Genre: Actie / Avontuur
Met onder meer: Jason Momoa, Rachel Nichols en Ron Perlman
Releasedatum: 8 september 2011
Bekijk via Videoland
Plot Conan the Barbarian
"Enter an age undreamed of"
Conan (Momoa) is de laatste van zijn volk. Hij zag zijn vader sterven en is vastbesloten om zijn vader te wreken. Hij zal iedereen doden die verantwoordelijk was voor de dood van zijn volk. Maar hij heeft een erg gevaarlijke vijand: de almachtige Khalar Sing.
Conan
Lucius
Artus
Fassir - High Priest
pegske
ben het met djeebee eens. !
gisteren avond lekker thuis op de bank gekeken.
PEN15
Conan the invincible! Ik had na het zien van Fright Night, die ik als remake om van te janken zo vond tegenvallen, de lat voor Conan 3-D erg laag gelegd. Elk fragment waarin Conan zijn ponum laat ziet breekt er spontaan oorlog uit, als eenmansleger lost hij alles op met bruut geweld, is kennelijk onsterfelijk en overal stort alles in elkaar, alles brak en alles ging kapot. En dat was de hele film. Het leek af en toe even alsof Emmerich er iets mee te maken had. Voor een keer is het leuk om deze wildeman een avond lang te zien slachten en grommen, maar het ontbreken van een degelijk verhaal, redelijke dialogen, geslaagde vleugjes humor, sfeer en spanning maken deze remake heel erg hol..
What's your name?
Conan
Conan? That's it?
No! Silly Conan!!
KingJ
bij bovenstaande kan ik mij helemaal aansluiten, op zich aardig binnen het genre maar na verloop van tijd gaat de film toch wel vervelen, zelfs met het verstand op nul.
jerry r
de film ging snel vervelen en was dan ook blij dat hij afgelopen was.
ja veel actie maar geen verhaal.
komt dan ook niet in de buurt van conan uit 1982 waar aleen al de muziek van basil poledouris de film goed maakt .
en daar zat wel een geslaagt verhaal . vleugjes humor en sfeer in zit .
in deze aleen maar bruut geweld en haken haken haken en teveel hockus pocus
Camorra
I can smell her blood.
Conan the Barbarian.
ik had al niet zn hele hoge verwachtingen van deze film, mede vanwege de simpel klinkende titel, en in mijn achterhoofd dat dit een film was die er jaarlijks zn 5 a 10 worden gemaakt maar ondanks dat heb ik hem gister toch maar gekeken.
Het verhaal zelf is wel aardig, maar zoals ik zij een verhaal wat we jaarlijks wel een redelijk aantal keer terug zien, Conan is zoals verwacht onverslaanbaar en vermoord op jonge leeftijd al 3 a 4 volwassen mannen right.. je moet dit verhaal echt met een halve liter bier nemen anders valt het niet echt serieus meer te nemen. Qua acteer werk was het ook niet het beste in het begin ergerde ik me een beetje aan Ron Perlman (de vader) maar dat ligt meer aan mij vind het geen geweldige acteur behalve in SoA is hij wel aardig. Gelukkig ging hij snel dood. Verder acteerde de jonge Conan wel aardig maar de volwassen Conan was maar matig.
Qua actie en graphics was het wel een mooie film, er werd genoeg gevochten en er waren aardig wat gave momenten, en de graphics waren om het zo te zeggen om van te smullen, de omgeving was mooi, de legers, de zandmonsters alles.
al met al een film die wel te kijken valt.
2.5 ster.
mixmaster
schitterende film met veel bloed en gore.
er is nonstop actie en het verveelt geen moment.
de acteurs doen het ook goed en de settings zijn prachtig.
ja , ik heb echt genoten van deze film.
Banjo
- 2035 berichten
Wat een slechte film!
de plank word de hele tijd mis geslagen! ik heb m met heel veel moeite af gezien..
bagger verdient een 1!
TIM-K
Brute film met een hoop bloed en actie. Genoeg ingrediënten voor een geslaagde filmavond. 3,5 ster
DragQueen
Geen al te beste remake, maar toch enigzins genietbaar. Visueel ziet de film er gelikt uit. De sfeer en spanning zijn verder redelijk gebracht. Maar het ontbreekt aan een degelijk verhaal hier. Waardoor de film voor mij aanvoelt als een zakdoek. Een keer erin snuiten, en weggooien. 2,5 Ster.
joolstein
Waar zoveel lage stemmen? Ga er eerst van uit dat het een remake van een B-film is.
Deze film is veel beter vorm gegeven dan de eerste. Oke er zitten fouten in paarden die met twee mensen erop net zo hard rijden dan met mensen alleen, de ijzeren nagel die blijf liggen en dan toch weer aan de heks haar hand zit,enz. Er waren er nog wel een paar maar kan ze niet meer herinneren. Daar tegenover staat dat de beelden veel meer lijken op de tekeningen uit de stripboeken. Ook het verhaal vond ik goed! En tja dat Conan hele legers verslaat en onoverwinnelijk is komt omdat hij ook moet worden gezien als een superheld.
