• 9.377.078 stemmen

Geregisseerd door: Luis Llosa

Met onder meer: Jennifer Lopez, Ice Cube en Jon Voight

Releasedatum: 14 augustus 1997

Plot Anaconda

"When you can't breathe, you can't scream."

Een filmcrew vaart een rivier af om een mysterieuze stam te vinden voor een documentaire. Ze redden een man van een zinkende boot, die aanbiedt om hen te helpen met het zoeken. Hij is echter eigenlijk een slangenjager, die op zoek is naar een legendarische anaconda.

Terri Flores

Denise Kalberg

Anaconda (stemrol)

avatar van Purmerend

Purmerend

Twee woorden een beetje slecht.

avatar van Quido

Quido

dat zijn er drie

avatar van Derkje

Derkje

Mortn schijnt niet echt te weten waar hij over praat. DE b film van de laatste jaren. En, HALLO HET LEUKE IS JUIST DAT DE FILM CAMPY IS MET MATIGE EFECTEEEEEE!!!! 3 sterren.

avatar van Ramon K

Ramon K

Derkje schreef:

Praat even wat harder. Ik versta er geen zak van.

avatar van Quentin

Quentin

Derkje schreef:

Is dit bericht serieus bedoelt of moet ik enige vorm van sarcasme bespeuren?

avatar van dennis1984

dennis1984

waarom staat deze in de flop 100 heb zeker veel slechtere films gezien dan deze. de slang is inderdaad wel erg nep.

avatar van gotti

Kan er alsjeblieft eens een keer opgeouden worden met dat gezeur en gezeik bij films of het nou wel of niet terecht is dat hij in welke lijst dan ook staat...

avatar van Jeroen!

Jeroen!

nee

avatar van AZ SPELER

AZ SPELER

soms best spannend maar toch erg nep.

avatar van aryan

aryan

ik vond het wel een leuke film. Niet top maar ook geen flop (waar heb ik dat eerder gehoord).

TVGids

Echt onzin dat deze film in de flop 100 staat. Spannend, goed geacteerd het enige minpuntje is dat ik de slang een beetje nep vond. 3,5 ster

Een beetje nep?!?!

Goed geacteerd?!?!?!?!?!?!

avatar van Esteban

Esteban

*volgt Wouter* Komaan, 'goed geacteerd'. Toen die man zei "Sjjjjt, the snake can hear us!" had ik zelfs het gevoel dat Lopez spontaan "Let's get loud, let's get looouuuud!" uit haar botten zou slaan.

Wouter schreef:

Een beetje nep?!?!

Goed geacteerd?!?!?!?!?!?!

Jongen kijk eerst maar eens goed naar je eigen recensies. ( Braveheart 0,5 ster)

Ja, wat is daar mee?

TVGids

Acteren was trouwens gewoon in orde. Zelfs Jennifer Lopez krijgt van mij nog een 6. En dat is niet omdat ze haar fantastische lichaam showde. Maar ja dat zullen jullie 2 wel niet begrijpen want het jongeren IQ is de laatste jaren ook drastisch gedaald!

Wouter schreef:

Ja, wat is daar mee?

wat daar mis mee is. Braveheart is gewoon een topfilm.

TVGids

Kheb er trouwens nog niet op gestemd. Beetje stom zou ik nu alsnog doen.

TVGids schreef:

Acteren was trouwens gewoon in orde. .

Ga toch weg. Nog nooit zag ik Voight zo slecht.

Ik ben 35.

TVGids schreef:

wat daar mis mee is. Braveheart is gewoon een topfilm.

Een afgrijselijke narcistische kitchserige draak is het!

avatar van Quido

Quido

TVGids schreef:

...want het jongeren IQ is de laatste jaren ook drastisch gedaald!

Dank u! Misschien spreek jij uit ervaring, maar dit soort 'grappen' kan ik niet waarderen.

avatar van Jordy

Jordy

Zullen we het weer over Anaconda gaan hebben?

Quido schreef:

Is ook geen grap, snotaap.

Maar inderdaad Jordy laten we het weer over de film hebben.

avatar van eeflien

eeflien

Hoe krijg ik het toch voor elkaar om van deze film 2 keer de laatste 20 min te kijken? Erg voorspelbaar was dat allemaal, moet em nog eens helemaal kijken, maar ik verwacht er niet te veel van.

avatar van iluvmovies

iluvmovies

Esteban schreef:

LOL

Maar ff serieus... Jennifer is niet slecht in deze film, hoor. de slang is idd erg nep maar de acteerprestatie van Lopez in deze film is niet slecht. Ik vindt dat TV Gids helemaal gelijk heeft: deze film hoort niet in de flop100...:(

Anaconda is gewoon puur vermaak...

Let's Get Loud...LOL

(trouwens...best wel een goed nummer toch? )

iluvmovies schreef:

LOL

Anaconda is gewoon puur vermaak...

Let's Get Loud...LOL

(trouwens...best wel een goed nummer toch? )

Dank je.

avatar van darkcity

darkcity

Redelijk filmpje, slang was idd erg nep en de akties van de personages waren erg ongeloofwaardig en ook van die kleine foutje op een gegeven moment kan een waterval gezien worden die omhoog stroomt, weird ! .
De cliche's vliegen je om de oren maar in 1997, toen de film uitkwam was dat nog niet zo storend, als de film nu uit was gekomen, we zijn onderhand wat kritischer geworden qua films, want er zijn tegenwoordig zoveel films waarbij de cliche's niet te tellen zijn, maar goed...
Mooie locaties en er werd niet echt superlecht geacteerd ofzo, dat was wel in orde.
Verder goed vermaakt en een geweldige soundtrack van Randy Edelman, maar zijn soundtracks zijn altijd goed, zie Daylight ! 3 sterretjes

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Vind hem niet zo slecht als het gemiddelde aangeeft. Voor mij gewoon een vermakelijk filmpje dat best vaker te kijken is. Lopez zag er in 1997 ook al erg goed uit! En John Voight is volgens mij echt een zeer veelzijdig acteur,want ik heb hem toch al in best veel verschillende rollen in films gezien. Erg leuk ook hoe die nu de 'gemenerik' neer zet.

2,5 ster

avatar van saske

saske

Nog niet gezien en dat ga ik zou houden.

avatar van mikey

mikey

Soms zit je naar een film te kijken die zo ' over the top' slecht is, dat hij gewoon goed wordt. Aantal helden zitten op een bootje en worden stuk voor stuk gegrepen door een 100 meter lange slang. Domme maar humoristiche pulp met ice cube die doet alsof hij in de ghetto zit. Voight is wel de meest bizarre schurk ooit. 2.5. Kijken!!!