• 9.375.198 stemmen

Geregisseerd door: William Monahan

Met onder meer: Colin Farrell, Keira Knightley en David Thewlis

Releasedatum: 3 februari 2011

Plot London Boulevard

"Not every criminal wants to be one."

Mitchel (Colin Farrell) is een net vrijgelaten crimineel. Hij wil het criminele milieu graag achter zich laten. Dat lijkt te lukken als hij een baan aangeboden krijgt waarbij hij Charlotte (Keira Knightley), een geïsoleerd levende jonge actrice, moet beschermen. Maar zijn verkeerde vrienden uit het verleden blijven maar bij hem aankloppen en slepen hem mee in hun criminele activiteiten die steeds verder uit de hand lopen.

avatar van gillie24

gillie24

Typische Britse gangsterfilm met een redelijke Farrell. Het beste aan de film was nog de muziek, het verhaal kon mij in het geheel niet boeien.

Jammer ook van Keira Knightley, wat is die mager zeg, dat is toch niet meer gezond. Eet wat, meissie.

avatar van Zonderiaan

Zonderiaan

Onsamenhangende waardeloze flutfilm

avatar van etherman

etherman

Niet veel aan,gebeurd te weinig waardoor het saai word helaas net een voldoende voor collin

avatar van Mrkirano

Mrkirano

Sterk geschreven verhaal,mooi om naar te kijken een echte BRITSE misdaadfilm als je daar van houdt....

avatar van usr14112

usr14112

Prima film. Farrell en Winstone zijn lekker op dreef. Lekkere Engelse gangsterfilm met een goed sfeertje en bijpassende muziek. Vond Knightley de mindere. Wat is er aan de hand met haar zeg. Ik zou zeggen eet eens een kipsaté of een broodje Dönner met flink wat saus.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Film die leuk weg te kijken is, maar nooit echt speciaal wordt. En zoals usr14112 hierboven al zegt, Keira, ga eens wat eten!

avatar van sweinsteiger

sweinsteiger

London boulevard

Heel lage verwachtingen van deze film. Hij was dan ook niet goed geacteerd, de regie was ook niet altijd alles maar de film was luchtig en er kwamen soms een aantal sublieme scenes in.

3.5*** voor het amusement

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

3din schreef:

Geweldige film, mooie locaties, goede muziek en goede acteurs! Met plezier naar gekeken.

Ik ook.

Farrell deed `t goed, en Kneightley is weer `s een heerlijk ding om naar te kijken.

Alleen....ja, ze mag wel ietwat aankomen.

Verder, zeer leuk om te zien.

avatar van luigipype

luigipype

pfff heb geen goesting om hem uit te kijken , veel te saai

avatar van le-nnart

le-nnart

Sfeertje is wel oké, verder gebeurd er vrij weinig....al met al toch een 3*

avatar van antoinetteb41

antoinetteb41

leuke film

filmamator

Het concept is bekend. Met een goede casting, dito dialogen, solide acteerprestaties en een sfeervolle score, weet deze Britse misdaadfilm je prima te vermaken.

Voldoende.

avatar van afca_fanatic

afca_fanatic

poooeeeepppp

filmamator

Voor de mensen die de soundtrack nog eens willen horen; hieronder staat de link:

‪Kasabian - The Green Fairy- London Boulevard Soundtrack‬‏ - YouTube

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Soundtrack is idd het beste van de hele film, maar ook gewoon zomaar wordt er een muzieje ingegooid...beetje vreemd. En zo is de hele film eigenlijk een beetje vreemd. Totaal geen verhaal zit er in, helaas. Had er zeker meer van verwacht, hoewel Farrell laatste tijd maar zwakke films maakt.

1,5 voor de muziek

avatar van Rodger

Rodger

in een woord, Saai, met hoofdletter S

avatar van pooper

pooper

verrassende film, met grappig plot. hoe ironisch, hij doet alles om die gangster te vermoorden en word zelf vermoors door van die kruimeldiefjes . lol.

avatar van Mr.Ghostface

Mr.Ghostface

Slechte film .
Het duurt al veel te lang om erin te komen maar het verhaal boeide me niks. Alleen 2 sterren omdat de vecht en schiet scenes er wel goed uitzagen, voor de rest saaie film met geen boeiend verhaal. Het einde is ook slecht en ik zat nog met een aantal vragen.

Op het einde als Mitchel (of hoe die ook heet ) naar buiten loopt en opeens wordt doodgestoken door die snotneus die die zwerver ook had vermoord, waarom deed hij dat? En waarom had hij de zwerver vermoord?

