Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Nicolas Cage, Amber Heard en William Fichtner
Releasedatum: 24 februari 2011
Plot Drive Angry
"One hell of a ride."
Wanneer de dochter van Milton (Nicolas Cage) vermoord wordt, wil hij maar één ding; wraak. Hij krijgt drie dagen de tijd om de moordenaars te vinden, omdat deze ook nog eens zijn kleindochter ontvoerd hebben en ze van plan zijn om haar onder een volle maan te offeren. Hij wordt tijdens zijn wraakmissie vergezeld door Piper (Amber Heard), een jonge en sexy serveerster. In Pipers 'turbo-charged Black '69 Charger' beginnen ze een race tegen de klok...
- Trailer (YouTube)
- Drive Angry (MusicMeter)
Milton
Cap
Norma Jean
Fat Lou
misterfool
Wicker man was inderdaad dieptriest. Wild at Heart moet ik nodig nog eens zien.
Naomi Watts
Persoonlijk vond ik Cage zijn beste film "Wild at Heart" en zijn slechtste film "The Wicker Man".
Eens. Op afstand zijn beste film, met deze als close follower. Dan opgevolgd door Bad Lieutenant/Raising Arizona/Leaving Las Vegas.
In deze film vond ik juist dat William Fichtner Nicolas Cage op alle fronten aftroefde. Maar in "Raising Arizona" speelde hij inderdaad prima en eigenlijk ook in "Lord of War". Misschien wel de beste 3 films van hem.
Naomi Watts
Fichtner troefde 'm af maar kwam ook meer door zijn rol. Fichtner kreeg steeds meer mogelijkheid om er uit te springen. Voor mij zijn Heard en de Charger '69 de sterren uit de film
yeyo
Daarna hebben ze toch echt geen noemenswaardige films meer gemaakt.
Of je het nu een leuke film vind of niet, met Bad Lieutenant heeft Cage alleszins veel aanzien gewonnen binnen de filmwereld. (Rotten Tomatoes: 87%) Zijn carrière is zeker nog niet in het slop.
Amber Heard is inderdaad een lekker ding (bewees ze zeker in de film "The Informers") maar in deze film kon ze me nergens overtuigen. Ze zag er niet echt sexy uit (te veel kleren aan en cowboy boots) en ging ze ook niet uit de kleren terwijl meerdere dames in deze film wel juist uit de kleren gingen (met als hoogtepunt Charlotte Ross). Qua acteren vond ik haar dramatisch slecht.
Waarschijnlijk wel aanzien bij de cameleons/hagedissen
Barbara5566
Deze film was wel heel erg over the top en het verhaal had nogal weinig inhoud. Jammer van Nicolas Cage
elffie
ben echt wel fan van nicolas cage, wil altijd al zn films wel zien,
en toegegeven er zitten echt een hoop schijtfilms tussen,
en van deze ben ik er gewoon nog niet uit wat ik er van vind.
lekker wegkijken sowieso voor de zondagmiddag.
vond het verhaal vet,
en al helemaal de rol van William Fitchner,
hahah dat stukje in die truck met nitrogen ofzo, gezellig liedje eronder en die kop van hemerbij. waahaha!
verder af en toe slightly over de top...
JacoBaco
Drive Angry is best een leuke overdreven film die ik eigenlijk in 3D had willen zien. En natuurlijk speelt Nicolas Cage er weer in, want deze man maakt tegenwoordig gewoon 2 films per week. Maar het blijft een toffe peer en ik zie hem het liefst altijd lekker uit z'n dak gaan zoals hier.
Los van een aantal sappige momenten, zal deze film mij denk niet lang bij blijven. Al heeft William Fichtner nog wel een soort van memorable rol. Hij is werkelijk koning in het spelen van vage intimiderende types. Hij is daarom ook een groot pluspunt. Nicolas Cage zelf is het voor mij net niet in deze film. Een mooi scène is natuurlijk wel wanneer hij met een fles Jack Daniel's (volgens mij), een dikke sigaar een chick aan het aanstampen is en ondertussen 10 man overhoop schiet. En tijdens die scène hoor je ook nog is een keer een fantastisch muziekje. Lekkere onzin allemaal.
Heel veel heb ik er eigenlijk niet over te zeggen. Actie, onzin, bloed, blote tieten, humor en satanisten.
P.S.1 scène in de film lijkt een verwijzing naar The Terminator. (1984)
vph1272qm
heerlijke over de top onzin film, die amber speelt ook een prachtige bitch.
cage is weer lekker op dreef...
tal1b
opvallend laag gemiddelde bij IMDb..
deze film is idd over de top.. maar dan in positieve zin
Nicolase Cage in een gegoten rol, eindelijk weer eens 'n keer weer om aan te zien (na 2 jaar geleden in Bad Lieutanant).
Amber Heard
en niet te vergeten William Fichtner die z'n rol zeer komisch vertolkt
