• 9.372.704 stemmen

Geregisseerd door: Tony Jaa en Panna Rittikrai

Met onder meer: Tony Jaa

Gesproken taal: Mandarijn en Italiaans

Plot Ong-bak 3

"The biggest fight of all is with himself."

Tien (Tony Jaa) verloor zijn vechtvaardigheden en tevens zijn geliefde stiefvader, bij de Garuda's Wing na een aanval onder leiding van Jom Rachan. Met de hulp van Pim wordt hij weer tot leven gewekt, samen met Mhen en de rest van de dorpsbewoners van Kana Khone. Als Tien dan eindelijk klaar is om zijn doel te bereiken, worden zijn vaardigheden opnieuw op de proef gesteld, als een aantal van zijn rivalen verschijnen om de klus voor eens en altijd te klaren.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van puckb96

puckb96

is er trouwens al nieuws over Ong Bak 4?

avatar van Minotaures

Minotaures

Er zijn geruchten dat Jackie Chan mogelijk in deel 4 mee gaat doen. Voor de rest geen officiële nieuws over wanneer het wordt gefilmd of wat dan ook.

Ik vond deze deel verre van geweldig, dus een deel 4 (die hopelijk het goed zal doen) is wat mij betreft welkom.

avatar van abdoella

abdoella

Speciaal mijn inlog gegevens opgevraagd om te laten weten hoe walgelijk slecht deze film is. Nog nooit heb ik zo een verschil met de eerste 2 delen ervoor gezien in een Trilogy. Soms leuke scenes, maar ook meer dan dat niet.

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

langdradig en saai , soms wel goeie scenes en schitterende creatie,s in uiterlijk vertoon van de hoofdpersonages.

voor de rest niet echt byzonder.

avatar van Decec

Decec

Ik vond een goede Thailandse Actiefilm...

Natuurlijk is mijn eigen smaak...

Prima vechtscene...

Mooi prachtig HD kwaliteit...

Prima verhaal...

Mooi achtergrond muziek...

Prima acteerwerk, behalve eentje acteur is een

beetje overdreven, maar wel grappig...

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Zware teleurstelling, nadat ik eerder de eerste 2 delen goed tot uitstekend vond...

Al een geluk dat de actiescènes (die vooral in de laatste 30 minuten pas ten tonele kwamen) nog zeer vermakelijk waren, anders was dit gewoon een grote flop. Qua verhaal is Ong Bak 3 echt ondermaats: het rammelt echt langs alle kanten waardoor het moeilijk is om volgen en boeiend is het ook allemaal niet.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Met afstand de meest slechte deel in de reeks. De film bevat helaas teveel langdradige scene's Dit kwam uiteraard wel vanwege het feit dat Tien gewond was geraakt en moest herstellen Dit zorgt dan ook voor een grote teleurstelling. Er is wel een klein hoogtepunt te noemen aan deze film: dat zijn overduidelijk de gevechten, die vooral naar het einde toe en sporadisch worden vertoond.

avatar van 606

De minste maar wel een lekker duistere film.

Goede gevechten en soms iets te lange scènes die hetzelfde zijn.

avatar van ORIGIN

ORIGIN

• 2006 stemmen

Zeker de minste van de drie, vage verhaallijn maar wel leuke gevechten.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Deel 1 is altijd nog het beste. Wat deel 2 en 3 nou met deel 1 te maken hebben is nog altijd een raadsel. Deel 2 was anders nog goed te doen, maar deel 3 word al een stuk minder. Hier en daar zijn nog wel wat leuke gevechtjes maar de film gaat nu wel erg de fantasy kant op, wat ik totaal niet vind werken in de reeks. Tony Jaa doet zelf ook best weinig en de botbrekende Muay gevechten zijn nu veel milder.

Een niet zo'n gelukte poging dus. Ook kwa sfeer was het me veelste lamlendig.

Jammer.

avatar van tattoobob

tattoobob

Beduidend minder als de eerste twee,maar zeker het kijken waard als je de voorlopers heb gezien...

avatar van The Oceanic Six

Saai.

Ik vond Ong Bak 1 en 2 al niet zo bijzonder (wel redelijk vermakelijk), maar deel 3 is gewoon erg matig. Het begint nog best sterk met de afranselingen en bijna executie, maar daarna krijg je echt een vreselijk vervelend middenstuk. Het einde stelde ook al weinig voor. Eerlijk gezegd gaan al die vechtpartijen enorm vervelen. Allemaal erg knap gedaan, maar na een paar keer kan je de rest wel dromen. Deel 3 brengt niks nieuws, maar brengt het bekende ook een stuk saaier. Wat mij betreft houden ze het bij deze 3 delen.

PS: De pogingen tot humor waren echt vreselijk.

avatar van Shinobi

Shinobi

Te weinig gevechten en teveel onzinnig verhaal.

Ik heb naar de Ong Bak films nooit voor het verhaal gekeken en het was voor mij dan ook een flinke domper dat er een overkill aan verhaal in deze film zit, teveel geneuzel dat mij helemaal niet kon boeien. De film probeert zo wannabe diepzinnig te zijn wat faliekant mislukt.

Er is ook teveel tijd besteed aan het herstel van Tien wat gepaard gaat met één of andere paringsdans leek het wel. Jaa wordt hierin afgeschilderd als één of ander heilig persoon. Ik vraag me echt af wat zijn gedachtegang was bij het tot stand komen van deze film.

De humor is trouwens wel oké, afkomstig van Petchtai Wongkamlao als een debiele zwerver.

En dan waar het naar mijn mening allemaal om draait: de gevechten. Nou daar heb ik bar weinig van gezien in deze film, de gevechten zijn letterlijk op één hand te tellen en nog geen eens zo spectaculair te noemen.

Wederom trouwens met olifanten in de laatste scène, Tony Jaa heeft daar wel een voorliefde voor lijkt het wel.

Al met al heb ik me soms echt stierlijk lopen vervelen tijdens het kijken van deze film en ik heb dan ook echt mijn best moeten doen om mijn aandacht erbij te houden. Ong Bak 3 heeft helaas niet gebracht wat ik ervan verwacht had en van mij hoeven ze echt niet meer met een vierde deel aan te komen.

1,5 Sterren.

avatar van RuudC

RuudC

Van kwaad tot erger. Als je Ong Bak wilt zien, denk ik dat je wel genoeg hebt aan de eerste film. Deel twee heeft zeker momenten, maar de afsluiter is gewoon ongelooflijk vaag. Het is een prachtige Thaise productie geworden. De tempels en jungles zijn fantastisch in beeld gebracht, maar het verhaal is oer- en oersaai. Anderhalf uur lang wordt je onzinnig gezemel voorgeschoteld en Tony Jaa krijgt nauwelijks ruimte om zijn kunsten te laten zien. Daarbij heb ik hem in verschillende films veel beter zien trappen, springen en slaan. Waar het wel op neer komt, is dat je echt niks nieuws ziet na het tweede deel. De derde film is voor de eigen markt visueel baanbrekend, maar al het andere scoort daarmee een dikke onvoldoende.

avatar van TronMan

TronMan

Het 'herstel' van Tien duurt gewoon te lang. Ook die 'komische' zwerver vent, is gewoon niet leuk.Film heeft te weinig actie. Wel weer olifanten en die Kraai/Crow figuur was gewoon goed. Deel 2 is het beste van de reeks.