af en toe best grappig. Neem nou Rob Corddry, voor mij vooral bekend van veel Will Ferell films, zette een grappe rol neer zonder de komiek uit te hangen. Leuke dialogen en grappige uitschieters. Een ander voorbeeld is als Galifianakis in zijn kruis wordt geschoten met een lippenstiftgeweer, en na op de grond te zijn gevallen nog even uitkraamt: "Not again!". Wat mij betreft houdt dit mijn beoordeling voor deze film nog lichtelijk in de hoogte. In veel films wordt je expres in het ongewisse gelaten, waardoor dit de kijkervaring goed bevorderd. Helaas werkt het in deze film niet positief. Ik dacht de hele film waar gaat het over? Jammer, maar ik zal lichtelijk positief afsluiten met mijn beoordeling:

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Bizzare film met een waardeloos slecht verhaal, en enkele redelijk harde actiescene's. De uitwerking van deze film is misschien wat absurd, maar desondanks heeft deze film toch mij nog redelijk verrast. Hij is niet goed, maar door de actie vond ik hem toch net iets leuker.