aanrader
Gumball
Wat een matige film. Doet me denken aan Ghost Rider, maar dan slechter.
2*, maar dan alleen vanwege "Piper"
tal1b
Dat is een gemakkelijke verglijking, nee Ghost Rider vond ik slap ten opzichte van deze.
opvallend laag gemiddelde bij IMDb..
Het gemiddelde is daar toch vrijwel hetzelfde als hier, is toch niets opvallend aan.
barcam
Nicolas Cage maakt goede en barslechte films voor het snelle geld. Dit valt overduidelijk in de tweede categorie. Verhaal is als een slecht stripverhaal en humor is ver te zoeken. Te mijden als de pest.
Spil
Enige lichtpuntje in deze film was "Piper", daarom 1 * van mij.. Wat een drama zeg... Snap ook niet dat Nicholas Cage zich leent voor dit soort films. Zeker na krakers als Con Air, The Rock, Bad Lieutanant.. Jammer..
tal1b
zijn toch beduidend méér stemmen op IMDb? Met een laag gemiddelde, onterecht naar mijn mening, deze film verdient beter.
tommiew
Leuke film met een sterk begin die gelijk de toon zet. Cage is uitstekend als de geplaagde wreker.
De film deed sterk denken aan Ghost-rider.
Op IMDb zijn er altijd meer stemmen omdat het internationaal is en dus een breder publiek trekt (niet alleen Nederlanders en Belgen zoals hier). Het gemiddelde op IMDb is juist meer reëler.
NLjoeri_30
Jaco wat een heerlijke compilatie, en toch hoor, bewijst dat het een VERSCHRIKKELIJK goeie akteur is die Cage, veelzijdig en bijzonder bruut, na de compilatie wil ik die nieuwste heksen film met hem toch wel graag zien, behoorlijke stukjes scene alleen al vanuit deze compilatie.
Drive Angry ik vond het een schitterende film! Knal vette actie scenes, een ontzettende goeie casting en ook het verhaal sprak bijzonder aan, vond ´m behalve inderdaad zeer aktief en spannend ook absoluut mysterieus. Toffe achtervolgingen, een ontzettende mooie griet in de hoofdrol, nee, van alle kanten een absolute aanrader en ben een beetje verbaasd over de lage rating , krijgt van mij 3,5 ster en ook oprecht gegeven, genoten.
mfreak
Goed acteerwerk.
Stijl van film deed me denken aan Machete.
Een film vol met onzin en die nergens op slaat..
3.0
Edotje
Redelijke film! De actie was leuk, verhaal was helemaal niks. voor 50 miljoen kan je denk ik wel betere SF maken. Die scenes in de auto waren erg slecht, Cage heeft volgens mij alleen in de studio gezeten. En in Louisiana waar de hele film is opgenomen in denk ik 3maaden. anders krijg je nooit 4 films in een jaar 2011. De scene dat Cage aan het neuken is, en dan 10man dood schiet is geniaal.
2.5
jeeke21
Best leuk om naar te kijken ! Verstand op nul en een goeie lekkere Duvel in de hand ! Meer moet dat niet zijn niet ?
Bibelonseberg
Geen hoogvlieger, maar wel een aardige film. Blind knallen en achter elkaar aanzitten. Als je je insteld op zo'n film heb je zo'n! avond.
Manoah007
Zeer slechte film. Ik weet niet wat Cage aan het doen is, maar het krediet raakt een beetje op. De ene keer weer een redelijk/ goede film, dan weer een bar slechte film. Het lijkt hem ook niet echt veel te interesseren want het script is toch duidelijk geschreven door verschillende kinderen die van elkaar niet wisten waar de film over zou moeten gaan. Ook blijft hij behoorlijk aan de oppervlakte met de personages. Geen enkele verdieping, maar wel makkelijk geld verdienen. Een beetje breed staan, moeilijk kijken en slappe one-liners.... Wow.... Wat een prestatie.
De film begint vrij aardig, maar zakt daarna in. Soms lijkt het een beetje op een grindhouse- achtige film die niet te serieus moet worden genomen, maar daarna weer op een film zoals Ghost Rider.... Kortom slecht... Leuke muziek, lekker wijf, geweldige auto's maar geen acteur die de film nu nog kan redden en op Cage hoeft niemand te rekenen. Hij heeft namelijk geen ZIN!
Wanneer zijn naam nu zal worden vermeld bij de release van een nieuwe film wacht ik wel op de tv premiere...
RickZ
Actiethriller met matige 3D maar actievol verhaal vol explosies en geweld. Lekker brainless kijken dus, en dan is die best vermakelijk.

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

Unknown
Mystery / Thriller, 2011

Never Back Down
Actie / Drama, 2008
ontvoeringrace against timegeweldsatanic cultescaped from hell