• 9.374.070 stemmen

Sex and the City 2 (2010)

Komedie / Romantiek | 146 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Michael Patrick King

Met onder meer: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall en Kristin Davis

Gesproken taal: Engels en Arabisch

Releasedatum: 27 mei 2010

Plot Sex and the City 2

"Carrie on."

Het is inmiddels twee jaar geleden sinds Carrie en Mr. Big in het huwelijksbootje stapten. Hoewel ze nog gelukkig met elkaar zijn, begint bij Carrie het gevoel op te spelen dat ze te veel op een traditioneel getrouwd koppel beginnen te lijken. Bij Charlotte begint het ook te knagen, als blijkt dat het moederschap zwaarder is dan ze had verwacht. Miranda heeft op haar beurt te maken met een vrouwonvriendelijke baas die haar bij het minste of geringste de mond snoert. En dan is er nog Samantha die haar seksuele wereld ziet instorten omdat ze in een menopauze is beland. De vriendinnen kunnen dus best een vakantie gebruiken om even uit het dagelijkse leven te ontsnappen.

Samantha Jones

Charlotte York

Miranda Hobbes

Harry Goldenblatt

Stanford Blatch

Anthony Marantino

Naomi Watts schreef:

Jouw top 10 blinkt inderdaad uit in diepgang .

Wat flauw om iemand te pakken op zijn of haar top 10. Alsof dat iets met intelligentie te maken heeft.

Spirou schreef:

Daar hebben we Spirou weer met zijn selectieve verontwaardiging. Je hoeft niet op de universiteit gezeten te hebben om dit gewoon te zien als een erg flauwe counter van mijn kant. Op mijn post reageren, en de originele post niet aanhalen die veel meer een persoonlijke aanval is? . Alsof dit 5* geven te maken heft met intelligentie. Bovendien had IK het niet over intelligentie maar over diepgang. Je maakt jezelf weer eens belachelijk.

Spirou

Ik heb de post van Johanneke gelezen, maar zij geeft slechts haar mening. Je zou ook volwassen kunnen reageren in plaats van gelijk in de verdediging te schieten en dit soort kinderachtige, op de man gespeelde opmerkingen te maken.

Spirou schreef:

Ik heb de post van Johanneke gelezen, maar zij geeft slechts haar mening. Je zou ook volwassen kunnen reageren in plaats van gelijk in de verdediging te schieten.

Ik schiet niet in de verdediging. Ik heb niks met SatC, maar dit soort minachtende opmerkingen mogen wel eens de kop ingedrukt worden. Dat je die opmerking niet beledigend vind, en de mijne wel, zegt eigenlijk al alles.

Ik wist niet dat dit een site is waar je ongestraft users die niet in jouw plaatje passen kunt beledigen. De enige die zich hier belachelijk maakt ben jij, met je onvolwassen en beledigende gedrag.

Dus ik mag mijn mening ook [/quote]

Ik beledig niemand, ik geef mijn mening over de films in haar top 10. Omdat zij zich op basis van filmsmaak zo verheven voelt boven anderen. Ja, dan moet je m.i. met wel iets beters op de proppen komen dan wat Hollywood filmpjes.

edit: alleen mijn post een op de man gespeelde opmerking noemen? Je bent wel erg selectief in je waarnemingsvermogen he?

Spirou

Ik laat het hier bij. Ik heb geen zin om mijzelf te verlagen tot een onvolwassen welles-nietes gesprek en in discussie te gaan met iemand die het laatste woord wil hebben.

Rianneke_Dan

Jij ziet dus niet in dat juist Johanneke een kinderachtige opmerking maakt naar mensen die deze film leuk vinden? En daarbij niet haar mening geeft over de film zelf. Zo moeilijk is dat niet om te begrijpen.

Spirou

Het ging me meer om de onvolwassen manier waarop Naomi Watts reageerde dan om de reactie van Johanneke.

Naomi Watts

Oftewel selectieve verontwaardiging. Beetje jammer.

Spirou

Je maakt het er zelf naar door op die manier te reageren. Dat had ook vriendelijker gekund. Op internet is het tegenwoordig zo makkelijk om anoniem te schelden, terwijl het helemaal nergens voor nodig is.

