• 9.184.011 stemmen

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Emile Ardolino

Met onder meer: Robert Downey Jr., Cybill Shepherd en Mary Stuart Masterson

Plot Chances Are

"Alex has a lifetime full of wonderful memories. Unfortunately, they're not his."

Louie Jeffries is gelukkig getrouwd met Corinne. Bij de viering van hun eerste trouwdag komt Louie te overlijden. Hij reincarneert als Alex Finch, en twintig jaar later brengt het toeval Alex en Louie's dochter, Miranda, samen. Pas wanneer Miranda Alex voorstelt aan haar moeder (Corinne) komen de herinneringen van zijn vorige leven boven.

avatar van donnie darko

donnie darko

Nou,ik had deze al heel vroeger eens gezien, maar wou zeker weten of het wel deze was, dus heb hem dan maar eens gezocht en gevonden. Ik vond het wel een leuk filmpje, ook een vrij goed verhaal, maar het ietwat té zeemzoeterige einde met het verschrikkelijke liedje zorgt er toch voor dat het net geen 3* worden.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Heb deze film per ongeluk gezien op de BBC. En hij heeft mij aandacht kunnen vast houden. Sowieso vind ik het leuk dat deze film zo'n lekker 80's sfeertje heeft en was het leuk om Downey jr. jong te zien. Het verhaal is leuk en brengt leuke momenten met zich mee. Al heb ik het gevoel dat ik dit eerder heb gezien.

avatar van chiel1971

chiel1971

• 2009 stemmen

Goed geacteerde prima fantasy drama

avatar van missl

missl

Best een creatief verhaaltje, kijkt lekker weg. Prima.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Heb vanavond deze aardige romantische fantasy komedie vanuit eigen collectie na zo'n 25 jaar herzien. En deze herziening is deze film zeker waard. Wij hebben ons wederom vermaakt met deze fijne film. Een 3.0

avatar van teigertje

teigertje

Prachtige verassende film, met een fantastische cast.

Bijzonder verhaal en een prachtige soundtrack van Cher and Peter Cetera.