Genre: Thriller / Horror
Geregisseerd door: Adam Green
Met onder meer: Kevin Zegers, Shawn Ashmore en Emma Bell
Plot Frozen
"No one knows you're up there."
Een skiër, zijn beste vriend en zijn vriendin, stranden in een skilift op een berg ergens in het noordoosten van de Verenigde Staten. Hulp hoeven ze niet te verwachten; het gebied is namelijk tijdelijk gesloten. Ze zullen nu moeten vechten om te overleven, en niet alleen tegen de kou...
Parker O'Neil
Rifkin
Ryan
Driver
Werkelijk prachtige poster.
Ik hou normaal wel van dit soort films..
- 2060 berichten
Die trailer is echt al spannend, ben hier heel benieuwd naar. 'Open Water' in een skilift, woehoe!
Macmanus
Kreeg op twitch ook al een meer dan aardige review. Ben benieuwd, hou ook altijd wel van die "fighting against nature" verhalen.
Angrod_Pallanén
Begin die "kleine cast, weinig actie" horrors wat meer te bewegen. 'Open Water' in de lucht.
FransBosch
Dit lijkt me een leuke film! De film pooster ziet er in ieder geval erg mooi uit, en de trailer beloofd ook heel wat! Ik ben erg benieuwd naar deze film als skiliften fan...
Tonypulp
Fight against nature filmpje, vaak wel fijn! Laatst nog 'the canyon' gezien, overeenkomsten genoeg, helaas had die wat te leiden onder dode momenten. Sowieso lijkt me deze setting wel wat toffer en sfeervoller!
aartvanes
Oogt naar een hoop B rommel!
Dit gaat hem inderdaad niet worden, tenzij deze film speelt in een tijd dat er nog geen mobieltjes waren. Anders is het onmiddelijk vergezocht en hou je voortdurend in je achterhoofd van: joh, bel anders even....
- 2060 berichten
Daar hebben de filmmakers vast wel aan gedacht door de karakters een dialoog te geven waarin duidelijk wordt dat ze de telefoons wel achterlaten, omdat ze toch gaan skieën en ze die niet nodig hebben... Ik denk dat het b-gehalte wel meevalt.
Jules15
waarom gaan die mensen skien als het gebied gesloten is? en hoe komen ze dan in de lift?
Angrod_Pallanén
Ik wil je niet vervelen over skiën of zelfs skiën in de VS, maar wie neemt er nou een mobieltje mee in z'n outfit? Ik verloor zelfs m'n kluissleuteltje tijdens het sneeuwglijden, laat staan dat je je mobieltje mee neemt.. en ten tweede, als je al te hoog zit kan dat moderne Amerika je nog best in de steek laten qua bereik. Heb zelf een geheel jaar zonder moeten doen. Problem solved, genieten maar!
Tonypulp
Kunnen ze zelf aanzetten.
Maar wat heeft het voor nut om nu al fouten te zoeken in een poster? In de film is vast wel een logische verklaring
- 2060 berichten
Kunnen ze zelf aanzetten.
Dat wordt zelfs al in de trailer getoond. Maar laten we inderdaad gewoon even wachten tot de film er is...
Angrod_Pallanén
*zucht* Kijk de trailer dan even, dan worden al je scherpe opmerkingen al uitgelegd, de rest kan je zelf wel bedenken...
jordandejong
Ik zal de reactie van de 1,5 wel willen lezen aangezien het mij toch een redelijk spannend filmpje lijkt en het op imdb een 7.0krijgt.
puckb96
Voor degene die het nog niet weten ik was erg benieuwd naar Frozen. Toen ie eindelijk te zien was via pindakaas heb ik hem gekeken. En ik moet jullie vertellen: het was goed! Niet geweldig, maar gewoon goed! Ik zal jullie vertellen waarom ie niet geweldig was: het probleem is de trailer. De trailer had niet moeten bestaan voor deze film. Er werd te veel laten zien in de trailer, waardoor de film te voorspelbaar was.
Dat vond ik jammer. Maar voor de rest vond ik het goed. Twee dingen vond ik goed:
1: het regisseurwerk.
2: het acteerwerk.
Dat vond ik zeer goed. Het acteerwerk was fantastisch, het was zeer geloofelijk. Eerst dat ik het een beetje van zulke simpele acteurs was, maar uiteindelijk dacht ik: wow ze zijn echt goed. Ook het regisseurwerk was perfect. Dus ik heb genoten van deze film. Ik zal zeggen: downloaden!
richsam
1: het regisseurwerk.
2: het acteerwerk.
slim hoor zo'n reaktie
sandertjeb
Ik heb hem net gezien. Zeer spannende film met horror erbij. Aandader.
wimaroca
wel weer allemaal te donker,wat heb ik daar een hekel aan,zeg!!!!
Trailer beloofd inderdaad!
WB
De film wordt nergens echt te donker. Goed belicht allemaal. Niet zo donker als de nachten in NL.
De film is leuk! Acteerwerk okee, verhaal minimaal, maar niet storend, en de sfeer is goed. Geen idee wat het budget was, maar het ziet er allemaal goed verzorgd uit. Dat mensen misselijk uit de bioscopen gelopen zijn, is wat overdreven, hoewel hier en daar wel wat 'gore' momentjes zijn. Aanradertje... alvorens je gaat wintersporten
JacoBaco
Ik ben dol op Wolven en ik neem aan dat ze geen CGI gebruiken voor die beesten. Misschien voor sommige shots zoals in Burning Bright.
Dierenfilms lijken weer in opmars.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Eight Below

Alive
Drama / Avontuur, 1993

The Burning Plain
Drama / Misdaad, 2008
bergwolfnachtdierlijke aanvalcoldvriendinhorrorstrandedsneeuwbeste vriendinboyfriendski resortski lift eaten alivehypothermiafrostbitecable careaten by animalskierstuck wolveslife or deathnatural horror