Rianneke_Dan

Het is duidelijk dan je nog niet zo lang op mm zit Als je iedereen wilt gaan corrigeren dat het wel wat vriendelijker kan en dat schelden niet nodig is, ben je nog wel even bezig hier

Naomi Watts

Ach man, stel je niet zo aan. Ik geef aan dat ik een top 10 ook niet echt diepgang vind hebben. Als je dat al erg vindt, dan ben je wat mij betreft van suiker. En iemand gebrek aan intelligentie vinden ontberen vind je dan wel kunnen. Vreemd..

Rianneke_Dan schreef:

Denk je nou werkelijk dat deze user nieuw is? Dat geloof ik niet zo.

Rianneke_Dan

Het zou best een van die oude zeikerige users kunnen zijn ja.

avatar van Johanneke

Johanneke

Naomi Watts schreef:

Geef dan kritiek o pde film, niet op de mensen die dit goed vinden.

Ik heb al inhoudelijk feedback gegeven op de film, te vinden op pagina 2

Naomi Watts

En dat moet een excuus zijn om anderen te schofferen? Not on my watch.

avatar van The Oceanic Six

Lekker gemiddelde op IMDB zie ik...

Krijg je ervan als je die kerel Sarah Jessica Parker in een film laat meespelen

avatar van clockwork72

clockwork72

Ziet er saai uit.

avatar van nisomani

nisomani

Mijn vrouw wil deze graag zien.

Elineloves

Dan ga je toch gezellig met je vrouw een avondje naar SATC2? Hij valt best mee, hoor!

avatar van nisomani

nisomani

Ok. Als jij het zegt!

avatar van vickie vale

vickie vale

Aaah wat een tegenvaller zeg. Ik was een fan van de tv-serie èn ook deel 1 was nog vermakelijk. Maar dìt?? Echt over-the-top. De trip naar Abu Dabi (Marokko dus) had van mij veel korter mogen duren. Wat was de reden ook alweer dat ze daar werden uitgenodigd? Het verhaal van SATC MOET zich (vind ik) gewoon in New York afspelen.Onlosmakelijk verbonden van elkaar dus. Abu Dabi Sexy?? Uhh nèèhh!! Van mij hoeft Deel 3 NIET komen!

avatar van Nienke1981

Nienke1981

Deel 1 was leuker, maar deze is ook erg leuk! Deel 3 mag er van mij best komen.

Sarah Jessica Parker is wel zichtbaar ouder (en minder mooi) aan het worden.

avatar van wenna89

wenna89

Deel 1 was idd leuker en de series blijven toch het leukst. Ik heb deel 2 afgelopen week in de bios gezien, moest er een aantal toch flink bij zuchten. De overmate aan luxe, verschillende outfits vooral in een arm land irriteert me mateloos, het moeten normale vrouwen voorstellen maar met de vermogen van koningin beatrix. Miranda en Charlotte blijven dan nog het meest normaal. Carrie wordt oud en lijkt dat te willen verbergen met dikke foundation en zwarte lijnen onder haar ogen en samantha blijft hilarisch maar af en toe ook irritant, ze is een vrouw van 52 maar begrijpt zogenaamd niet het islamitische cultuur.

In het kort vond ik de verhaallijn niet zo leuk als bij deel 1 en deel 3 hoeft niet meer te komen, de dames worden oud en laat het daar maar nu gewoon lekker bij.

*2.5

avatar van mandy7

mandy7

Serie > Deel 1 > Deel 2.

Conclusie, stoppen!!

Film haalt krap aan een voldoende en had van mij 30 á 45 minuten korten mogen zijn.

Paar leuke momenten, extreme mode, standaard verhaal.

En dat is het eigenlijk wel.

2 pluspunten: de nanny.

avatar van mandy7

mandy7

vickie vale schreef:

De trip naar Abu Dabi (Marokko dus)

Topografie is niet je sterkste punt hè?

Abu Dhabi (emiraat) - Wikipedia - nl.wikipedia.org

avatar van pardalis

pardalis

Vond deze beter dan de vorige ! Loopt lekker, niet super maar zeer goed onderhoudend. Leuk om te bekijken met een paar vriendinnen in de sofa met een grote zak chips. Meer mag je er ni van verwachten !

Op groot scherm zijn die dames toch echt geen schoonheden hoor.

avatar van wenna89

wenna89

Op kleine scherm ook niet

avatar van m1701

m1701

pffff wat een langdradige film!

Alles duurt zooo ontzettend lang. En zoals hieronder beschreven had de film makelijk 45 min. korter kunnen duren.

Het enige mooie aan deze film zijn de locaties en de kleding.

Voor de rest niet echt de moeite waard

Deel 1 was beter, maar ook niet heel goed