Mr.Ghostface schreef:
Slechte film .

Vermoed dat die jongens die zwerver zonder reden pakte. Gewoon voor de fun.

avatar van Mr.Ghostface

Mr.Ghostface

filmamator schreef:

Vermoed dat die jongens die zwerver zonder reden pakte. Gewoon voor de fun.

Best wel dom, Hij staat met da pistool op zn hoofd gericht en dan schiet die niet om dat da nog maar een jongetje is, en dan wordt die zelf erdoor vermoord .

Mr.Ghostface schreef:

Ja best wel dom inderdaad. Maar hij wist waarschijnlijk niet dat die jongen hem zou pakken..

avatar van bladerunner63

bladerunner63

Hectometerpaal schreef:

Kan die Colin ook eens anders uit zijn ogen kijken op een hoes?

Altijd maar weer "Kijk mij eens grote wenkbrauwen hebben".

Alsof ie in de verte iets exceptioneels ziet gebeuren.

infeitelijk wil hij zeggen : ik kan niet acteren en zal het ook nooit kunnen...idem dito voor die jeanet Richard Gere ....

avatar van cor1946

cor1946

Wat een vervelende film.Ik weet dat Colin Farrell beter kan.

avatar van madoka70

madoka70

Heb me best vermaakt met deze film. Aardige verhaallijn, maar beetje gek einde. Verschillende verhaaltjes door elkaar waardoor het allemaal net niet optimaal wordt uitgewerkt. Je schiet van de ene scene in de andere en moet constant omschakelen. Wat nu weer? O, wacht dit staat helemaal los van de vorige scene. Toch 3 sterren gegeven omdat het als totaal wel aardig was om naar te kijken.

avatar van IcU

IcU

Wat opvallend veel domme reacties hier zeg. Deze film steekt prima in elkaar. Weet nooit een hoogvlieger te worden, maar heeft de ingrediënten om vermakelijk weg te kijken. Farrell doet het gewoon goed, en het verhaal weet interessant te blijven door de vele ontwikkelingen. Daarnaast bied deze film genoeg variatie qua montage en camerawerk en steken de dialogen soms leuk in elkaar.

avatar van Smiley

Smiley

Film komt langzaam op gang, maar daarna bleef de film en t verhaal mij heel erg boeien. Verrassende plot.

avatar van Nosje

Nosje

Geen topper maar goed te verteren. Farrel blinkt de laatste tijd toch al niet uit met goede films.

Deze was zeker niet slecht.

avatar van mr_erp

mr_erp

Goede muziek.

Colin Farrell speelde goed.

Keira Knightley is gewoon een lekker ding.

En film bleef tot het eind erg boeind.

Kortom een zeer vermakelijk filmpje.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Knap dat deze film boeit terwijl je soms werkelijk geen idee hebt waar die nou precies over gaat.

De hoofdlijnen zijn niet heel moeilijk. Mitchel probeert het rechte pad te bewandelen nadat hij vrijgelaten is uit de gevangenis. Dat valt niet mee want zijn makkers uit het verleden proberen hem weer mee te krijgen in het criminele circuit.
Mitchel heeft ondertussen werk bij een wereldberoemde actrice, die hij zo goed mogelijk moet beschermen tegen paparazzi en andere aandachtstrekkers.

Helaas blijft er, ondanks dit duidelijke verhaal, veel onduidelijk. Waarom bepaalde dingen gebeuren blijven voor altijd een raadsel.
Toch is de film niet saai te noemen. Natuurlijk neemt de Monahan wel overal de tijd voor (want het verhaal had ook in 3 kwartier gefilmd kunnen worden, zoveel gebeurd er niet) maar het boeide op zich wel.
Dat kan gedeeltelijk toegeschreven worden aan Colin Farrell. Hij heeft een bepaalde uitstraling die me wel leek.
Het einde was wel goed. Grappig dat Mitchel juist door die jonge voetballer die zijn vriend de zwerver had vermoord, neergestoken wordt. Alle gevaarlijke mensen uit de weg geruimd en dan zelf gedood worden door een jong ventje. Vond ik wel sterk!
De muziek is ook echt sterk, zoals al vaak genoemd hieronder

Ja, hier kan best een voldoende mee door!

avatar van Angelo2

Angelo2

Heb deze film helaas uit moeten zetten na een uur en dat gebeurd niet vaak. Kwam maar niet in de film en het interesseerde me ook allemaal niets. De dialogen waren ook oninteressant. Maar snel een ander filmpje opgezet.