Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Andrew Bergman
Met onder meer: Demi Moore, Burt Reynolds en Ving Rhames
Releasedatum: 5 september 1996
Plot Striptease
"Some People Get Into Trouble No Matter What They WEAR."
Erin Grant is haar baan kwijt en de voogdij over haar dochter. Om het geld voor de proceskosten bij elkaar te krijgen, gaat Erin dansen in een louche club genaamd de Eager Beaver. Erin's striptease is zo opwindend dat een fan, die ook congreslid is, er alles aan wil doen om haar te bezitten, hij gaat zelfs op de vuist voor haar. Als foto's hiervan opduiken, staat Erin sterker in de strijd om haar dochter terug te krijgen. Maar ze moet ook nog eens rekening houden met de aanhoudende bedreigingen van haar idiote, pillenslikkende ex-man en de politieke handlangers van het congres-lid die vastbesloten zijn hem te beschermen tegen schandalen die catastrofaal zijn voor zijn carrière.
Erin Grant
Orly
Erb Crandal
Alan Mordecai
HeatWave
Ik vind Demi hier op haar mooist.
Dat vind ik dus ook.
Ik mag zowiezo graag naar Demi kijken maar hier is ze wel erg aantrekkelijk.
Helaas kan dit alleen het verhaal niet redden want het verhaal op zich is flinter dun en over het algemeen behoorlijk nietszeggend.
In deze film steelt eigenlijk alleen Demi de show, en dat vind ik nogmaals een streling voor het oog.
somebody
ik vond deze film echt slecht 1,5
als ik naakte wijfen wil zien huur ik wel gewoon porno
Movie_fan#
Waar heb ik dat eerder gehoord in een van deze recensies?
Tun-89
film zelf vond ik op laag niveau, maar Demi zag er zeker erg goed uit! en ze danste ook wel sensueel
. niet gek, ze kreeg maar liefst
$12 miljoen dollar voor Striptease. wel vermakelijk maar niet bijzonder. 2*
Master369
de film leek nergens op, maar demi's hemelse benen maken alles goed
Leland Palmer
Het enige goede aan deze film is de soundtrack van Billy Ocean - Get Outta My Dreams, Get In To My Car.....Voor de rest vond ik deze film erg slecht! Demi Moore is nog niet eens om je aan te ergeren maartoch......
* 1/2 ster krijgt ie!
Izan
de film leek nergens op, maar demi's hemelse benen maken alles goed
1000% mee eens!
nele
Een, goede actrice in andere films, de enige reden waarom er nog naar deze film gekeken wordt waarschijnlijk
veron35
Demi Moore heeft idd mooie benen, maar is voor de rest nou niet echt heel erg bijzonder knap. Dat zou ze voor deze film wel moeten zijn. Daarom vind ik haar rol niet zo geweldig.
M.Goodkat
Het enigste pluspuntje was Demi Moore in haar prachtige jaren van uiterlijk, amaai wat was ze daarin knap
Een van de knapste vrouwen in die tijd,tenzij je GI Jane ni meetelt
Gert P
Op de layout staat thriller?
Vind het nog niet zo'n onaardige film alleen al door Demi Moore
dekrd
Ik vind het geen top film maar ook zeker geen straf om naar te kijken!
film krijgt van mij 2* en voor die lekkere lange benen krijgt de film ook nog een 1* extra
Ik heb me goed vermaakt bij deze film en vooral van Moore heb ik genoten dus een dikke 7 . 3.5*
Bananas
Het boek is briljant.
Strip Tease, 1993 roman (!) Carl Hiaasen
Leuke zwarte humor en New York Times bestseller in 1993.
De film is helaas door de verkeerde mensen uitgewerkt.
tommykonijn
Ik vind dit nou niet echt een geweldige film eerlijk gezegd. Demi Moore en Burt Reynolds zitten wel goed in hun rol, en de muziek is ook wel leuk. En dat waren de + punten van mij voor Striptease, heel vaak kent de film erg saaie momenten. Wat ik eigenlijk niet echt had verwacht, omdat er veel goede dingen over deze film tegen mij werden gezegd, helaas viel dat allemaal stuk voor stuk tegen.
1,5* vooral voor Reynolds en Moore.
speranza
Een film waarin het vrouwelijk schoon zo prachtig in beeld wordt gebracht verdient vijf punten! Ik ben zeer onder de indruk van Demi Moore!
Justinw
Demi moore is super, maar ik heb de film een jaar geleden gezien op tv en de film was poep. Maar demi was mooi
misterwhite
Verschrikkelijke film, niet veel intressants aan.
1 ster voor demi moore
Tun-89
ik heb me weer goed vermaakt met de film,
niet te moeilijk of ingewikkeld.
En natuurlijk de mooie Boobies die voorbij komen
2,5 *
Snellie
Wat een ongelovelijke K film. Hij scoort op geen enkel onderdeel een voldoende. Acteerwerk, verhaallijn, muziek bij de film, allemaal zwaar bagger. Bespaar jezelf de tijd en moeite om deze film te bekijken, tenzij je last hebt van constipatie.

Vreselijk geflopt erotisch misdaaddrama 'Striptease' met Demi Moore wordt massaal gestreamd op HBO Max

Basic Instinct
Thriller / Mystery, 1992

The Whistleblower
Drama / Misdaad, 2010

O Que É Isso, Companheiro?
Drama, 1997

Ghost