Spiderman, Batman, X-man of Superman nemen het toch ook op tegen meerdere tegenstanders of superschurken.
Nou voor mij is dit een heerlijke en vermakelijke film!!
knapen1234
Gewoon een lekkere Actie / Avonturen film. Dat ik van deze films niet verkouden word.
Goodfella_88
Niet veel bijzonders, ze konden een betere acteur vinden voor conan
Mickey.one.punch
het begon bruut , maar naar 30 min dacht ik naar een jeugdavontuur te zitten kijken
chaea
Niet veel aan, hou van bloederige veldslagen maar dan moet het eruitzien als echt bloed en niet als liters slootwater met een rood kleurtje. Bij elke mep vloog er wel een paar liter waterig bloed uit wat totaal niet strookt met de inhoudt van de mens. Verder was Conan erg schoon ondanks alle bloed en vunzigheid.
Nee ik was niet onder de indruk.
finalman
benieuwd, ik kijk hem sebiet. Verstand op nul zetten en kijken maar
SandySem
wat een slechte film!! Wij begrepen niet waarom iedereen bleef exploderen zodra ze een mep van Conan kregen.. en wat ook heel leuk is: de heks kan alleen toveren als het haar niet uitkomt.. oja en ook aardig van de grot dat ie even bleef wachten met instorten tot de schurken dood waren en Conan met zn lief veilig weggekomen was..
De acteurs hadden waarschijnlijk dezelfde dag als de opnames het script gekregen en Conan hebben ze volgens mij uit de eerste de beste sportschool getrokken.. goh wat een talent!
Kreeg het gevoel dat ik naar de tienerserie Hercules zat te kijken.. en dat vond ik leuk toen ik nog over het hoofd zag dat je de randjes van de opgeplakte maskers gewoon ziet zitten (toen was ik een jaar of 12)..
Tijdverspilling.. en dat vinden wij niet snel..
bmw318ci
lekkere film, bij dit soort films hoort geen verhaal , lekker genieten ! 4.0
erik1677
Jammer dat ze zich niet aan de boeken en strips van conan hebben gehouden.
maar qua spektakel is dit wel zeer geslaagdt.
Bloederig als de hell, en nonstop actie.
Van mij mogen ze er nog wel een paar maken, maar dan hoop ik wel dat ze zich aan de boeken en de Conan strips houden.
ballie69
leuke film alleen het einde viel tegen,had wel wat heftiger mogen zijn
Pilcrepus
Er zitten wel vaker fouten in films maar in deze zit toch wel een heel opvallende. Iemand anders opgevallen dat wanneer ze op die boot zitten en er komen een paar huurlingen Conan en zijn vriendjes diep in de nacht aanvallen. Al snel wordt er alarm geslagen. Het gevecht beweegt zich naar het dek toe en... het is opeens klaarlichte dag.
Ik houd wel van een beetje domme actie en bloedvergieten met een simpel verhaaltje van tijd tot tijd. Maar ze hadden er echt wel wat meer werk aan mogen besteden.
johnrambo
Aardig filmpje wat het niet haal bij het origineel. De grimmige en grauwe sfeer uit het origineel is zelden terug te zien.Er is wel meer dan genoeg aktie en de special effects zijn goed. Chippendale Jason Momoa heeft het juiste lichaam voor de rol van Conan, maar daar blijft het dan ook bij. Hij acteert als een vaatdoek en heeft totaal geen overkomen als barbaar.
Davido
Lekkere actie film. Ik vond hem top. Veel actie, veel bloed mooie beelden. Hoop op de volgende serie.
MAC72
Na de vele waarschuwende recensies, viel hij eigenlijk wel mee. Geen hoog vlieger, maar dat wil het ook niet zijn. Gewoon leuk voor wat het is. Een 3.0 van mij.
maus9
Visueel ziet de film er mooi uit. Maar het verhaal is niet bijster goed gebracht en ook de hoofdrolspeler lijkt wel iemand die ze net uit de sportschool hebben getrokken en eigenlijk niet echt kan acteren. Ook zijn tegenspeelster (Rachel Nichols) is niet bijzonder knap en heeft voor mijn gevoel maar vijf zinnen gesproken. Maar de chemie tussen die twee is al helemaal ver te zoeken iets dat er bij Prince of Persia wel goed in zat.
Toch voor de actie en de 3D effecten nog een * 2.5
Lau1986
Aardige remakte, maar ik prefereer toch de versie met Arnold. Ik vind de hoofdrolspeler niet echt overtuigend. Verder viel de actie mij wat tegen, maar over het algemeen heb ik mij vermaakt.
Ik snap trouwens niet dat mensen het raar vinden dat Conan onverslaanbaar is. Het is gewoon een actieheld, maar dan zonder fancy pakje.
Lof78
Niet de beste film van 2011...vond het maar een matig verhaaltje!
wel aardige effects.

Jason Momoa kritisch over zijn eigen werk: "'Conan the Barbarian' was een hoop stront"

Warrior
Drama / Sport, 2011