Genre: Komedie / Drama
Releasedatum: 21 oktober 2010
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot The Switch
"The most unexpected comedy ever conceived."
Beste vrienden Wallie (Bateman) en Kassie (Aniston) zijn beiden tegen wil en dank verstokte vrijgezellen. Kassie besluit op een dag dat ze lang genoeg heeft gewacht op de juiste man, om een gezin te stichten, en gaat, tot ongenoegen van de licht neurotische Wallie, op zoek naar een geschikte spermadonor. Nadat ze de perfecte kandidaat in de zeer aantrekkelijke Roland (Wilson) heeft gevonden, geeft Kassie een feestje ter ere van de daadwerkelijke inseminatie. Hier vindt echter een niet geplande last-minute verwisseling plaats, die pas 7 jaar later aan het licht komt, wanneer Wally en het schattige, maar licht neurotische zoontje van Kassie elkaar ontmoeten…
Kassie Larson
Artie
Declan
Roland's Wife Jessica
AHWA
Best aardige trailer, vooral dankzij Goldblum en Bateman.
Rianneke_Dan
Lijkt mij in ieder geval een hele leuke film, en Jennifer is altijd leuk in dit soort komedies
Katharina
Leuk verhaaltje iig en ook een leuke trailer
wel creatief. Ben benieuwd naar de film. En Jennifer is zeker leuk in dit soort komedies!
Pinoy
Bateman wordt lachen.. haha "is een zieke waarbij je denk dat je allemaal verschillende ziektes hebt" die trailer is geniaal
TragieStar.*
Lijkt me een leuke film met Aniston in de hoofdrol maar lijkt me weer echt een standaard filmpje die je zo wegkijkt.
Tja, dat heb je met dat verhaal en het genre. Maar wil hem toch graag zien om te kijken dat het toch wat word
Joshua-Roger
Net gezien, leuke film, vond vooral Bateman t erg goed doen!
Leuk voor een avondje op de bank hangen...!!!
mroffbeat
Inderdaad, bankhang kwaliteit bij gebrek aan beter. Eerste 1/2 uur was leuk, de rest langdradig en saaaaai
Pantoffel
Ik vond de film tegenvallen.
Had er wat meer van verwacht.
Alleen Bateman en dat kindje waren leuk.
Elineloves
Trailer gezien @ videoland, lijkt me inderdaad best een aardig, maar standaard filmpje. Als Aniston er in zit, kijk ik hem sowieso toch wel.
meurisse
Leuke feel good movie, vooral het jongetje vind ik wel goed spelen in de film en bezorgde dan ook de meeste komische momenten in de film.
Zeker waard om ooit eens te kijken.
Tinuzzz
Wat een saaie komedie, nauwelijks gelachen. Waarschijnlijk hebben ze de film een romantische komedie genoemd door Jennifer Aniston, want het zat meer tegen een drama aan.
_Casper_
Een romantische komedie met een niet al te vernieuwend verhaal en een beetje voorspelbaar, maar wel erg leuk gedaan. De film kijkt ontzttend lekker weg en we hebben er ons erg mee vermaakt thuis en een paar keer goed kunenn lachen, geen moment gehad waarvan we dachten *gaaaap*
3 sterren! - zeker waard en leuk om gezien te hebben!
WildeSinterklaas
Deze film was echt verschrikkelijk! Absoluut geen komedie. Tijden niet zo'n saaie film gezien.
kanjertje
Hele matige tot zelfs slappe vertoningen.
Bijna niet gelachen en vrij saai.
En totaal voorspelbaar.
Dus maar een 2
bassie200
Totaal nul komma nul keer moeten lachen, echt helemaal niet grappig!
Ontzettend saai verhaal waar maar geen einde aan lijkt te komen. En je weet na 2 minuten al hoe de film gaat eindigen!
Normaal zou ik de film nog iets hoger beoordelen voor Jennifer Anishton, maar zelfs die gun ik niks extra's voor deze wanprestatie!!!
UrbanDjampa
Zo te horen net als The Break-up waar Aniston ook in speelde en pretendeerde komedie in te zitten.
Dooz
Tis meer drama dan komedie. Maar toch leuk voor tussendoor, niks mee als je niks verwacht.
breedbeeld
Onbeduidende film . Anniston nog nooit zo zwak gezien . Bateman doet het redelijk. Zonde van mijn tijd.
queenie
Het begin is een beetje langdradig, maar daarna leuk om te kijken. 3*
Zeer aardige romkom met zoals altijd goede en degelijke rollen van Jennifer Aniston,en Jason Bateman.
Jennifer Aniston kan zulke rollen nog heel erg lang spelen ze wordt op het witte doek geen jaar ouder. Ook kleine bijrollen van Jeff Goldblum en een van mijn favoriette actrices Juliette Lewis.
De hoogtepunten van de film zijn de scenes met Jason Bateman en Thomas Robinson die vooral de vrouwelijke kijkers niet onberoerd laten.
ExToR
Zeer matige film, heb geen enkel moment echt kunnen lachen en ook als drama doet de film me niks (terwijl drama toch mijn favoriete genre is). Het verhaal is een slap, weliswaar 'uniek', verzinsel dat zich maar blijft voortslepen. Wanneer hij haar 'het nieuws' voor de derde keer probeert te vertellen, maar weer gestoord wordt, begint het echt te vervelen.
De rollen werden aardig gespeeld, maar veel overtuiging zat er niet in. Ook het half filosofische gebabbel over 'the human race' raakte kant noch wal.
Zeer matige film, had er meer van verwacht/gehoopt.
Wat een domme film zeg.
Ik had vooraf wel verwacht dat dit wat standaard werk zou zijn, maar dat het zo inspiratieloos zou worden uitgewerkt had ik ook niet kunnen bedenken...
De film wil van alles zijn, maar is niks. Als drama komt het tekort en enige humor heb ik niet kunnen vinden in de film. Een film als deze had zoveel leuker kunnen zijn als het allemaal gewoon wat grappiger zou zijn geweest. Nu is het kijken naar een gortdroog (en mislukt) drama. Het enige wat nog een beetje aardig om te bekijken was, dat was de band die Wallie en het zoontje kregen.
Dat er een aantal bekende namen in mee spelen deed me dan ook niks. Ik vind Jennifer Aniston een prachtige vrouw, maar ze is wel bezig haar filmcarriere te verknallen door steeds maar weer in dit soort sneue filmpjes mee te spelen. Waarom toch?
En zelfs voor dit niveau zette ze een nikszeggende rol neer. Ze kan grappig zijn, want dat was ze jarenlang in ''Friends''. Maar ze doet gewoon niks met haar kwaliteiten.
1,5* en dit weer snel gaan vergeten.
4leafclover
lekker luchtig "verstand op 0" filmpje. Had wel wat leuke en grappige momenten. gewoon een leuke romkom maar je moet er van houden.
jeeke21
Het is inderdaad een film zoals er 13 zijn in een dozijn ..
Erg spijtig want zij kan inderdaad veel beter.
En zoals hierboven al gezegd was het enige mooie in deze film de band die Wallie en het zoontje kregen...

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

My Sister's Keeper
Drama, 2009